- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Hanifenin dedigi gibi sorun etme canim rahat et.uygun zamanda tilavet secdeni yaparsin insallah.benim işlerim vardi o yüzden annemlerden yeni geldim bi de tefriciyem vardi onu bitirdim.sana hayirli işler Rabbim yüzünü güldürsun. Hepinizi cok seviyorum.Duası yapılana kadar secdeyi erteleyebilirsin canım eve gidince yaparsın inşallah :)) iyi nöbetler kolay gelsin :*
Hanifenin dedigi gibi sorun etme canim rahat et.uygun zamanda tilavet secdeni yaparsin insallah.benim işlerim vardi o yüzden annemlerden yeni geldim bi de tefriciyem vardi onu bitirdim.sana hayirli işler Rabbim yüzünü güldürsun. Hepinizi cok seviyorum.
Alınan 2
Kalan 39
Kizlar Rabbim duamizi kabul rahimlerimizi salih evlatlarla doldursun.
Canım benim ben de Allah için hepinizi çok seviyorum inşallah o da olacak en bayii vakitte dilden dua elden tesbih Kuran ve dilden istiğfar eksik olmasın ❤❤Seni cok seviyorum hanifecim inan şu küçücük dunyamda o kadar büyuk yerin var anlatamam sana. Görmesemde herkesi cok seviyorum insallah hayirli haberleri aliriz hepimiz
Evet site yöneticisi curly aktif değişiklik yapıyor sitedeBu arada benim ekranda bi degişme olmuş anlamadim farkli gorunumler olmuş msj simgesi falan kapanma tusuda eklenmiş birkac saat girmedim neler neler degismiş saştim zaten siteyi tam bilmiyom yavas yavas ögreniyom bakalim hayirlisi
Tmm cnm skntı deglse okurum smdilik 1 yazalim okursam yazarm daha baska surelerimde var eabbim agzimizdan duayi dusurmesinDuası yapılana kadar secdeyi erteleyebilirsin canım eve gidince yaparsın inşallah :)) iyi nöbetler kolay gelsin :*
Vallaha bilgim yok şimdi eşime desem sen herhalde yanliş goruyon diyecek bana ondan ses etmedim. Ah benim halime dimi hanifeEvet site yöneticisi curly aktif değişiklik yapıyor sitede
Zamanla öğrenirsin yenisin daha :))Vallaha bilgim yok şimdi eşime desem sen herhalde yanliş goruyon diyecek bana ondan ses etmedim. Ah benim halime dimi hanife
Canim adinizi belirtseniz ben ezberliyom hem isim soylemek daha iyi ediyo beni nickle soylemek tuhaf geliyo bana1 tane ben aldim
:) haklısın canım ismim ASU bende isim bilmediğimden nickle söylüyorum ismen söylemek elbette daha güzel ...Canim adinizi belirtseniz ben ezberliyom hem isim soylemek daha iyi ediyo beni nickle soylemek tuhaf geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?