• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

böle şeleri düzenli kullanmak cok önemli gercekten düzensiz yaparsan gene yararını görürsün ama bence tam etkisini göstermez :26:

Evet gerçekten düzenli kullanmak önemli.. Eğer gün içinde vakit olmuyorsa akşamları yemekten önce ve yatmadan önce yapabilirsiniz...

o zamann soğann kürü şeferineeeee:7::7::7::7::7::9::9::9::9::9:

Soğan kürrüüüüü :7::7::7::7:

senin ayak izlerini takip ettim diyelim güzelimmmmm nber naslsın :54:

Çokta iyi yapmışşsın canım:16::16::16:

kızlarr bu başakşehir hangi yakada oluyo ki :44:

Avrupa canım :1::1:

o bebeklerrrrr bu göbeklereeee gelecekkk kardeşimmmmm....:23::23::23::23:
soğanlamı olurr keçiboynuzu ilemi olur olacakkkk başka yoluu yokkkkk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Selam..
Bende 8 aydır prolaktınle mucadele edıyorum son 1 ayın ıcıne gırmıs sayılırım ondan sonra calısmalara baslamak istıyorum Allah kısmet ederse..

adet belirtim başladı sarı akıntım geldi..
çok kötüydümm ama şimdi düzeldim sayılır..
soğan kürü yapıcam bende bu ay

sen ovulasyon testi kullanmıyordun değilmi tatlım dktordan hemen sonra sparişini vericem denicem bakalım bir ay eer işe yararsa kullanmaya devam edicem

adet belirtim başladı sarı akıntım geldi..
çok kötüydümm ama şimdi düzeldim sayılır..
soğan kürü yapıcam bende bu ay

Beraber yaparız işte canım bende 2. partiyi yapıcam :ssz::ssz:

daha yeni öğrendik 10 gündür falan ilaç kullanıyo eşim 1 ay olunca yine test yaptırcak ameliata gerek kalmadan düzelirmi bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

aminnnn ona urasıyorum test yaprım kaç kere hep tek çizgi acaba çift çizgiyi bir daha ne zaman görebilicem göresemde inanamam şaşı bakıyo zannederim herhalde :1::1:

Valla bende o kadar test yaptım ki ovülasyon v.s. artık hepsini bıraktım :1::1::1:

sen ovulasyon testi kullanmıyordun değilmi tatlım dktordan hemen sonra sparişini vericem denicem bakalım bir ay eer işe yararsa kullanmaya devam edicem

kız yararı olursa hamile olursun zaten...öteki ay yapmana gerek kalmaz zatiii :9::9::9:ilahi çok güldümmmm:9::9::9:

Valla benim canım şuan mercimek çorbası çekti.
Hemen kalkıp yapıcam :)

ayy benimde çekti..bugün kuru fasülyem vardı..yanına pirinç pilavı yapcaktım..birde mercimak çorbası patlatayımm bol soğanlııı:56::56:

Beraber yaparız işte canım bende 2. partiyi yapıcam :ssz::ssz:

Çok çok geçmiş olsun... Benimde eşim 10-15 gün önce test yaptırdı değerler sınırda hız düşük çıktı 1 ay sonra yenilecek test.. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

Valla bende o kadar test yaptım ki ovülasyon v.s. artık hepsini bıraktım :1::1::1:

tamam kardeşşşş....yaşasınn soğan kardeşliğiiiii :29::29::29:

Washington'a yakın :1:

İstanbul'un bayaa bi çıkışı gibi. Avrupa yakasında.

Gerçi avcılara cok uzak değil sanırım.

Avcılar yakın evet tekirdağ sınırı diyebiliriz :1::1::1::1::1:

o bebeklerrrrr bu göbeklereeee gelecekkk kardeşimmmmm....:23::23::23::23:
soğanlamı olurr keçiboynuzu ilemi olur olacakkkk başka yoluu yokkkkk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Heeeeyyyytttttt..... O kaaadaaarrrrr :27::27::27::27::37::37::37::37::37:

Selam..
Bende 8 aydır prolaktınle mucadele edıyorum son 1 ayın ıcıne gırmıs sayılırım ondan sonra calısmalara baslamak istıyorum Allah kısmet ederse..

Geçmiş olsun canım umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda bebiş sahibi olursun :nazar:

selam bayanlar HAMILE KALMAK ICIN AKLINIZA GELEN HER SEYI denedik malesef 5 yildir gitmedigimiz doktor icmedigimiz kurler kalmadi:50::43::60:

slm cnm kaç çıktı prolaktin değerin ne kullanıosun?benimde yüksek çıktı :19:
Ben dostınex kullanıyorum canım.. Ama bnm degerım 1000 nın ustundeydı basımda adenom cıktı :( umarım sende cok cok yuksek degıldır.. Sabır ıstegen bır tedavı surecı varrr.. Bn catladım son bır ayı nasıl gecırecegımıde bılemıyorum..

Back
X