- 2 Şubat 2018
- 1.395
- 2.192
- 53
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Canım o üç kişi daha hiç girmedi gruba o yüzden atladık özlemden sonra hanifeye geçelim o bugün bebeğinin kalp.atisini duyacaktıCanım listede kraberraol ile tazegelin arasınd a3 kişi var. onları atladık mı sonra mı okunacak. Bir de hemdelihem aşık arkadaşımız listede yok. onu benim sırama koyup ben sona geçebilirim. Eline emeğine sağlık
Canım o üç kişi daha hiç girmedi gruba o yüzden atladık özlemden sonra hanifeye geçelim o bugün bebeğinin kalp.atisini duyacaktı
Tamm nadil istersenizCanım o üç kişi daha hiç girmedi gruba o yüzden atladık özlemden sonra hanifeye geçelim o bugün bebeğinin kalp.atisini duyacaktı
Tazegelin kubra oluyo hemdelihemasik hanife oluyo melekcim bi ben listeye bakayim dedigin gibi yapalim ama tazegelin kubraya niyet edildiyse hakka girerim o yuzden olmazsa benim yerime koyalim sorun degil hanifeyi
Duası yapılana kadar secdeyi erteleyebilirsin canım eve gidince yaparsın inşallah :)) iyi nöbetler kolay gelsin :*Cnm ben 1 tane aliyim ama secdeyi burda yapamicam seccade var ama esarp etegim yok nobetteyimeger oyle olmaz diyorsan sabah eve gidince okurm Gullbahcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?