- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kısss buldu beni valla kaçamak yapıyodum sen nörüyodun
sebus test yap teeeessst :)))
kızlar bişi sorcam hamile kaldığında akıntı oluyomu yani şöyle normalde akıntım olur fakat adetime yakınken kesilirdi ama bu ay yumurtlamadan sonra hiç olmadı ve bat.a 6 gün var dünden beri acayip akıntım oluyo bikaç yerde hani belirtidir denmiş ben bunu bilmiyodum mesela... siz ne diyosunuz olabilirmi ki....
sebus test yap teeeessst :)))
bak sana acik secik ifade edeyim bacim hamilesin sen :)
arkadasim tebrik ederim insallah degerin katlanir ve bebegin sana tutunur ....saglikla kucagina alirsin :)
bak sana acik secik ifade edeyim bacim hamilesin sen :)
hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin carp bunu 10 kere esittir : gercekten hamilesin hahahahahaha nasilim sebus....bugun o kadar uzdumki kendimi sebus migrenim tutacak galibam....
hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin carp bunu 10 kere esittir : gercekten hamilesin hahahahahaha nasilim sebus....bugun o kadar uzdumki kendimi sebus migrenim tutacak galibam....
sebuş bana da öyle geliyo kız
hadi inşallahhhhhh bu ay seherle sen sonra biz dimi hilalim
bebegim olmuyor ya....
insaallaaaahhh kurabiyecim :- ) tek isteyimiz bu degilmi arkadasim
ah be bacim sen yeterki hamile ol da ben birsey istemem ama sonraki ayda ben olayim
bebegim olmuyor ya....inanilmaz duygusalim sabah pepeyi izledim agladim :)
icimden geliyor boyle davranmak hani bile isteye olmuyor ki icimden oyle bir aglamak geliyorki ...durduramiyorum .kafayi yicem yedim yemek uzereyim ayyyy atcam kensimi balkondan yada arabanin onune ....hangisi acaba daha az acitir canimi suankinden
icimden geliyor boyle davranmak hani bile isteye olmuyor ki icimden oyle bir aglamak geliyorki ...durduramiyorum .kafayi yicem yedim yemek uzereyim ayyyy atcam kensimi balkondan yada arabanin onune ....hangisi acaba daha az acitir canimi suankinden(((( sair oldum nerdeyse yaaaa bir anne olamadim yuh bana
tamam topladim :\ yani arada tutuyor boyle deliligim....
tamam topladim :\ yani arada tutuyor boyle deliligim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?