- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
Günaydın kızlar nasılsınız? Merak edenler için halen kırmızılar gelmedi ama acayip kasık ve bel ağrım vaR. Bakalım halen test yapmadım. ooof korkuyorum test yapmaya
Günaydın kızlar nasılsınız? Merak edenler için halen kırmızılar gelmedi ama acayip kasık ve bel ağrım vaR. Bakalım halen test yapmadım. ooof korkuyorum test yapmaya
Merhaba ben de 2 yıldır evliyam ama bir türlü hamile kalamıyorum benimde dün olmam lazımdı ama olmadım bügünde çok beyaz akıntım var
hoşgeldin canım daha önce de gecikmelerin oluyomuydu peki inşallah hiç gelmez de hayırlı haberlerini alırız senden :)
Aslında hiç gecikmelerim olmuyordu sadece birkaç ay önce 5 gün gecikmişti sonra düzelmişti işte dün olmam gerekiyodu olmadım.
Inşallah ya inşallah sizinde bebişleriniz gelir artık
yok canım benimki bu ay da fos geliyo benim aşağılık kırmızılar
Merhaba ben de 2 yıldır evliyam ama bir türlü hamile kalamıyorum benimde dün olmam lazımdı ama olmadım bügünde çok beyaz akıntım var
Hosgeldın teysircim.... ınsaALLAH senın kırmızılarda gelmez onun yerıne Bebiş gelir :)
sehercım sebusumun dedıgı gıbı bıran once gıt test yaptır bebıs yoksa bıle ALLAH korusun baska bırseyden gecıkıyorsa ? ama gonul bebek olsun göbüşünde ne olur ıhmal etme zaten gecıktın ıkı gun yeterlı bır sure . hadı yap bır test bızıde merakta bırakma .
Yapsana test biz senin yerine merak ediyoruz inşallah güze haberler verirsin bize
sehercım sebusumun dedıgı gıbı bıran once gıt test yaptır bebıs yoksa bıle ALLAH korusun baska bırseyden gecıkıyorsa ? ama gonul bebek olsun göbüşünde ne olur ıhmal etme zaten gecıktın ıkı gun yeterlı bır sure . hadı yap bır test bızıde merakta bırakma .
Yapsana test biz senin yerine merak ediyoruz inşallah güze haberler verirsin bize
bu ıkısı boyle teysıcım bana etmedıklerını bırakmadılar test test test dıye beynımı yedıler ben dırensemde en sonunda ne olacaksa olsun dedım gıttım kan verdım hanımefendılerın canı can benımkısı patlıcan sankıkalk kız gıt test yap :)
Kızlar şimdi işteyim eğer akşam eve gidene kadar gene olmazsam giderken bir test alıp evde yapıcam yarın haber veririm size. Ya günüm geçti ama ağrılarım var heran olcak gibi hissediyorum şimdi test yapıcam negatif çıkıcak üzülücem ooof
sehercim olanla ölene çağre yok bılıyorsun sen test yapmayınca kırmızılar gelmeyecek mı sankı ??? bıran once yap kurtul bızıde burda merakta bırakma .hem olumlu düşün ki olumlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?