hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr Sehercııııımmm test yaptın ınsaALLAH ıcıme guzel seyler doğuyor bak test falan yapmadıysan sakın gözüme görünmeeee heeeeeee

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr Sehercııııımmm test yaptın ınsaALLAH ıcıme guzel seyler doğuyor bak test falan yapmadıysan sakın gözüme görünmeeee heeeeeee

Günaydın Hilal, evet yaptım ama ne kırmızılar var nede testte çizgi. bembeyazdı test yani yok yok yok gene olmadı oooooooooooooooooffffff ama kırmızılarda yok

Sehercm kan testi yapsana

Korkuyorum canım ya valla . Eczaneden test aldım adını unuttum eczacı kan testi kadar güvenilirdir dedi 13 tl idi Bakalım pazartesiye kadar bekleyip eğer olmazsam pazartesi sabah kan testi yaptırmayı düşünyorum. Hafta sonu yaptırırdım ama aöf sınavlarım var onu bahane ederek 2 gün beklicem ama çok korkuyorum

5 gün gecti canım daha test yapmadım

Yapsana canım aynıyız desene benimde normalde 19unda olmam lazımdı olmadım halende gelmedi kırmızılar ooof acaba neler oluyor yaa inş bebeğim tutunuyordur eğer bu kadar gecikmeden sonra kırmızılar gelirse kahrolurum

Inşallah kırmızılar gelmez bebişleriniz gelir yaben öylen yapacam test bakalım inşallah güzel haberler veririm size

sehercim nasıl bembeyazdı..... yani normal test çizgisi bile mi çıkmadı yoksa tek çizgi mi çıktı canım bence bi kan tahlili yaptır sonuçta normal testlerin bozuk olma ihtimali de var ama hemen moralini bozma emi

teysircim sende yap artık şu testi merak ediyoruz bak :) hadi öğleyin güzel haberlerini bekliyoruz senden :)

Sebus tek çizgi 5 saniyede pespembe çıktı canım ikinci çizgi çıkacak yer bembeyaz hiç birşey çıkmadı Kan testi için biraz bekleyim belki gelirse kırmızılar

sen testı yanlıs uygulamıs olmayasın :) hıc cızgı cıkmama gıbı bır durum olamaz en azında negatıf olunca tek cızgı olmalı...sen ya yanlıs yaptın yada test bozuk canım sakın umutsuzluga kapılma bıtanem kan testı yaptır en dogrusu bu olacak belkıde senın Bebiş saklanıyordur

Ayyyyy ağzından bal damlıyor hilalim inş. testi yanlış uyguladığımı yanmıyorum çünki tek çizgi çıktı ikinci çizgi çıkmadı hilal ooof kan testi yaptırıcam ama pazartesiye kaldı artık belki hafta sonu doktora gidebilirim. Kasık ve karın ağrılarım ve kahverengi akıntım var yaaa neler oluyor . Allahım inş. bebeğim gelmiştir. ya başka birşey varsa allah korusun

sehercım hanı olumsuz dusunmek ıstemıyorum senıde asla uzmek ıstemem ama ıhtımallerıde goz onunde bulunduralım madem. bak benım bundan 6 ay once 15 gun gecıkmem oldu adet olmam gereken gun pembe akıntım oldu hafıf kahve rengı dedım aha yerlesme :) yınede bekledım tam 16 gun bekledım yanı sonra mecburen doktora gıttım yumurtam buyumus 33mm olmus catlayamadıgı ıcınde gecıkme yapmıs. bundan 1 yıl oncede yıne boyle bır gecıkmem oldu ozamanda 3,5 cm kıstım olmusdu .bunlar sadece bır ıhtımal .
sen sakın ıhmal etme canım olurda hamıle degılsen ne varsa cıksında erkenden tedavısı olsun.
ne olur yanlıs anlama benı olurmu ben sadece basıma gelenı paylasmka ıstedım hanı belkı dıye ....

Neden yanlış anlayayım hilalim hatta mutlu bile ediyor senin böyle fikir verip yardımlar etmen. Tşk.ederim. Şimdi ben heran adet olcam sanıyorum ağrılarım devam ediyor kahverengi akıntım sürekli var bugun daha yoğun, Her an adet olma hissi yüzünden doktora gidicemde diyemiyorum ama eğer akşama kadar olmazsam acile gidip bir doktora görinim neyim olduğunu öğrenirim sonra ona göre birşey yaparım demi. <bende korkmaya başladım ççünki ne bebek görünüyor ne adet oluyorum ve hayatımda ilk deva böyle birşey oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…