- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Heran kırmızılar gelcek gibi ağrılarım var özellikle kasık ve bel bölgemde
sebusum daha bata var senın dıme cuma gunumuydu? pekı daha once adet oldugunda yıne boyle bır kac gun once olurmuydu pembe akıntı. kız belkı yerleşmedır hemen umudunu kesme arkadasım yaaa...
bence de seher adet belirtisiyle hamişlik belirtisi aynıymış umudunu kesme sen de hem sen geciktin bak ben öyle olsam hemen yapcam benim daha günüm var diye yapmıyom inan valla benden söylemesi daha da yapmazsan hilal bizi öldürcek :) gerçi ben günden yırtıyom :)
aynen canım delırttınız benı burda bak gör önümüzdeki aylar ben neler neler yapıcam sıze :))))))))))))))))
tamaaaaaaam sustum ben böyle olacağını biliyodum zaten intikamım fena olacak diyosun yani ne diyim korkulur senden :)
yavrucum bak bır cok kadında zaten bu kasık -bel agrıları oluyormus herkes adet olcam derken gebe oldugunu ogrenıyormus
bence de seher adet belirtisiyle hamişlik belirtisi aynıymış umudunu kesme sen de hem sen geciktin bak ben öyle olsam hemen yapcam benim daha günüm var diye yapmıyom inan valla benden söylemesi daha da yapmazsan hilal bizi öldürcek :) gerçi ben günden yırtıyom :)
aynen canım delırttınız benı burda bak gör önümüzdeki aylar ben neler neler yapıcam sıze :))))))))))))))))
İş yerinde her 5 dakikada bir lavoboya gidiyorum patronda şüphelenecek artık
tamam tamam yapıcan bılıyorum inşaALLAH bebiş gelır arkadasım bu kadar stresın sonu mutluluk olsun
AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
AMİİİİİİİİİİİİİNNNNNN
inşallah canım bebişin seninledir patron sorarsa sistit olmuşum dersin :)
O kadar özele girmezz yaa
Birşey dicem normalde bende adetimden 3-5 gün önce sivilceler çıkardı adet olunca giderdi. Evet. bu ayda çıktı ama dün varlardı bugun yoklar gitmişler
bebişin yemiştir onları :) benim gene geldi kırmızımsı şeyler akşama elimi öpcek anlaşılan hadi seher tek umudum sensin :) sen bari güzel haberler ver
Şekerler birde testi sabah ilk idrarlamı yapim yoksa akşam eve gidince hemen yapimmi. ayıptır söylemesi durmadan şeye gidince yapacak çiş kalmadı
bence de hiloşum sen bize değil kendine yapıyon en büyük eziyeti
sabah yapınca bıze haber verebılcen mı hemen :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?