hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

seheriiiiimmmmmmmmm cok meraktayım ne oldu ne oldu ne oldu ıcımden bır ses çift çizgiii cıktı dıyor

eveeeeeeet seheeer seheeer seheeer oooooooooo en büyük seher bizim seheeeeer :) hadi gari nerdesin erkenden kalktım meraktan hem okadar gaz verdim bak mutlu haberi ver bizeeeeeeee

al bendende o kadar....seherde bı gelemedı

Kızlar geldim günaydın inanın size karşı çok mahçubum, Kırmızılar gelmedi ama bakın akşam ne oldu. Ben eve giderken eczaneye uğradım hergün açık olan eczane bu akşam erken kapanmıştı neyse hava karardı nöbetçi eczanede bayağı uzaktaydı otobüs ile anca gidilebiliyor. Bende eve gittim eşim geldi dedim hemen yemek yiyelim filan eczane nöbetçiymiş gidip alalım sabah yapıcam dedim tamam dedi tam hazırlanıyorduk hooooop bir telefon misafir geliyor :50: Olamaz ya dedim kırabilceğimiz gelmeyin bizim işimiz var diyebilceğimiz bir insanda değildi. Yani anlicağınız akşam böle geçti sabah kalktım halen kırmızılar yok. :46::52: Ama bugun şansa bırakmicam iş yerinin burda eczane var birazdan gidip alıcam yarın sabahta erkenden yapıcam . fark ettimde sabah idrarım daha koyu ve kahvemsi bir renkte. brde kızlar dün iişten çıkarken lavoboya gittim peçeteye kahverengi kırmızı karışık bir renkte akıntım geldi. kafam karıştı aha geliyor kırmızılar dedim ama halen gelmediler sağolsunlar bu ay beni üzmeyecekler inş.

günaydın kızlar..
bütün gece bebek için uğraştım rüyamda yorgun uyandım nerdeyse yaaa..
akşam eltilerleydim k v de. sürekli ağızlarına bişey sokmalar mutfaktan uzaklaştırmalar miğdeleri bulanır diye.
kendimi o kadar eksik hissettim ki..bi de zavallı
off ne yapacağımı bilmiyorum artık..kafayı sıyırmasam bari:53:
bu arada seheri bende merak ettim. güzel şeyler olsun artık nolurrr:43:

günaydınv canım biz de merak ettik onu hilalle kaynattık biraz :) bilirim canıım o duyguyu hani onlar normal davransalar bile biz eksik hissediyoruz ya bize batıyor nediyim arkadaşım allah yardımcımız olsun tez vakitte bizim de olur inşallah

ülen seher öldürdün bizi meraktan :) neyse 1 gün daha bekleriz artık napalım benim de öyle biliyomusun dün bi gelir gibi oldu şimdiye kadar daha bişey yok DİREN seher DİREN sebuş durumundayız :)

günaydın kızlar..
bütün gece bebek için uğraştım rüyamda yorgun uyandım nerdeyse yaaa..
akşam eltilerleydim k v de. sürekli ağızlarına bişey sokmalar mutfaktan uzaklaştırmalar miğdeleri bulanır diye.
kendimi o kadar eksik hissettim ki..bi de zavallı
off ne yapacağımı bilmiyorum artık..kafayı sıyırmasam bari:53:
bu arada seheri bende merak ettim. güzel şeyler olsun artık nolurrr:43:

ayırlara vesıle olsun canım ruyaların.....ha sunuda belırteyım eltılerınde cok ayıp edıyor gozune sokar gıbı ne zırt pırt cagırıyorlar gıtme sende mecburmusun boyle kendıne ezıyet etmeye

ülen seher öldürdün bizi meraktan :) neyse 1 gün daha bekleriz artık napalım benim de öyle biliyomusun dün bi gelir gibi oldu şimdiye kadar daha bişey yok DİREN seher DİREN sebuş durumundayız :)

Sebus ve hilal ve diğer arkadaşlarım çok çok çok özür dilerim. Direnicem inş. yarın güzel haber vericem kızlar. Birazdan testi alıcam işimi şansa bırakmicam

seherım sebusum bak ıkınızde bugun yapın su testlerı allah rızası ıcın ....seher sende al testı bugun yap vallahı yarına kadar bekeyemem aaaaaaaaaaaaaaaaa adamı delı ettınız beee yok aktı yok koktu yan yattı çamura battı..offfff

seherım sebusum bak ıkınızde bugun yapın su testlerı allah rızası ıcın ....seher sende al testı bugun yap vallahı yarına kadar bekeyemem aaaaaaaaaaaaaaaaa adamı delı ettınız beee yok aktı yok koktu yan yattı çamura battı..offfff

:52::52::52::52: Kız iş yerinde yapamam :34: Sabah ilk idrarımla yapıcam saat 9:00 olmadan size haber veicem söz yaaa bende merak etmeye başladım çünki

:52::52::52::52: Kız iş yerinde yapamam :34: Sabah ilk idrarımla yapıcam saat 9:00 olmadan size haber veicem söz yaaa bende merak etmeye başladım çünki

bansneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plastık bardaga işe yap sonucta wc var dımeeee.........küserııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

hilaaal beni es geç geldi artık benimkiler söküldü yani püüüf :(

bansneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plastık bardaga işe yap sonucta wc var dımeeee.........küserııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

:52::52::52::52::52: Varsa bile negatif çıkar çünki çişim gelmiyor artık durmadan gide gide. en iyi sabah geliyor :52::52::52:
Küsme bizeeeeee
Sebuuuuuuuuuuuussssss nerdesin sen yap bari evdesin

anam çok misafirperverim giden tekrar geliyo napim :) psikolojim bozuldu müge anlı başladı acık daha bozayım bari :)

bende mügeyı ızlıyom bacım bır yandan uykum vaarrrr bır yandan kasık agrım offf...yazık cocuk ölü bulundu yaaa

evet canım üzücü açtılar bgn :( ben de kahvaltıda çay içmemiştim canım şimdi çekti koydum çaydanlığı önüme keyif yapıyom gel kız bereber yapak keyifi :)

şirinyerdeyım canım bozyakada bana dolmuşla 10-15 dakıka uzaklıkda

aaay çok şirinmiiiiiş :) tamam sen söylemeden ben diyeyim çok iğrenç espriydi :) neyse canımcım ben çıkayım bisürü sipariş aldım gene el işi iğne oyası pike takımı yapıyom şimdi onu bitireyim öpüyorum seni gün içinde girerim gene nasılsa bgn evdeyim kargo gelcek çıkamıcam :( hava da çok güzel bgn evde tıkılıcam yani :)

seherciiiiim bak ben sıramı hiç hoş olmayan bi şekilde savdım ama umarım senden güzel haberler alırız bgn mutlaka al yarın da yap bize haber ver emi arkadaşım

Back