Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

bütün bilgiler tek sayfada toplammış iyi olmuş
bizdede varioksel var

Aman maşallah Kan değerleri önemli tabii en doğrusunu yapıyorsun. Hangi ildesin?

evet haklısın dogurganlıgını da arttırdıgı bir gercekkkk ben pazartesi günü doktora gidicem yeni yeni hamile kalmak için çalısmalara basladım bakalım ne dicek düşük yaptıktan sonra ilk defa doktor kontrolüne gidicem :26:

evet ama komsumla konustumuza göre onuda uygulamak cok zormus cok kötü kokuyomus ıyyyy tadıda cok kötüymüş ama şimdi maşallah iki kızı oldu valla

cnm ben içtim geçen ay ve bu ay her ne kadar düzenli içemesemde...o kadarda kötü değil.burnumdan nefes almadan bir iki içmede bitirorum.bende de kist var onu yok etmesi için içtim ama düzenli kullanamıorum.çalışmaktan unutuyorum.

Soğan kürü iğrenç gelirse soğanı mercimekle haşla. robota çek. Çorba gibi iç :)

Ben mercimek çorbasının bu sekilde yapılanını soğan kürü olarak düşünüyorum valla.

böle şeleri düzenli kullanmak cok önemli gercekten düzensiz yaparsan gene yararını görürsün ama bence tam etkisini göstermez :26:

İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım yeniden

Evet kızlar bende kendime inanamadım insan isteyince herşeyi yapıyomuş. Benim herşeye midem bulanırdı içebileceğimi hiiiç düşünmüyordum ama mecbur kalınca maalesef içtim. Soğumadan sıcaktan ılığa geçerken içmek çok önemli... Ben burnumu kapatarak nefes almadan tek nefeste içiyordum ardındanda hemen ekmek yiyordum 1-2 sn sonra tadı geçiyordu. İnanın ki sonraları o kadar alıştım ki tadına lıkır lıkır içiyordum. sakın tadı kokusu kötü diye bırakmayın....

aminnnn ona urasıyorum test yaprım kaç kere hep tek çizgi acaba çift çizgiyi bir daha ne zaman görebilicem göresemde inanamam şaşı bakıyo zannederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…