• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalmak için Aklımıza Gelen Herşey...

ama cidden güldümm yaa kahkaha attımmm:9::9:,

niye dertlisinn bacımmm:29::29:

anammm kızz harbidenn bombaaa olurrrr buuu patlarızz heeee:28::28:

o kadarrr dedikkkkkk:kkk::kkk:

benim tek yapmadığım birşey kaldı amuda kalkarak o işi yapmakkkk:9::9:

anuvvv soğanınn en datluu yeriiii :56::56:

yeni bir hayata bak tatlım orda yazılı :43:

düzensiz adet olmanın zararları işte ne zaman yumurtlayacagım belli değil tavuk gibi oturup otun üstünde beklesemmi acaba :52::52::52:

delinin biri taş atar kuyuya diğerleride atlar...sen yap olursa bende denerimmm..delirdikk çocuk için zatttiiiiii :9::9::9:

evet sorunumuz esimde varikosel vardi 3 bucuk ay oldu ameliyat olali bekliyoruz bakalim nolcak bende cok sukur bir sorun yok beklemeek cok zor

Hemde nasıl zor seni çok iyi anlayabiliyorum :2:

düzensiz adet olmanın zararları işte ne zaman yumurtlayacagım belli değil tavuk gibi oturup otun üstünde beklesemmi acaba :52::52::52:

:9::9::9::9: Onuda yapıcaz sanırım yakında :9::9::9:

Cok şükür gectı daha oncede basıma geldı hemde ne bıcım. :( bacaklarımın arasında kor vardı sankı.. Yurt dısında arap ulkede yasıyorum burda doktoara gıtmk işkence dıye sogan kurune kostum zaten :))

En iyisini yapmışsın canım şifa olsunn

benim tek yapmadığım birşey kaldı amuda kalkarak o işi yapmakkkk:9::9:

anuvvv soğanınn en datluu yeriiii :56::56:

Valllaa benimde öyle en sonunda amuda kalkıp beklicem :9::9::9::9::9:

inşallah kuzum yaa doktor hamile kalana kadar içiceksin dedi.
seninde umarım en kısa zamanda düşerde rabbim sanada o müjdeyi veriri inş.:16:

Ben korunuyorum ıste 1 ay sonra mr cektırecem snra iş başı :)
delinin biri taş atar kuyuya diğerleride atlar...sen yap olursa bende denerimmm..delirdikk çocuk için zatttiiiiii :9::9::9:

Bnde varımmmm :1:

Bizimde aynı işte canım 2. testi yaptıracağız şubatta inşallah yükselir değerler aklında mı?
n

2 farklı dra gitti eşim birinde sayı 80 milyon hareketli %6 morfoloji 2 o ameliayt dedi
diğerinde sayı 41 milyon ileri hareketli %26 morfoloji 5 oda ilaç verdi
2 test arasında 1 hafta var ama sonuçlar baya farklı varioksel olduğu için değerler sürekli değişirmiş harelde burdan okuduklarım göre

kızlarrr yeter bu kadar yaygaraaaa...
şimdii o zaman konu sahibi caydinnn hanımmm bir liste yappp..
soğan kürü deneyenler keçi boynuzu deneyenler..ve listede kimin ne sorunu varsa onuda yaz.. örenğin poko varikosel kaç aydır denediğinide
bu şekilde bekleyelimm..
ona göre çok daha iyi bilgili oluruz..anlatabildimiiii
:23:
:23::23:

Son düzenleme:
2 farklı dra gitti eşim birinde sayı 80 milyon hareketli %6 morfoloji 2 o ameliayt dedi
2 test arasında 1 hafta var ama sonuçlar baya farklı varioksel olduğu için değerler sürekli değişirmiş harelde burdan okuduklarım göre

canı keçibouunuzunu dene..birde akşamlar sert bir tükr kahvesi iyi geliyormuş bizim spidermanlaraaaa :10::10::10:

Hemde nasıl zor seni çok iyi anlayabiliyorum :2:

:9::9::9::9: Onuda yapıcaz sanırım yakında :9::9::9:

En iyisini yapmışsın canım şifa olsunn

Valllaa benimde öyle en sonunda amuda kalkıp beklicem :9::9::9::9::9:
Tesekkurler cnm

hadi bağiimm şimdiden kolay gele bacı :17::1:
zaten az once esımede soledım şimdi senden kacıyorum ama bır ay sonra bn peşinden koşacam dıye:1::1:

soğan kürü deneyenler keçi boynuzu deneyenler..ve listede kimin ne sorunu varsa onuda yaz..
bu şekilde bekleyelimm..
Cok ıyı bır fıkır

evet sorunumuz esimde varikosel vardi 3 bucuk ay oldu ameliyat olali bekliyoruz bakalim nolcak bende cok sukur bir sorun yok beklemeek cok zor

ameliyattan önce ilaç falan kullandımı yada sadece ameliyatmı oldu biz şuan ilaç kullanıyoruz varioksel ilaçla geçmez gibi şeyler okudum buşunamı ilaç kullanıyoruz acaba

bir gün bizde cücüklü olucazzzzzz :24:
cücükleri büyütüpppp dogurucazzz:24:
sonra cücük sahibi analar olucazzzz :32::32:

AAAmmiinn inşallah canıımmm

Hımmm anladım canım bizimde şubatta belli olacak bakalım neler olacak

soğan kürü deneyenler keçi boynuzu deneyenler..ve listede kimin ne sorunu varsa onuda yaz.. örenğin poko varikosel kaç aydır denediğinide
bu şekilde bekleyelimm..

Benden çoook yaşayacaksın canıımmm aynı şeyi inan bende düşündüm.... Hemen yapıyorum :16::16::16::16:

AAAmmiinn inşallah canıımmm

Hımmm anladım canım bizimde şubatta belli olacak bakalım neler olacak

Benden çoook yaşayacaksın canıımmm aynı şeyi inan bende düşündüm.... Hemen yapıyorum :16::16::16::16:

Tesekkurler cnm

zaten az once esımede soledım şimdi senden kacıyorum ama bır ay sonra bn peşinden koşacam dıye:1::1:

Cok ıyı bır fıkır

o zaman listeye girmek isteyenler caydine özelden yazsınnn öle daha kolay olurrrr:10::10::10:

sorunun varsa o (pko ve varikosel gibi)
kaç aydır denediği
şu anda denediği kür varsa o

nasıl kızlar iyimiii :52::52::52:

Son düzenleme:
canı keçibouunuzunu dene..birde akşamlar sert bir tükr kahvesi iyi geliyormuş bizim spidermanlaraaaa :10::10::10:

keçiboynuzunu sevmedi eşim 2-3 kere içirdim proxeed plus içiyo sanki ikisini birden içse daha faydalı olcakmış gibi hissediyorum :52: kahveyide biliyorum ama eşime dokunuyo midesi hiç iyi olmuyo

keçiboynuzunu sevmedi eşim 2-3 kere içirdim proxeed plus içiyo sanki ikisini birden içse daha faydalı olcakmış gibi hissediyorum :52: kahveyide biliyorum ama eşime dokunuyo midesi hiç iyi olmuyo

valla canım eşim sevmio etmio olmaz..
ben eşime pekmez aldım sevmiorum dedi..aldım pekmezi fırlattım..
ben her ay kan veriyorum..
doktor sürekli vajinal muyane bakıyor kolaymı..
sen bir kaşık şeyi sevmedim diyemezsin dedim..
baktım mutfağa gitti tıpış tıpış yediii :9::9::9: azcık sert olun kızlarrr

Son düzenleme:
Back
X