- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
seheriiiiimmmmmmmmm cok meraktayım ne oldu ne oldu ne oldu ıcımden bır ses çift çizgiii cıktı dıyor
eveeeeeeet seheeer seheeer seheeer oooooooooo en büyük seher bizim seheeeeer :) hadi gari nerdesin erkenden kalktım meraktan hem okadar gaz verdim bak mutlu haberi ver bizeeeeeeee
al bendende o kadar....seherde bı gelemedı
günaydın kızlar..
bütün gece bebek için uğraştım rüyamda yorgun uyandım nerdeyse yaaa..
akşam eltilerleydim k v de. sürekli ağızlarına bişey sokmalar mutfaktan uzaklaştırmalar miğdeleri bulanır diye.
kendimi o kadar eksik hissettim ki..bi de zavallı
off ne yapacağımı bilmiyorum artık..kafayı sıyırmasam bari
bu arada seheri bende merak ettim. güzel şeyler olsun artık nolurrr
günaydın kızlar..
bütün gece bebek için uğraştım rüyamda yorgun uyandım nerdeyse yaaa..
akşam eltilerleydim k v de. sürekli ağızlarına bişey sokmalar mutfaktan uzaklaştırmalar miğdeleri bulanır diye.
kendimi o kadar eksik hissettim ki..bi de zavallı
off ne yapacağımı bilmiyorum artık..kafayı sıyırmasam bari
bu arada seheri bende merak ettim. güzel şeyler olsun artık nolurrr
ülen seher öldürdün bizi meraktan :) neyse 1 gün daha bekleriz artık napalım benim de öyle biliyomusun dün bi gelir gibi oldu şimdiye kadar daha bişey yok DİREN seher DİREN sebuş durumundayız :)
seherım sebusum bak ıkınızde bugun yapın su testlerı allah rızası ıcın ....seher sende al testı bugun yap vallahı yarına kadar bekeyemem aaaaaaaaaaaaaaaaa adamı delı ettınız beee yok aktı yok koktu yan yattı çamura battı..offfff
Kız iş yerinde yapamam Sabah ilk idrarımla yapıcam saat 9:00 olmadan size haber veicem söz yaaa bende merak etmeye başladım çünki
seherım sebusum bak ıkınızde bugun yapın su testlerı allah rızası ıcın ....seher sende al testı bugun yap vallahı yarına kadar bekeyemem aaaaaaaaaaaaaaaaa adamı delı ettınız beee yok aktı yok koktu yan yattı çamura battı..offfff
bansneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee plastık bardaga işe yap sonucta wc var dımeeee.........küserııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
hilaaal beni es geç geldi artık benimkiler söküldü yani püüüf
hilaaal beni es geç geldi artık benimkiler söküldü yani püüüf
bende mügeyı ızlıyom bacım bır yandan uykum vaarrrr bır yandan kasık agrım offf...yazık cocuk ölü bulundu yaaaanam çok misafirperverim giden tekrar geliyo napim :) psikolojim bozuldu müge anlı başladı acık daha bozayım bari :)
bende mügeyı ızlıyom bacım bır yandan uykum vaarrrr bır yandan kasık agrım offf...yazık cocuk ölü bulundu yaaa
evet canım üzücü açtılar bgnben de kahvaltıda çay içmemiştim canım şimdi çekti koydum çaydanlığı önüme keyif yapıyom gel kız bereber yapak keyifi :)
ohhh afıyet olsuuunnnn yakın olaydık gelırdım....
eveet yaaa keşke olaydık :) buarda sen neresinde oturuyon izmirin benim amcamlarda izmirde hatta bozyakadalar :)
şirinyerdeyım canım bozyakada bana dolmuşla 10-15 dakıka uzaklıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?