- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- Konu Sahibi Nemesis_34
-
zaten akışına bırakıcam.
ama düşünmemek elimde değil ki anacım...
her an aklımda.işte,evde,yatakta,banyoda, wc de ...
süt hormonum da o yüzden yüksek çıkıomuş zaten.
neyse hayırlısı olsun artık.rabbim çok bekletmesin inş.bizleri.
Eşimde de konuşayımda.. Benim eşimin ileri hızlı sayısı düşük işe yarar mı acaba? :26::26:
canım zaten bunun için
spermleri alıp hızlandırıp rahime ilerlemesini sağlıyor bu jel..
pko, ileri hız azlığı ve sebebsiz infiltrede çözüm olabiliyor..
ben bir ara iyi araştırmıştımm..
canım zaten bunun için
spermleri alıp hızlandırıp rahime ilerlemesini sağlıyor bu jel..
pko, ileri hız azlığı ve sebebsiz infiltrede çözüm olabiliyor..
ben bir ara iyi araştırmıştımm..
varikosel mi var eşinde?
ona da evicap isimli e vitamini ilacı var 400mg.ondan içir bacım, bide çakşır otu al.
benim eşimde varikosel vardır.onunda hareketliliği düşüktü ben sürekli bu ilaçtan içirdim.
baya etkisi oldu değerlere.bide ameliyat oldu hiçbişey kalmadı.
varikosel mi var eşinde?
ona da evicap isimli e vitamini ilacı var 400mg.ondan içir bacım, bide çakşır otu al.
benim eşimde varikosel vardır.onunda hareketliliği düşüktü ben sürekli bu ilaçtan içirdim.
baya etkisi oldu değerlere.bide ameliyat oldu hiçbişey kalmadı.
Canım 20 gün önce yatırdı testi.. ileri hız düşük çıktı sperm sayısı sınırdaydı.. Doktor 1 ay sonra bir daha test yapalım demiş... Bakalım o zaman belli olacak heralde.. 2 aydır da keçiboynuzu içiriyorum kocişe
Varikoselde ameliyat kesin çözüm mü? Bilginiz var mı bu konuda ?
Benim eşim de evlenmeden bikaç yıl önce ameliyatını olmuş. Daha bebek denemedik ama yine de tırsıyorum.
ooo sınırdaysa olur cnm senin.
ama bak o ilacı da hiçbir zararı yok vitamin snuçta ikinci testte bak değerler nasıl değişiyor.
zaten keçiboynuzuymuş,otlarmış vs.hepsi o ilacın içinde var.
yani % 90 değerler normale dönüyor ama...bebek sahibi olabilmek birkaç yılını alanlarda var.bence erteleme derim.
Varikoselde ameliyat kesin çözüm mü? Bilginiz var mı bu konuda ?
Benim eşim de evlenmeden bikaç yıl önce ameliyatını olmuş. Daha bebek denemedik ama yine de tırsıyorum.
Evet canım alıcaz evicap bir de proxeed plus için iyi diyorlar.. Dr da verir diye düşünüyorum vermezse alıcam mutlaka
Sadece bir ay denedik, olmadı. Zaten öyle hemen ilk ayda hamilelik olma olasılığı düşükmüş.
Bu keçiboynuzu suyu nasıl ? Tarifi ilk sayfadaki gibi mi ?
Sadece bir ay denedik, olmadı. Zaten öyle hemen ilk ayda hamilelik olma olasılığı düşükmüş.
Bu keçiboynuzu suyu nasıl ? Tarifi ilk sayfadaki gibi mi ?
Bence de canım ertelemeyin derim bizde 1,5 yıl erteledik şimdi pişmanım keşke hemen deneseymişiz.
Valla olayların detayını hiç bilmiyorum. Sadece ameliyat olduğunu biliyorum o kadar. Gebeliğe ne kadar etki ettiğinden bi haberim açıkcası. Daha 6 aya yakın oldu evleneli. O yüzden erteledim amaeşimin ısrarlarına dayanamadım artık. Geçecek adetimden sonra deneyeceğiz bakalım. Hayırlısı.
ilk ay olmaması çok normal.herşeyi yolunda olup da kaç ay hamile kalamayan var mesela...
ama eşin ameliyat olmuş.bi sorun çıkacağını sanmıorum yani.
keçiboynuzunu suda kaynatıp suyunu içireceksin yada keçiboynuzunun kendisini kıtır kıtır yicek.
bide havucun suyunu sık içir günde bi bardak.
Valla olayların detayını hiç bilmiyorum. Sadece ameliyat olduğunu biliyorum o kadar. Gebeliğe ne kadar etki ettiğinden bi haberim açıkcası. Daha 6 aya yakın oldu evleneli. O yüzden erteledim amaeşimin ısrarlarına dayanamadım artık. Geçecek adetimden sonra deneyeceğiz bakalım. Hayırlısı.
ilk ay olmaması çok normal.herşeyi yolunda olup da kaç ay hamile kalamayan var mesela...
ama eşin ameliyat olmuş.bi sorun çıkacağını sanmıorum yani.
keçiboynuzunu suda kaynatıp suyunu içireceksin yada keçiboynuzunun kendisini kıtır kıtır yicek.
bide havucun suyunu sık içir günde bi bardak.
Havucun suyu nasıl sıkılır :)
Biz iyi besleniyoruz, genelde yağsız yemekler yiyoruz.Eşim spor yapıyo çünkü. Haşlanmış havuç çok yediriyorum. Soğanı, havucu, patatesi, brokoliyi ve tavugu atıyorum suya, haşlayıp pilavın yanında yiyoruz. En sık yediğimiz yemek bu mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?