hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ahhh şu para sıkıntısı olmasa valla kredi çekecez biz neyapıyım eşim iki kere dene diyo yapcak bişey yok elimden geleni yaptım geçen tüp bebek doktoru çıkmış tvye siz heray bebek diye beklerken bi bakıyosunuz yumurta rezervi bitiyo ,erken menepoz oluyo artık genç kızlar bidaha olma şansıda kalmıyor diyo bi korktum şimdi hiçde değilse ümidimiz var kızlar oda biterse neyaparız biz

aynen ben bu TVlerde konusan butun Doktorları dınlıyorum 5 subata Eurofertıl/Su hospıtal(ızmır) randevu aldım ılk gorusme ucretsızmıs gıdecegım bugun Dokorla yıne gorustum tahlıllerımle gıdecegım bakalım ne onerecek sonra duruma gore bakıcaz bırseyler. benım arkadasım 3 defa denedı onlarda kredı cektı mecburen ucude tutmadı nasıl uzgun anlatamam hanı tutsaydı da ben mılyarlar odemeye razıydım dıyor.
ALLAHIM bızlere hıc tup mup denemeden nasıp eder ınsaALLAH. buarada yumurtalık rezervı testı yapırsana canım ya AMH ben dıger ay nasıpse yaptırcam en azından zaman kaybetmem o testın sonucu kesın durumunu belırlıyormus .

nezaman yaptırılıyor bu test belli bi günü varmı bi adetin 3. günü yapmıştı doktor bana geçen yaz omu acaba ,şu testleri istesm doktora gidiyim ben bu ay kafam karıştı ne gerkiyosa baksın bi

bide olmayınca ne zor allah yardımcımız olsun kızlar aydan aya öde öde bitmez taksitler insanın zoruna gider yaaa ne pahalı tüp bebek kesin okadar masraflı degildrde doktora düşürmesin onsuzda bırakmasın derler ya ondan işte

olmammııııı hemde öyle böyle değil paçamdan akcaktı lanet şey :) senden naber bebiş ne alemde büyüyomusunuz cm cm :)

iyiyiz bizde napalım 6+1 olduk daha minnakız cuma günü dr.a gidicem bakalım kalp atışlarını duyrım inşlh
seninde bebişin inşlh en hayırlı zamanda gelir kuzummm

iyiyiz bizde napalım 6+1 olduk daha minnakız cuma günü dr.a gidicem bakalım kalp atışlarını duyrım inşlh
seninde bebişin inşlh en hayırlı zamanda gelir kuzummm

o bana gelmicek ben ona gitcem gibi :) sanırım benim bebek işi tüple olacak lpg tam gaz yani :) cuma büyük gün desene pıt pıt pıt aaaaaaay ne güzel sestir oooo....

ne dizisiymis o ,yabancimi

yabancı canım ben pek türk dizisi izleyemiyom benim herif hiç sevmiyo kumansayı bi alıyo eline geri alabilirsen aşk olsun :) sleepy hollow adı ilgimi çekti :) anam patadanak konuya girdim günaydın demeyi unuttum :) daha gelmemişsin buralara bacııııııııııım :))

gunaydin tatlim bir kac gecedir gece hic uyuyamiyorum sabah ezanina kadar adami ise yolladiktan sonra sika sika gozlerimi anca bir iki saat uyuyorum ....kuzucum nerden buldun o diziyi turkce dublajli mi????

neden canım gene kafana bişeyler takıyonda ondan mı uyumuyosun..... ben yabancı film hastasıyım canım hergün 1-2 film mutlaka izliyom bikaçtane takip ettiğim dizi var h.sonu da araştırırken bunu buldum hoşuma gitti fantastik gerilim seviyosan tavsiye edrim canım bide netin sınırsızsaaaa oooh değme keyfine hem kafanı meşgul ediyosun hakikaten arkadaşım yap bak bunu bi sürü film var seç seçebildiğin kadar sana özelden msj atayım sitelerin:)

sebusum yabancı sevıyorum ama dublajlı herzaman tercıhım neden dıceksın kafam karısıyor sureklı yazıları okumaktan fılmı anlamıyom :) bende ızlerım bacım gunde en az 2 fılm ha su da var ben Hınt fılmı hastasıyım 3 yasından berı :))) suana kadar ızlemedıgım fılm kalmadı hepsını bılırım ama bu tur fılmlerı ızlerken dublajmıs altyazıymıs hıc fark etmıyor acaıp zevk aldıgım ıcın her turlusunu ızlerım
hatta tek hayalım bırgun Bollywooda gıtmek onların o kıyafetlerınden alıp evın ıcınde dolanmak ıstıyoooooooommm kız cok sevıyom ben hınt sarkıları fılmlerı

hey allahım çılgın kadın bide alnının ortasına bi nokta yapıştırırsın kocacın da guru olur tam olur ozaman :)

hey allahım çılgın kadın bide alnının ortasına bi nokta yapıştırırsın kocacın da guru olur tam olur ozaman :)

maalesef canım kocacım aksıne hıc sevmıyor hıntlılerı :)))) banada anlam veremıyormus oyle der hep. mıkrop yuvası hındıstanmıs oraya gıdılmezmıs dır dır dır dır eder durur..... :) ben kucukken orama rujla yapardım kırmızı nokta.ayy ne mutlu olurdum ....
kız ne guzel fantazı olur evde SARİ gıyerım adama hındu dansı yaparım belkım o zaman bebıs gelır DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

haah tamam işte yarın çıkıyosun çarşıya (belki kemeraltında falan bulursun) alıyosun bi hint entarisi akşam bi güzel giyiyosun alnına da kırmızı bi nokta eee ötesine ben karışmam gari kırmızı noktalı olaylar beni aşar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…