hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

tamam canım kolay gelsın optum bendeeee

kızlar bişey sorcam utanarak
benim adet öncesi istekte bi artış oluyo.sanırım hormonlardan dolayı.
peki yumurtlama döneminde de oluyo mu artış???
şeyyyy bende var da

bacılaaaaaar nerdesiniz ya kimsecikler yok acıların kadınını yanlız bıraktınız aşk olsun size :)

kurtlar vadisiiiiiiiiii vaaaarrrr hastasiyiiiimmmm pollaaatttt

piiiiiiiiiiiiiiwwww vadi kızı seniiiiiiiiii bişey sorcam arkadaşım kantaron yağı hiç denedinmi yarada sivilcede vs. sıkıntıdan yüzümde sivilceler çıktı ama uçları da yok hani içi taş gibi oluyo sonrasında o taşlaşan yer iniyo ama kocaman kahverengi bi renk bırakıyo kaçkez doktora gittim bi sürü ilaç veriyo bi işe de yaramıyo arkadaşımdan duydum iyi geliyo diye hatta o başlamış daha 3 gün olmuş kuruyolar ve renkleri açılıyo dedi bende köyden istedim bgn babam getirdi sürdüm şimdi ama sen de biliyonmu bunun hakkında bi sorayım dedim...

evet vadinin kiziyim ben tam 11 yildir bilfiil izlerim persembe gunu ne misafir alirim nede giderim :)))) ALLAHdan Esimde benum kafadan :).... canim o yagi hic bilmiyorumda benim esimin yigeninde var o sivilcelerden kukurtlu sabun kulkaniyirdu birde gul suyu ....dene istersen

ohoooooo ne sabunlar ne kremler ne sular kullandım geçer gibi oluyo sonrasında gene pörtlüyo normal SİVİLce değilki benimkiler ASKERce resmen hazırolda bekliyolar adet gelse de çıksak meydana diye :) bizim bu kulübde de araştırdım faydası çok diyolar bakalım bakalım bi deneyeyim ya işe yarar yada maymun ..ıçına döner suratım :)

hmm stresden mi cikiyor ki acaba benimde olur adet oncesi ama cenemde cikar birtane o da sokuldugu gibi gecer.dermatologa gittin mi

gittim canım stres kaynaklı bendeki öyle iltihaplı değil işte leke oluyo canım neyse geçeeeeeeeer yağlandım çullandım bekliyom gocişimi bi yağlı güreş edeydik iyiydi emme tarlayı su bastı ya lee :)

kızlarrr değerim 29dan 72ye çıkmış güzel katlamış 2 günde dimi yarında dr'a gidicem hayırlısıyla çok mutluyum

hayirli ugurlu olsun canim pek anlamam ben degerlerden istersen bir arastir bir arkafasin degeri 29 du iki gun sonra 972 cikmisti doktoruna sordun mu

dr.um güzel dedi zaten 2 günde ikiye katlarmış arkadaşının ikiz olma ihtimalide olabilir çünkü baya anormal yükselmiş,şunu ekliyim mol gebelik yada down sendromu olma ihtimali de olabiliyor Allah korusun tabikide hayırlısı olsun hepimiz için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…