Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

niye yeni topik açtın caydinimm..kimseciklerde yokk:44::44:

Canım liste belki orda gözükür dedim ama orda da yapamadım açık kaldı öyle inşallah ceza almam

Olağan şeyler maalesef canım üzme kendini düzelir umarım en kısa sürede

ceza almazsın canım muneye mesaj at..
böle böle oldu liste yapamıyorum diye..
düzelirse düzelir..şu anda düşünemiyorum..pazar bat günüm kafam orada..

yaptırmamakta çok iyi yapmışsın çünkü hem çok sancılı hemde ağrılı bir dönem 1 yıl olmaması evet gayet normal ben 2 yıllık evlıyım son bır yıl bebek düşündük hatta bu ay dr. A gidip aşılama yada başka yöntem varsa danışalım yaptıralım dedik ama mucize oldu ve ben 3 haftalık hamile oldugumu öğrendimm...allah hepinize nasip etsin sadece sabır ve kafaya takmayın zamana bırakın stresli oldukça olmuyor...hatta ilk hastaneye gıttık eşim tahlil verdiğinde sperlerin hiç yok siz tüp bebek yada aşılama denildiğinde eşimle hastane bahçesinde şok geçiriyorduk ama bakın 1 yıldan daha az sürede kendiliğinden oldu...o sebebten umudunuzu hiç kaybetmeyin ve allaha her sabah namazında kalkıp dua edinn...

Son düzenleme:
günaydın kızlar pazartesi günü hastaneye gittim şkür şimdilik sorun yok ama düzensiz adet oldumdan hormanlarıma baktı ondada bişey yok genetik heralde bilmem neyse progestan kullanıcam adet olduktan sonra beklicem adetim ne zaman gelirse ozaman kullanıcam eşim için keçi bornuzuysa ne boynuzu var ya aklıma gelmedi şimdi işte onu uygulıcam kararlaştırdık sperm kalitesini arttırmasınıda saglıyormus hem bakalım hayırlısı

http://www.kadinlarkulubu.com/showth...4#post33780034

burdan devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…