- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
insallah tatlım bekle bakalım bikacgünnn
Henüz beklemedeyim tabi insan umut oluyor yaaa. kendimi hamile gibi hissediyorum hayeller kuruyorum hemen. Göbişimi okşuyorum ooooooooooofff allahım sağlıklı bebeğimi biran önce bana bağışlasın
sebuşşş,hilalllll kızlar kan tahlilinden geldim şimdi sonucum 29,22 çıktı çok mutluyum cuma günü yine gidicem kan vermeye
sebuşşş,hilalllll kızlar kan tahlilinden geldim şimdi sonucum 29,22 çıktı çok mutluyum cuma günü yine gidicem kan vermeye
çok sevindim canım benim inşallah kat kat artar değerlerin
Hamilemisin canım
sağol kurabiyem,bilmiyorum şuan öyle görünüyor seher...
sağol kurabiyem,bilmiyorum şuan öyle görünüyor seher...
Allahım dualarımızı kabul etsin kızlar benimde çok hafif akıntım var çok çok az arada geliyor
Adetinden kaç gün geçti belirtilerin neler sessiz sedasız durma anlat
ohhh oohhh maşallahhhh hamilesindir işalah kızlar çok sevindim banada 4 gün kaldı bende zaman ayarlı bombayım bekliyorum
anaaaaaaaaaaaaaam kız kaç gün geciktiydin sen allaaaaaaaaaaaaah çok sevindim oh beeee topik uğursuzluktan kurtuldu hadi bakalım sırasıyla gelsin bebişler... canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın kızını :) içime öyle doğduuu :)))
sebusuuum nerdesın sen bacım ya ..napıyon ıyımısın canım durumlar nasıl?belırtıerın devam mı?ınsaALLAH gelmez sebusumda barı sen mutlu ol bırgun banada gelırsen bu tedavı ıcın olmasın bebegının 40 gezmesı olsun :). bende zumbaya baslıyayım bariiii acık evde cıldırayyıımmm....
oy oyyyy ağzın bal yesin sebuşum inşlh kız olmasını çok istiyom 5.günümdü bugün hadi bakalım fazla bekletmeyin beni gelin arkamdan bakalım ona göreeeeEki Görüntüle 941805
piştttttttttttt sesisizmm sobeeeebuldum senniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?