- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Canım bu grupta huzursuzluk istemiyoruz bi sıkıntın varsa özel mesaj yaz...Seni konuya etiketliyorum dönmüyorsun msj atıyorum dönmüyorsun meryem suresini bırak tum kuranı okusan bu bizi ilgilendirmez madem boyle yapacaksın kimse seni zorla sokmadı topiğe. Söz ağızdan bi kere çıkar girdiysen okumasanda bildiri yapman gerekmez mi? Umursuzluğunuza hayranım yani.
Canım bu grupta huzursuzluk istemiyoruz bi sıkıntın varsa özel mesaj yaz...
Mesaj daha yeni geldi bir ikincisi aynı İSM’de topik açıp insanım kafasını karıştırmayın burası zannederek yazmışımdırhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sin-suresine-varmisiniz-kizlar.1058721/page-2
Topiğin 2. sayfasında mazeretim bittikten sonra okuyacağım yazmışsın. Ondan sonra dönüş yok
K.bakmayın özelden msj attım topiğe de etiketledim arkadaş bura ile mesgul olduğu için buraya yazmak zorunda kaldım. C cibilicibilisaksak06 Kolay gelsin.
Hosbuldum canım listeyi alıma kapatmadiysaniz tekrar ekleyebilirsinRakika canım hosgeldinnnn
Kuzum daha bugün silmiştim aslında seni... sora sende bitanem inşallahHosbuldum canım listeyi alıma kapatmadiysaniz tekrar ekleyebilirsin
En sona da alabilirsin sıkıntı yok :)Kuzum daha bugün silmiştim aslında seni... sora sende bitanem inşallah
NolduYemin ederim ağlayacağım artık..
Şimdi okudum arkadaşlar lütfen mesaj yazıp prim vermeyin "sakin olun" bile demeyin. İçimizdeki halis niyetlerini bozmayalim kimse tarf tutmasın, herkes bu düzende o yazılanları görmezden gelerek devam etsin.Üstteki mesajlara baksana kuzum.
Şimdi okudum arkadaşlar lütfen mesaj yazıp prim vermeyin "sakin olun" bile demeyin. İçimizdeki halis niyetlerini bozmayalim kimse tarf tutmasın, herkes bu düzende o yazılanları görmezden gelerek devam etsin.
Bu sure ne muazzam bir sure ki; şeytan Meryem suresi topiklerinden çıkmıyor, okunmasına engel maya çalışıyor.
Allah'ın izniyle çok hayirli evlatlarımız olacak ❤
Tamam canım ben okurum :)Kizlar mrb. Ben 7 tane almistim okumak icin yarina kadar sondu. Ama suan cok asiri hastayim kafami kaldiramiyorum hic. 3 tane okumustum. 4taneyi almak isteyen olurmu. Kusura bakmayin grip olmusum hamilelikten dolayi ilacda icemiyorum.
@hediye-i rahmet icin almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?