hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebusum daha bata var senın dıme cuma gunumuydu? pekı daha once adet oldugunda yıne boyle bır kac gun once olurmuydu pembe akıntı. kız belkı yerleşmedır hemen umudunu kesme arkadasım yaaa...

pazar olmam gerekiyo canım ama sabah ilk gittim wcye akıntımın rengi değişmiş pembeli kahverengili bişey geldi hah geliyo artık dedim moralim acayip bozuldu herzamanki gibi temizliğe verdim kendimi :) arada bişey geliyo gibi oluyo hemen koşuyom bakıyom yok bişey ağrım sızım da yok kafam iyice karıştı daha önce de hiç olmuyodu ki böyle şeyler ne böyle akıntı ne de bukadar erken gelme bilemiyom arkadaşım ne düşüneceğimi şaşırdım....

bence de seher adet belirtisiyle hamişlik belirtisi aynıymış umudunu kesme sen de hem sen geciktin bak ben öyle olsam hemen yapcam benim daha günüm var diye yapmıyom inan valla benden söylemesi daha da yapmazsan hilal bizi öldürcek :) gerçi ben günden yırtıyom :)

aynen canım delırttınız benı burda bak gör önümüzdeki aylar ben neler neler yapıcam sıze :))))))))))))))))

tamaaaaaaam sustum ben böyle olacağını biliyodum zaten intikamım fena olacak diyosun yani ne diyim korkulur senden :)

cok pıs ıntıkaaam alırım sebuusss :))) :18::18::18::18: kork benden bacım ...desemde ınanma ben ancak kendımı yer bıtırırım

yavrucum bak bır cok kadında zaten bu kasık -bel agrıları oluyormus herkes adet olcam derken gebe oldugunu ogrenıyormus

aynen canım delırttınız benı burda bak gör önümüzdeki aylar ben neler neler yapıcam sıze :))))))))))))))))

Yaaa hilaaaaaaaallll tamam yapıcam söz veriyorum kızlar . İnş. Kırmızıları beklerken bebiş gelmiştir hee ooooo süper olur ama ya hamilede değilsem doktora gitmem lazım bu kadar gecikmenin vardır elbet bir sebebi

inşallah canım bebişin seninledir patron sorarsa sistit olmuşum dersin :)

O kadar özele girmezz yaa
Birşey dicem normalde bende adetimden 3-5 gün önce sivilceler çıkardı adet olunca giderdi. Evet. bu ayda çıktı ama dün varlardı bugun yoklar gitmişler

O kadar özele girmezz yaa
Birşey dicem normalde bende adetimden 3-5 gün önce sivilceler çıkardı adet olunca giderdi. Evet. bu ayda çıktı ama dün varlardı bugun yoklar gitmişler

bebişin yemiştir onları :) benim gene geldi kırmızımsı şeyler akşama elimi öpcek anlaşılan hadi seher tek umudum sensin :) sen bari güzel haberler ver

bebişin yemiştir onları :) benim gene geldi kırmızımsı şeyler akşama elimi öpcek anlaşılan hadi seher tek umudum sensin :) sen bari güzel haberler ver

İnşallah balım inşallah bütün dualarım bizler için bebişim yediyse helal olsun yarasın ona iyi tutunsun

Şekerler birde testi sabah ilk idrarlamı yapim yoksa akşam eve gidince hemen yapimmi. ayıptır söylemesi durmadan şeye gidince yapacak çiş kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…