- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
sende saglikla kucagina alirsin insaALLAH tekrardan hayirlisi olsun....
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr Sehercııııımmm test yaptın ınsaALLAH ıcıme guzel seyler doğuyor bak test falan yapmadıysan sakın gözüme görünmeeee heeeeeee
Sehercm kan testi yapsana
şu incir havuş küründen biraz bahsetseniz. bizde yaparız . Allahım inş. mücizelerimiiz geliir
bende sordum arkadasa nasıl oluyor dıye ama cevap vermedı maalesef benımde bır bılgım yok :)
teysir senin kaç günün geçti test yaptın mı
5 gün gecti canım daha test yapmadım
Yapsana canım aynıyız desene benimde normalde 19unda olmam lazımdı olmadım halende gelmedi kırmızılar ooof acaba neler oluyor yaa inş bebeğim tutunuyordur eğer bu kadar gecikmeden sonra kırmızılar gelirse kahrolurum
Inşallah kırmızılar gelmez bebişleriniz gelir yaben öylen yapacam test bakalım inşallah güzel haberler veririm size
sehercim nasıl bembeyazdı..... yani normal test çizgisi bile mi çıkmadı yoksa tek çizgi mi çıktı canım bence bi kan tahlili yaptır sonuçta normal testlerin bozuk olma ihtimali de var ama hemen moralini bozma emi
teysircim sende yap artık şu testi merak ediyoruz bak :) hadi öğleyin güzel haberlerini bekliyoruz senden :)
Korkuyorum canım ya valla . Eczaneden test aldım adını unuttum eczacı kan testi kadar güvenilirdir dedi 13 tl idi Bakalım pazartesiye kadar bekleyip eğer olmazsam pazartesi sabah kan testi yaptırmayı düşünyorum. Hafta sonu yaptırırdım ama aöf sınavlarım var onu bahane ederek 2 gün beklicem ama çok korkuyorum
sen testı yanlıs uygulamıs olmayasın :) hıc cızgı cıkmama gıbı bır durum olamaz en azında negatıf olunca tek cızgı olmalı...sen ya yanlıs yaptın yada test bozuk canım sakın umutsuzluga kapılma bıtanem kan testı yaptır en dogrusu bu olacak belkıde senın Bebiş saklanıyordur
Ayyyyy ağzından bal damlıyor hilalim inş. testi yanlış uyguladığımı yanmıyorum çünki tek çizgi çıktı ikinci çizgi çıkmadı hilal ooof kan testi yaptırıcam ama pazartesiye kaldı artık belki hafta sonu doktora gidebilirim. Kasık ve karın ağrılarım ve kahverengi akıntım var yaaa neler oluyor . Allahım inş. bebeğim gelmiştir. ya başka birşey varsa allah korusun
sehercım hanı olumsuz dusunmek ıstemıyorum senıde asla uzmek ıstemem ama ıhtımallerıde goz onunde bulunduralım madem. bak benım bundan 6 ay once 15 gun gecıkmem oldu adet olmam gereken gun pembe akıntım oldu hafıf kahve rengı dedım aha yerlesme :) yınede bekledım tam 16 gun bekledım yanı sonra mecburen doktora gıttım yumurtam buyumus 33mm olmus catlayamadıgı ıcınde gecıkme yapmıs. bundan 1 yıl oncede yıne boyle bır gecıkmem oldu ozamanda 3,5 cm kıstım olmusdu .bunlar sadece bır ıhtımal .
sen sakın ıhmal etme canım olurda hamıle degılsen ne varsa cıksında erkenden tedavısı olsun.
ne olur yanlıs anlama benı olurmu ben sadece basıma gelenı paylasmka ıstedım hanı belkı dıye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?