- Konu Sahibi Nemesis_34
-
evet canim ameliyatdan 2 bucuk ay once ilac kullandi esim fakat gecmedi doktor ameliyyat onerdi bizimkisi ilacla gecmedi cifttarafliydiameliyattan önce ilaç falan kullandımı yada sadece ameliyatmı oldu biz şuan ilaç kullanıyoruz varioksel ilaçla geçmez gibi şeyler okudum buşunamı ilaç kullanıyoruz acaba
Harıka... Hem ben aylardır gecıyorum ama bu topık gıbısını bulamadım galıbao zaman listeye girmek isteyenler caydine özelden yazsınnn öle daha kolay olurrrr
sorunun varsa o (pko ve varikosel gibi)
kaç aydır denediği
şu anda denediği kür varsa o
nasıl kızlar iyimiii
valla canım eşim sevmio etmio olmaz..
ben eşime pekmez aldım sevmiorum dedi..aldım pekmezi fırlattım..
ben her ay kan veriyorum..
doktor sürekli vajinal muyane bakıyor kolaymı..
sen bir kaşık şeyi sevmedim diyemezsin dedim..
baktım mutfağa gitti tıpış tıpış yediiiazcık sert olun kızlarrr
Harıka... Hem ben aylardır gecıyorum ama bu topık gıbısını bulamadım galıbadort duvar arasında sıklıyrdum zatennnn... Yasasınnnnn bu topık bıze ugur getırsın
ben suyunu içirmiştim keçiboynuzu o kadar çok övülüyoki onu mutlaka yemeli diye düşünüyorum işte bende pekmezini alsam diyorum suyundan daha iyidir heralde
evet canim ameliyatdan 2 bucuk ay once ilac kullandi esim fakat gecmedi doktor ameliyyat onerdi bizimkisi ilacla gecmedi cifttarafliydi
Tablo için araştırma yapıyorum kızlar... Sanırım yöneticilere mesaj atmamız lazımmışş :26::26: En kısa zamanda düzenliyeceğim
tamam canım herkez sana özelden yazsın sen o ara düzeltir yaparsın müsait olduğunda..zaten burdayızz artık gitmekk yokkk...hamiş kalsakta gitmeyelimm ama sözmüüüü
tamam canım herkez sana özelden yazsın sen o ara düzeltir yaparsın müsait olduğunda..zaten burdayızz artık gitmekk yokkk...hamiş kalsakta gitmeyelimm ama sözmüüüü
İnşllah kuzum inşllhherşeyy inşş çok güzel olacakkkk
canım al pekmezini yedir onu..
ben sabah akşam aç yedirdim..
eşimde problem yok ama daha iyi olsun diye düşündümm
Bn mesajımı attım cnm ne zamn musaıtsen o vakıt yaparsınTablo için araştırma yapıyorum kızlar... Sanırım yöneticilere mesaj atmamız lazımmışş :26::26: En kısa zamanda düzenliyeceğim
Ayyy agzından bal damlıyo senın kıztamam canım herkez sana özelden yazsın sen o ara düzeltir yaparsın müsait olduğunda..zaten burdayızz artık gitmekk yokkk...hamiş kalsakta gitmeyelimm ama sözmüüüü
bizimkide çift taraflı ağrısı falan varmıydı eşinin ben eşime soruyorum hiç ağrın olmadımı diye yok diyo
hayir cnm esimde agri falan yoktu 4 yildir gitmedigimiz doktor kalmadi sonunda varikosel oldugunu orendik doktor elle muayenede tespit etdi ve mikrocerrahiyle ameliyat etdi bide doktor esime sigarayi birakmazsan ameliyt etmem dedi suan icmiyor
İnşllah kuzum inşllh
Bn bu pekmezı nasıl bulurum burda yahoş daha ne bn ne esım muayen olmadık ama yedırsem dedıgın gıbı daha da ıyı olur..
Bn mesajımı attım cnm ne zamn musaıtsen o vakıt yaparsın
Ayyy agzından bal damlıyo senın kızne guzel konusuyon ole ınsalhhhh ınsalhhhhh hamış kalırızda gıtmesek burdan
kız sözüüü
hayir cnm esimde agri falan yoktu 4 yildir gitmedigimiz doktor kalmadi sonunda varikosel oldugunu orendik doktor elle muayenede tespit etdi ve mikrocerrahiyle ameliyat etdi bide doktor esime sigarayi birakmazsan ameliyt etmem dedi suan icmiyor
4 yılda kimse anlamadımı varioksel olduğunu
çok değişik durum yaa..doktoruna düşeceksin demeleri en doğrusu...
bende henüz doktorumu bulamadımm sanırımmm off ne zor işlerrr
Kızlar ben kocişe akşam yemeği hazırlamalıyımm .. Ben sizden bır saat ilerdeyim :) yemek için bir saat daha erken kalkmalıyımbikac saat sonra yıne sızlerle buluşmak dileğiyle yeni bir topik yeni umutlar ve en kısa zamanda bol hamişler diliyorum.
maalaesef hic bir doktor anlamadi usdelik nettden arasdirdim varikoselli hasdalara tup bebek uygulamasi yapilmazmis oncelikle tedavi edilmeli sonrada tup bebek yapilmali 2 negatif tup denenmemiz oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?