hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

sebuşşş,hilalllll kızlar kan tahlilinden geldim şimdi sonucum 29,22 çıktı çok mutluyum cuma günü yine gidicem kan vermeye

ohhh oohhh maşallahhhh hamilesindir işalah kızlar çok sevindim banada 4 gün kaldı bende zaman ayarlı bombayım bekliyorum

sebusuuum nerdesın sen bacım ya ..napıyon ıyımısın canım durumlar nasıl?belırtıerın devam mı?ınsaALLAH gelmez sebusumda barı sen mutlu ol bırgun banada gelırsen bu tedavı ıcın olmasın bebegının 40 gezmesı olsun :). bende zumbaya baslıyayım bariiii acık evde cıldırayyıımmm....

sebuşşş,hilalllll kızlar kan tahlilinden geldim şimdi sonucum 29,22 çıktı çok mutluyum cuma günü yine gidicem kan vermeye

anaaaaaaaaaaaaaam kız kaç gün geciktiydin sen allaaaaaaaaaaaaah çok sevindim oh beeee topik uğursuzluktan kurtuldu hadi bakalım sırasıyla gelsin bebişler... canım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın kızını :) içime öyle doğduuu :)))

oy oyyyy ağzın bal yesin sebuşum inşlh kız olmasını çok istiyom 5.günümdü bugün hadi bakalım fazla bekletmeyin beni gelin arkamdan bakalım ona göreeeeEki Görüntüle 941805

burdayım bebişim sen yokscun asıl... valla bilmiyom canım bişey hissetmiyom sanki ama bikaçgün önceki gibi de ağrım yok bakacaz artık son 6 gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…