- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
hehehehe canım güldürdün bizleri ya. Ama bu durumun ciddi birşey olabillr ve biran önce doktorun tavsiyerini dinlemen gerekir. İlaç kullanman gerekiyorsa kullan . Kumanda olayına çok güldüm ben bile okurken hilal elinde yaa dedim sonuna kadar okuyunca aha bak elindeymiş dedim hahahaha leylek amca/teyze/hala yı görürsen bizimkileride göndersin bir zahmet söyle bu arada çok nazlıymış bu leylekler yaaa çay kahve çikolata ne isterlerse verirdik ne bu nazz
neeyy cıkolatamı zıkkım yesınler hıcbırsey vermem .... ılac kullanırsam cok cıddı bır sure bebek dusunmemem lazım bunuda yapamam kendı kendımın doktoru olucam sehercım.. cok takmıycam kafaya bırde yuruyuslere baslıyacagım :)
amanın hilalim dikkat et tatlım.
herşeyden önce sen önemlisin.
sana diyorum da bu ay bende pek iyi sayılmam. ya eltimi gördükçe çok özeniyorum.onlar için çok mutluyum ama
karşıdan kendime bakıp acıyorum resmen.
umutlarım tükeniyor,kendime konduramıyorum anneliği.allahın takdiri bunu çok iyi biliyorum asla isyan da etmiyorum ama hayata küsüyorum gün gün.
tat alamamaya başladım.allah yardımcımız olsun.
sebuş geçmiş olsunn tatlım.
sehercim inşallah güzel haber ver bize..
hepinizi öpüyorum.
Kızlar halen bende tık yok dua edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
bendede yookkkkkk
seher ve eses hadi direnin kızlaaaaaaaaaar...... :)))
Kaç gün geçti eses senin
Direnicezzzz inş. dua edin her lavoboya gidişimde kokuyorum kırmızıları görüvercem diye
tatlım gecmedi yeni adetten cıktım ben :)))
insallah artık subatta bebeklerimiz olurrr
sen kac gün gecti?test yaptınmı?
Kaç gün geçti eses senin
Direnicezzzz inş. dua edin her lavoboya gidişimde kokuyorum kırmızıları görüvercem diye
aaaaaaay bilirim o duyguyu benim de bgn biara normal akıntım geldi haaah dedim bitti bu iş koştum lavaboya allahtan bişey yok... ama inşallah canım senin hiç gelmez kırmızıların nollluuuuuuuur allahııııım.....
aaaaaaay bilirim o duyguyu benim de bgn biara normal akıntım geldi haaah dedim bitti bu iş koştum lavaboya allahtan bişey yok... ama inşallah canım senin hiç gelmez kırmızıların nollluuuuuuuur allahııııım.....
Hesaplara göre günü dündü ama gelmedi bakalım şimdilikte birşey yok inş. bebiş gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?