- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Kizlar mrb. Ben 7 tane almistim okumak icin yarina kadar sondu. Ama suan cok asiri hastayim kafami kaldiramiyorum hic. 3 tane okumustum. 4taneyi almak isteyen olurmu. Kusura bakmayin grip olmusum hamilelikten dolayi ilacda icemiyorum.
@hediye-i rahmet icin almistim
Dinliyoruz canım :)Kızlar bişey rica etsem olurmu
Ben aldım tatlım :)gerek kalmadıBen 2 tanesini alırım canım
Ben aldım tatlım :)gerek kalmadı
Allah razi olsun canim benim valla hasta olmasam okurdum. Rabbim ne muradiniz varsa versin tez zamandaBen aldım tatlım :)gerek kalmadı
Allah razi olsun canim benim valla hasta olmasam okurdum. Rabbim ne muradiniz varsa versin tez zamanda
Amin canım hoşbuldum :))Tmm canım Allah kabul etsin. Hoş geldin bu arada :)
Amin güzelim Rabbim acil şifa ihsan etsin sana ❤Allah razi olsun canim benim valla hasta olmasam okurdum. Rabbim ne muradiniz varsa versin tez zamanda
Topik aç orda okuruz okuyabildigimiz kadarBen 70 bin tane fatiha niyetlendim bana biraz okurmusunuz.utaniyorum demeye ama herk3s biseyler okuyor ama yazmak istedim
Canım ben de 5 tane almıştım kalan 19 oluyor :)cibilicibilisaksak06, Özlem arkadaşımız için aldığımı okudum. şimdi 1 tane daha alıyorum.
Kalan : 24
Kimse almıyor kuzum ya daha önce bir çok topik gördüm ama alan olmamış başka dualardaTopik aç orda okuruz okuyabildigimiz kadarbenden 500 tane al :)
çok teşekkür ederim balimTopik aç orda okuruz okuyabildigimiz kadarbenden 500 tane al :)
Etiket yapariz merak etme sen topigi açKimse almıyor kuzum ya daha önce bir çok topik gördüm ama alan olmamış başka dualarda
Olsun canim okuyan yaziyorgirince gorursunKızlar hakkınızı helal edin benim internetim bitti şimdi okulun wi-fi den baglandım gece 24 ten sonra yüklenecek netim
Daha özlem bitmedi ama :/Kızlar selamın aleyküm topiğin sahibi gamze arkadaşımızın interneti bitmiş iki güne gelicekmiş sıradaki arkadaşımızRakika arkadaşımız okumaya aynen devam arkadaşlar
özlemden sonra canımDaha özlem bitmedi ama :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?