- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Allah razı olsun kızlar bugün o kadar yoğun bir iş günü geçirdim ki hiç fırsatım olmadı bu gece 5 tane okuycam inşallahOKUNAN Kardeşimiz hemdelihemasik
HANİFE için
Alınan 8
Kalan 33
Hayalalemiveben 1Adet
Pembehayaller06 1 Adet
Monolisa09 1Adet
Mirac46 1 Adet
Cibilicibilisaksak06 4Adet
Ayy üzuldum özlemcim canim ya hamd et ki guzel yuregine sabir ekmiş evladin Rabbimin bildigi vardir sakin üzulme canim biz seni seviyoruz sen anne olucan hemde en guzel anneKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece .
Hiç üzülme güzel arkadaşım Allah seni ondan daha hayırlı bir evlatla nimetlendirecektir inşallah, bu işte de bir hikmet gizlidir muhakkak..Kızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennetteşefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece .
Hayalalemiveben 1adet
Pembehayaller06 1 adet
Monolisa09 1adet
Mirac46 1 adet
Cibilicibilisaksak06 4adet
Alinan 8
Kalan 33
7 aldım kalan 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?