- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 34
hayırlısı olsun canım ya bende yaza kadar beklıycem ramazan bayramında sonra bakalım duruma gore dusunuyorum artık olmuyor boyle en azından onuda 1 kere denıyeyım olmazsada artık durumu kabullenıcem ve hıc olmazsa aklımda kalmıcak keske tup bebek yaptırsydım dıye....
ahhh şu para sıkıntısı olmasa valla kredi çekecez biz neyapıyım eşim iki kere dene diyo yapcak bişey yok elimden geleni yaptım geçen tüp bebek doktoru çıkmış tvye siz heray bebek diye beklerken bi bakıyosunuz yumurta rezervi bitiyo ,erken menepoz oluyo artık genç kızlar bidaha olma şansıda kalmıyor diyo bi korktum şimdi hiçde değilse ümidimiz var kızlar oda biterse neyaparız biz
kızlarrrrr nbersiniz sebuşş adet oldunmu kızz
olmammııııı hemde öyle böyle değil paçamdan akcaktı lanet şey :) senden naber bebiş ne alemde büyüyomusunuz cm cm :)
yok canim ne zaman istersen o zaman yaptirabilirsin. 3.gun yapilanlar farkli. AMH mutlaka sor doktoruna
sebuuus ayran ictik ayrimi dustuk bacim yaaa nerelerdesin
iyiyiz bizde napalım 6+1 olduk daha minnakız cuma günü dr.a gidicem bakalım kalp atışlarını duyrım inşlh
seninde bebişin inşlh en hayırlı zamanda gelir kuzummm
sebuuus ayran ictik ayrimi dustuk bacim yaaa nerelerdesin
ne dizisiymis o ,yabancimi
ne dizisiymis o ,yabancimi
gunaydin tatlim bir kac gecedir gece hic uyuyamiyorum sabah ezanina kadar adami ise yolladiktan sonra sika sika gozlerimi anca bir iki saat uyuyorum ....kuzucum nerden buldun o diziyi turkce dublajli mi????
gunaydin tatlim bir kac gecedir gece hic uyuyamiyorum sabah ezanina kadar adami ise yolladiktan sonra sika sika gozlerimi anca bir iki saat uyuyorum ....kuzucum nerden buldun o diziyi turkce dublajli mi????
neden canım gene kafana bişeyler takıyonda ondan mı uyumuyosun..... ben yabancı film hastasıyım canım hergün 1-2 film mutlaka izliyom bikaçtane takip ettiğim dizi var h.sonu da araştırırken bunu buldum hoşuma gitti fantastik gerilim seviyosan tavsiye edrim canım bide netin sınırsızsaaaa oooh değme keyfine hem kafanı meşgul ediyosun hakikaten arkadaşım yap bak bunu bi sürü film var seç seçebildiğin kadar sana özelden msj atayım sitelerin:)
sebusum yabancı sevıyorum ama dublajlı herzaman tercıhım neden dıceksın kafam karısıyor sureklı yazıları okumaktan fılmı anlamıyom :) bende ızlerım bacım gunde en az 2 fılm ha su da var ben Hınt fılmı hastasıyım 3 yasından berı :))) suana kadar ızlemedıgım fılm kalmadı hepsını bılırım ama bu tur fılmlerı ızlerken dublajmıs altyazıymıs hıc fark etmıyor acaıp zevk aldıgım ıcın her turlusunu ızlerım
hatta tek hayalım bırgun Bollywooda gıtmek onların o kıyafetlerınden alıp evın ıcınde dolanmak ıstıyoooooooommm kız cok sevıyom ben hınt sarkıları fılmlerı
hey allahım çılgın kadın bide alnının ortasına bi nokta yapıştırırsın kocacın da guru olur tam olur ozaman :)
maalesef canım kocacım aksıne hıc sevmıyor hıntlılerı :)))) banada anlam veremıyormus oyle der hep. mıkrop yuvası hındıstanmıs oraya gıdılmezmıs dır dır dır dır eder durur..... :) ben kucukken orama rujla yapardım kırmızı nokta.ayy ne mutlu olurdum ....
kız ne guzel fantazı olur evde SARİ gıyerım adama hındu dansı yaparım belkım o zaman bebıs gelırDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
canimcim aradim taradim izmirde bulamadim istanbuldada dandikler var ;( yani bana hindistan yolu gorunuyor galibam :))))))) gelsene sende bacim ????
canimcim aradim taradim izmirde bulamadim istanbuldada dandikler var ;( yani bana hindistan yolu gorunuyor galibam :))))))) gelsene sende bacim ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?