- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
HAyırlısı canım umarın bebişin seni bekletmez bir an önce hamile kalırsın (tabii kendini hazır hissettiğin zaman)
Havucu ben ve eşim soyarak yiyoruz.. Fındık fıstık badem de yediriyorum
yumurtlama günlerine denk getir ama onu ayarla...
ya da sen adtten 7 gün sonra gün aşırı birlikte ol.
taa ki hastalanacğın günden 1 hafta öncesine kadar gün aşırı...
Havucu ben ve eşim soyarak yiyoruz.. Fındık fıstık badem de yediriyorum
:) ben katı meyce sıkacağında sıkıyorum. ama sıkacağın yoksa hergün taze havucu eline ver yesin günde bi-iki tane.
Varikoselde ameliyat kesin çözüm mü? Bilginiz var mı bu konuda ?
Benim eşim de evlenmeden bikaç yıl önce ameliyatını olmuş. Daha bebek denemedik ama yine de tırsıyorum.
ohh ohhh yarasın bebiş olsun inşallah
Hesaplamayı yapıyorum netten. Kendime hiç yapmadım da, arkadaşlarıma yapmıştım :) Belli tarih aralığı veriyo zaten.
Fındık fıstık badem felan bizde hemen hemen her akşam yeniyo valla :)
Yediriyorum. Havuç göze de iyi geliyo :)
Ya benimeşim survivor a katılmak istiyodu. Hamilelikte yalnız kalmamam için yapmıyoduk bebek. Adam bebek sevdasına survivordan da vazgeçti
ohh ohhh yarasın bebiş olsun inşallah
caydin sen ne kadarlık evlisin bacm,ne zamandır çocuk için uğraşıonuz?
Sağooll canımm hepimize inşallahhh
Ben 2,5 yıllık evliyim. Mayıs 2013 yılında denemeye başladık bir sonuca ulaşamadık. Hormon testim normal çıktı işte ocak başında eşim sperm testi yaptırdı. Sayı sınırda ve ileri hız düşük çıktı..
Çocuk gelişimi okuduğum için biraz pimpirikliyim. Bi doktora gidip değerlerime baktırmadan hamilelik çalışmalarına başlamayı düşünmedim.
Demir, vitamin, kan oranlarıma felan baktırcam. Önümüzdeki haftaya bi doktordan randevu aldım, bakalım nasıl olcak.
hımm daha taze gelin sayılırsın :)
bizde 2013 ağustosda çalışmalara başladık ve bekliyoruz...
bakalm rabbimin vereceği zamanı beklioruzz...
hangi şehirdesin?
Herşey kısmet tabii.. Sağlıklı olsunda vardır elbet zamanı...İstanbul canım Sen?
ooo çok uzak ben adanadayım cnm.İstanbul da annem oturuo.
Benimde adana da halam var
mrb kızlar aranıza katılabilirmiyim benim komsum sogan kürü yardımızla hamile kaldı ve internetten arastırmalarıma bakılırsa sogan kadın saglıgı için dogurganlık acısından cok önemliymiş
En iyisini yapmışsın canım... Bende öyle çalışmaya başlamadan önce dr a kontrole gittim. Kan testlerim yapıldı, muayene oldum smeer testi yaptırdım. Folikasite başladım. 7 ay olmayınca hormon testi için dr a gittim yine çok şükür onlarda normal.
İnşallah seninde herşey normaldir bir sorun çıkmaz. Reglin düzenli mi?
mrb kızlar aranıza katılabilirmiyim benim komsum sogan kürü yardımızla hamile kaldı ve internetten arastırmalarıma bakılırsa sogan kadın saglıgı için dogurganlık acısından cok önemliymiş
yaaa gelir gider misin hiç?ben yıllık iznimde gelcem istanbula.
mrb cnm h.g
evet soğan kürünün etkilerini bende çok duydum.
kadın hastalıklarına enfeksiyona falan birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?