hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Canimmm hosbulduk oncelikle:)) ben 66 kiloyum 158 boyum.. ben kiloluyum cümlesi tamamen duyetisyenime ait 10 kilo vermem lazımmış ac geziyorum sayesinde ama dikkat de ediyorum... beni degil diyetisyenimi picaklamak lazim :) sadece folik asit kulaniyorum.. iki gun oncede sigan kurune basladum aralik basinda da adetim gecikirseeeeee doktor tekrar gel ilaç başlayacam dedi bilemiyorum kiiiii ((

anaaam kım o diyetısyen hemen pıçaklamaya gıdecegım yavrucum sen zayıfsın hıııc dert etme kendıne asla kılolu degılsın . bosuna aç gezme. pekı herhangı bır tanı kondumu nıye olmuyor gebelık dıye. ben folıc asıdı 3 yıldır duzenlı kullanıyorum ama bu bıle yetmıyor sanırsam hala tık yoook .... kesın klomen verıcektır

hosbulduk kızlar
burda deneyimlerimizi paylaşım birbirimize destek olalım. en çok morale ihtiyacımız var çünkü

Pko dedi sadece tum tetkikler yapildi tatlim hersey normal sadece yumurtlama zamanım 50 gunu buluyor yani iki ayda bir oluyorum eger adet getirtici ilaç almazssm (( klomen mi diyorsun vallahi bebisimi kucağıma aldirsin da tatlim..

Pko dedi sadece tum tetkikler yapildi tatlim hersey normal sadece yumurtlama zamanım 50 gunu buluyor yani iki ayda bir oluyorum eger adet getirtici ilaç almazssm (( klomen mi diyorsun vallahi bebisimi kucağıma aldirsin da tatlim..

Gel beraber picaklayak :))) hayt otu civanpercemi de diyorlar onu da deneyim diyorum ama soğan kuruyle beraber kullanılır mi k8

Gel beraber picaklayak :))) hayt otu civanpercemi de diyorlar onu da deneyim diyorum ama soğan kuruyle beraber kullanılır mi k8

dene dene canım hayt tohumunu ıcıp bırcok arkadasım gebe kalabıldı yada en azından adetlerı suan cok duzenlı ...klomen de daha kalıtelı yumurta elde edıleblme acısından verıyorlar . sogan kuruyle bırlıkte deneme ama karma bırsey yapıp ters etkı yaratmasın...

O zaman soğan bitsin öyle başlayayim ( bakalim bat 2 aralik sonuc ne olacak bu ay yuzumuz gulecek mi :s

Hayit agaci icmeyn arkadaşlar prolaktini yukeeltiyormus Buda bebek olmasoni engelliyor LUTFEN DİKKATSİZ

O zaman soğan bitsin öyle başlayayim ( bakalim bat 2 aralik sonuc ne olacak bu ay yuzumuz gulecek mi :s

bak arkadas prolaktını yukseltıyor dedı belkı dogrudur. gercı benım arkadasım hala kullanıyor yanı 7-8 ay oldu arada tahlılde yapılıyor olsadı boyle bırsey cıkardı dıye dusunuyorum ya yınede sen bılırsın ama adetlerı duzenledıgı kesın. hadı bakalım aralık 2 gelmek bılmez sımdı dıme sana :) hayırlısı olsun hakkında ınsALLAH sevıncegın haberler alırsın. bende bugun yarın olurum herhalde doktora gıdecegım su prolaktıne bırde ben baktırcam cok merak edıyorum en soon 3 sene once prolaktıne baktılar.

hosgeldın kurabıyecık..... bız paylasıyoruz zatiii :) hele sen anlat bakalım sebus09 ve eslem kardeslerım ve ben eskıdık garı sıra sızlerde

aslında benim daha pek bir deneyimim yok sayılır 2.5 senelik evliyim gecen mayısta korunmayı bıraktım agustosa kadar bebek gelmeyince dr a gittim.çikolata kisti cıktık 6cm. ameliyat oldum basarılı gecti.sonra hsg cekildi sol tup kapalı cıktı ve de rahimde septum(perde) varmıs o alınacak simdi.adetimi bekliorum biter bitmez histereskopi olcam. sonra dr um aşılama yada tüp yapalım diyo ama bizde operasyonların parasını odemekten para kalmadı.tek tüple normal yolla olur ama surec yavas olabilir dedi. bilmiyorum artık zaman ne gosterecek. bi arabam var onu satıp tedavi olucaz yaza kadar bebiş olmazsa :18:
bende boyle iste..ya sizler??

cok gecmıs olsun canım.... inşALLAH hersey yolunda gıderde arabanı satmaya gerek kalmadan bebısın gelır. para konusunda benımde sıkıntılarım var hanı Tup bebek yapmaya kalksam satacak arabam bıle yok :) ALLAH buyuk yardım eder bızlere. cunkı bende özel hastayım Eşimin ilk evlılıgınden bır cocugu oldugu ıcın SGK hıcbırseyımızı karsılamıyor mecburen cepten oduyorum.
bende evlılıgımın 4 .yılındayım ıkı düşüğüm var bırı 7 haftalık dıgerlerı(ıkız) 8 haftalık. nasıp degılmıs tutunamadılar. ıkı Aşılama yaptırdım tutmadı . buna ragme hıc bır sorunum olmadıgını ısrarla soyluyorlar butun tahlıllerım temız eşiminde aynı sekılde Genetık tahlıl yaptırdım onda da sorun gorunmedı RABBIMIN takdırı dıyorum olacagına ınanıyorum bana bugune hıc yumurtlama takıbı yapılmadı sımdı adet olmayı beklıyorum ozaman klomen-progesteron tedavısı gorucem yaza kadar zaman bıctım kendıme olmazsa bakalım Tüp dusunuyorum. ben ızmırde yasıyorum Eurofertıl açıldı burda prof.la gorustum yenı yontem cıkmıs HAPLA Tüp bebek tedavısı yanı malıyetı yarı yarıya . yanı normal sartlarda ılaclarıyla/ıgnelerıyle 5500 cıvarındaysa HAPLA tedavıde 2250 gıbı bır rakam dedı bana. bu sadece duzenlı adet olup her ay yumosu buyuyenler ıcın uygulanabılıyormus. yanı yumurtlaması 40-45 gunu bulanlarda olmazmıs. ben HAPLA yontemı denıycem ALLAHIN ıznı ıle. suan ıcın beklemedeyım

hiloşum bakıyom bizi tarihi eser yaptın tabi yeni arkadaşları bulunca pabucumuz dama atıldı demi kıskandım bak :) şaka bi yana yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bundan sonra bol bol görüşürüz artık....hilalciiiiiim benim bugün pembişler göründü yarına kızmızılar gelir gene fos çıktı şuan okadar stresliyim okadar sinirliyim ki tutamıyorum kendimi herşey batıyo resmen senin şu hapla tüp ilgimi çekti onu ben de araştırmak istiyorum bakarsın nasibimiz ordandır.....

herkese iyi akşamlar kızlar
hilalcim herşeyin başı öncelikle kendi sağlığımız ve tabi eşimizin. bebek işide kısmetinde varsa o.sanırım biraz salmak gerekiyor işi ama tabi ne mumkun..ama sen en azından hamile kalabiliyorsun bu da bir adımdır.hepimizin olacak inşallah.benimde ablam hamile daha bikac gun once ogrendik. ikinci bebeği 2 yıldır olmuyordu ve dediğine gore umutları tukenmiş sadece 2 defa ilişki olmus ama tuttu işte yani vakti zamanı varmış. bir arkadası da tup bebekle cocuklarına kavusmus.kız nasılsa bundan sonra benim cocugum olmaz demiş hop arkasından bidaha normal yolla hamile kalmıs. ben ilk başlarda kendimi yedim gunlerce agladım.goğsumde kist olustu ama ne elde ettim hiçç. şimdi sadece dua ediyorum kendiimi topladım çok şükür..

canım benim ben de kendime bişey olmasından çok korkar oldum artık hani okadar kafa yormaktan hastalanacam az kaldı ama elimde değil bi salabilsem kendimi belki benim de olur ama yok olmuyo yapamıyom...

canım benim ben de kendime bişey olmasından çok korkar oldum artık hani okadar kafa yormaktan hastalanacam az kaldı ama elimde değil bi salabilsem kendimi belki benim de olur ama yok olmuyo yapamıyom...

evet bebekte önemli ama ilk kez elime kistim geldiği zaman bebek uçtu gitti aklımdan. önce ben dedim kendi kendime. sende üzme kendini arkadaşım.inşallah o da olacak.bol bol dua et ve sükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…