- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Neydi bu
Paylaştığınız duanın da da bunlardan pek bi farkı Yok aynı mantıkta gidiyor lütfen başladığımız yola şüphe tohumları ekmeyingoogle dan arastırın cok tedavi olan var bu zikirle panik atagından kurtulan bıle var. google yazınca cıkıyor sabah akşam 15 dk sadece
bu zikir sayılı degil ön yargıyla yaklaşmayın nolur tarikat vs. degildir. ... sadece arastırın ınş. sayılı bırseyde yapmayın bidattır. dinimizde yeri yoktur. gerisi size kalmış Rabbim şifa versin herkese inş.Paylaştığınız duanın da da bunlardan pek bi farkı Yok aynı mantıkta gidiyor lütfen başladığımız yola şüphe tohumları ekmeyin
bu zikir sayılı degil ön yargıyla yaklaşmayın nolur tarikat vs. degildir. ... sadece arastırın ınş. sayılı bırseyde yapmayın bidattır. dinimizde yeri yoktur. gerisi size kalmış Rabbim şifa versin herkese inş.
Ayrı
Yorumunuzla söylemeniz doğru değil , tavsiye edersiniz ama yapılan şeye de yanlış diyemezsiniz
Bunun yanlış olduğunu siz söylüyorsunuz sizin göstermeniz gerekirbana kuranı kerimde sayılı zikir yapın dendiğine dair.. dinimizde olduğuna dair .. ayet ve hadis gönderir misiniz. birsey yanlışsa yanlış denir. yapılan hersey doğru demek degildir.
Cifir ilmini yok sayamazsınızhttps://islamqa.info/tr/22457
buyrun google yazdıgımda ilk çıkan şey bu.. hem sayılı neden çekelim ki siz sevdiğinize sayılı seni seviyorum der misiniz. dinimiz de esma çekmekte yoktur. esmalar Rabbimizin sıfatlarını öğrenip O nun ahlakıyla ahlaklanmak içindir. Rabbim yardımcımız olsun o kadar cok bilmediğimiz varki..
Arkadaşım @hediye-i rahmet burada insanlara fetva vereceğine kendi iraden ile katılmış olduğun topiğe katkı sağlasan? Yada ben çıktım desen 10 gün önce mazeretliymişsin hiçbir bildiri falan yok? Listeden çıkarıldın.
Arkadaşım @hediye-i rahmet burada insanlara fetva vereceğine kendi iraden ile katılmış olduğun topiğe katkı sağlasan? Yada ben çıktım desen 10 gün önce mazeretliymişsin hiçbir bildiri falan yok? Listeden çıkarıldın.
Seni konuya etiketliyorum dönmüyorsun msj atıyorum dönmüyorsun meryem suresini bırak tum kuranı okusan bu bizi ilgilendirmez madem boyle yapacaksın kimse seni zorla sokmadı topiğe. Söz ağızdan bi kere çıkar girdiysen okumasanda bildiri yapman gerekmez mi? Umursuzluğunuza hayranım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?