- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
tabii ki dene.zararı olmaz faydası olur cnm.
selam bayanlar HAMILE KALMAK ICIN AKLINIZA GELEN HER SEYI denedik malesef 5 yildir gitmedigimiz doktor icmedigimiz kurler kalmadi
Beraber yaparız işte canım bende 2. partiyi yapıcam
Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..
Valla bende o kadar test yaptım ki ovülasyon v.s. artık hepsini bıraktım
Ben dostınex kullanıyorum canım.. Ama bnm degerım 1000 nın ustundeydı basımda adenom cıktıumarım sende cok cok yuksek degıldır.. Sabır ıstegen bır tedavı surecı varrr.. Bn catladım son bır ayı nasıl gecırecegımıde bılemıyorum..
Amin inşşlahhh.. Tesekkur edıyorum canım.:)Avcılar yakın evet tekirdağ sınırı diyebiliriz
Heeeeyyyytttttt..... O kaaadaaarrrrr
Geçmiş olsun canım umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda bebiş sahibi olursun
Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..
kız yararı olursa hamile olursun zaten...öteki ay yapmana gerek kalmaz zatiiiilahi çok güldümmmm
ayy benimde çekti..bugün kuru fasülyem vardı..yanına pirinç pilavı yapcaktım..birde mercimak çorbası patlatayımm bol soğanlııı
tamam kardeşşşş....yaşasınn soğan kardeşliğiiiii
kız yararı olursa hamile olursun zaten...öteki ay yapmana gerek kalmaz zatiiiilahi çok güldümmmm
ayy benimde çekti..bugün kuru fasülyem vardı..yanına pirinç pilavı yapcaktım..birde mercimak çorbası patlatayımm bol soğanlııı
tamam kardeşşşş....yaşasınn soğan kardeşliğiiiii
hem kolay gelsin hemde afiyet bal şeker olsun şimdiden tatlım
du bakalım hele bir deniyelimmm de belki tutar
Amin inşşlahhh.. Tesekkur edıyorum canım.:)
Ayrıca ıdrarda yanma hıssedıyordum artık ıltıhap mı vardı mantar mı bılmıyorum ama sogan kurunu bır 15 gun kullandım ve gunde tek bır defa ıctım cok şükür şikayetım gectıı:)
soğan cücüğü deriz bebişlerimize de
Valla bende onu duyduktan sonra daha bi heveslendim içesim geldi soğan suyunu
Selam canımBir sorununuz mu var yoksa herşey normalken mi olmuyor
İnşallah en yakın zamanda bebiş nasip olur sizede
ooo senin baya bi yüksekmiş ccnm yaa inş.düşer en kısa sürede.
benim fazla bişey değil 32 çıktı.
bu ay bende dostinex kullanıorum.
bizimde hız ve morfoloji düşük amin Rabbim hayırlısını versin
Vitamin deposu yapalım.
2 Soğan doğradım, mercimek, havuç, patates, brokoli, hepsını haşlayıp mixerden geçircem
Al sana BOMBA SOĞAN KÜRÜ.. Bol vitaminli
Vitamin deposu yapalım.
2 Soğan doğradım, mercimek, havuç, patates, brokoli, hepsını haşlayıp mixerden geçircem
hamile olanada cücüklü deriz artık ayhhh cok güldm
iç kıss içç hepimiz kardeşcene içelim soğan kürlerini,getirelim bebişleri
Valla bende onu duyduktan sonra daha bi heveslendim içesim geldi soğan suyunu
Selam canımBir sorununuz mu var yoksa herşey normalken mi olmuyor
İnşallah en yakın zamanda bebiş nasip olur sizede
Bır ıkı tablet senınkını yerıne getırır :))) benım içtiğim şişeler sayılamaz okadar cok..
Insallh en kısa zamnda bebısın gelir kuzum
Dene tabii canım benim belirtilerimle (akıntı, kasıkta ağrı) aynı çıkıyordu ovü testi onu anlamış oldum daha kullanmıorum...
Yanma varsa büyük ihtimal enfeksiyon olabilirdi şekerim.. Geçtiğine sevindim eğer geçmezse muhakkak dr a gözük derim yaşayan biri olarak önemli
evet sorunumuz esimde varikosel vardi 3 bucuk ay oldu ameliyat olali bekliyoruz bakalim nolcak bende cok sukur bir sorun yok beklemeek cok zor
Dene tabii canım benim belirtilerimle (akıntı, kasıkta ağrı) aynı çıkıyordu ovü testi onu anlamış oldum daha kullanmıorum...
Yanma varsa büyük ihtimal enfeksiyon olabilirdi şekerim.. Geçtiğine sevindim eğer geçmezse muhakkak dr a gözük derim yaşayan biri olarak önemli
anammmmmm kafa kaldı kız gülme cok utanırım vallaazaten bu aralar dertliyim veremliyimmm offff offffff
Vitamin deposu yapalım.
o kadaaarrrr.....:122: :122:
selam bayanlar HAMILE KALMAK ICIN AKLINIZA GELEN HER SEYI denedik malesef 5 yildir gitmedigimiz doktor icmedigimiz kurler kalmadi
soğan cücüğü deriz bebişlerimize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?