hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

neeyy cıkolatamı zıkkım yesınler hıcbırsey vermem .... ılac kullanırsam cok cıddı bır sure bebek dusunmemem lazım bunuda yapamam kendı kendımın doktoru olucam sehercım.. cok takmıycam kafaya bırde yuruyuslere baslıyacagım :)

Süpersin yürüyüş en iyisi bence . İlaç kullanımı hakkında bilgim yoktu canım yürüyüş süper fikirr . Gerçekten insan yürürken spor yaparken çok rahatlıyor

amanın hilalim dikkat et tatlım.
herşeyden önce sen önemlisin.
sana diyorum da bu ay bende pek iyi sayılmam. ya eltimi gördükçe çok özeniyorum.onlar için çok mutluyum ama
karşıdan kendime bakıp acıyorum resmen.
umutlarım tükeniyor,kendime konduramıyorum anneliği.allahın takdiri bunu çok iyi biliyorum asla isyan da etmiyorum ama hayata küsüyorum gün gün.
tat alamamaya başladım.allah yardımcımız olsun.
sebuş geçmiş olsunn tatlım.
sehercim inşallah güzel haber ver bize..
hepinizi öpüyorum.

İnş. Kurebiyem inşallah güzel haberler veririm. Benimde eltim hamile 7 aylık ve karnı çıkmış artık tam bir hamile. gerçekten onlar için seviniyorum ama bende çok özeniyorum canım ya benim neden olmuyor diye haykırıyorum resmen

kızlar cok tesekkur ederım destegınız ıcın ama ınsan bu zamanlarda herseye kulak tıkıyor kımseyı duymak ıstemıyor soylenen sozler ne kadar ıyı nıyetlı olursa olsun hersey canını daha cok yakıyor dedıgın gıbı kurabıyecım bazen bende dıyorum herhalde Anne olamıycam bu sozlerımde ısyan yada baska bırsey yok aksına Rabbımın buyulugune cok ınanıyorum zaman herseyın ılacı ama ınsan hergecen gun dahada gırdaba gırıyor en azından ben kendımı oyle hıssedıyorum .agla agla dıyorum nereye kadar ama baska turlu ıcımı boşaltamıyorum bırde baska baska seyler ust uste gelınce tıkandıgımı nefes alamadıgımı hıssedıyorum atamadım bu duygusallıgı ustumden Eşime bellı etmek ıstemıyorum uzulmesın dıye yeterınde canını sıkan seyler oluryor zaten hanı amaan Hılal ben neyın derdındeyım sen hala nerde takıldın dıycek bunun ustune bende ıcımde bırıktırdıklerımı bıranda patlatıcam dıye korkuyorum hersey dahada kotuye gtmesın dıye sureklı ıcıme atıyorum ama nereye kadar gıdecek bu bılmıyorum hıc ıyı degılım kızlar ben ya

ahh kızlar kelin merhemi olsa hesabı...hepimiz aynı durumdayız.
allahım nolur bize yardım et. o kadar zor ki.
şimdi ailede tek ben kaldım.iyce göz hapsindeyim

ben artık etrafımdakıler takmıyorum neden nıye dıye sorular gelınce karsımdakını bıle bıle kırıyorum artık umrumda degıller .e hamıle olan bırıyle yada cocugu olan bırılerıyle gorusmuyorum kendımı eve kapattım.eşimde bu durumumu anladıgı ıcın ısrar etmıyor suraya buraya gıdelım dıye .benım derdım kendımle bunun üstesınden gelemıyorum

benim tek tüpüm açık olduğundan dolayı da rahat değilim.
dr um tüpler açıksa eşinde de sorun yoksa olur kafana takma dedi
ama benim durumum için o kadar da pozitif değildi.
hilalim senin aslında rahat olur da sıkıntı etkiliyo heralde.
neyse dediğin gibi bu ay dinlen sen biraz kafanı boşalt.
eltim anlattı gülben ergenin programını izlemiş.demet akalının bebeği olmuyomuş.kaç kere tup denemiş tutmamış
sonra eşine aman bu ay tatile gidelim gezip tozalım bana bebek deme unutmak istiyorum demiş.
o ay olmuş bebeği.

evet canım 2 defa tup bır kere aşılama ve ılac tedavılerı gormus sonra ALLAH nasıp etmıs olmus. sanırım benımde artık durumu kabullenıp herseyı bır kenarı atıp onume bakmam lazım...Rabbım nasıp ederse olacak ınsaALLAH

hilaciiiim çok güldürdün beni ya canımsın benim hem güldüm hem de üzüldüm allah yardımcın olsun canım ama bak bi konuda takdir de ettim seni bence de ilaç kullanma ondan medet umma en iyi ilacın kendini meşgul etmen bak nette çok güzel spor hareketleri var zumba var mesela bu aralar çok favori hem oynuyon hem spor yapıyon onlardan yapabilirsin mesela işin sırrı uğraşcak bişeyler bulmakta zihnini sürekli meşgul edicen ki seni üzen şeyleri pek takmayasın yavriiiiiiiiiiiiiiiiim ayağını katı bas bak daha ben gelcem tedaviye sen de kalcam eee sen kafayı sıyırırsan bana kim bakcaak :)

Kaç gün geçti eses senin

Direnicezzzz inş. dua edin her lavoboya gidişimde kokuyorum kırmızıları görüvercem diye

tatlım gecmedi yeni adetten cıktım ben :)))
insallah artık subatta bebeklerimiz olurrr
sen kac gün gecti?test yaptınmı?

Kaç gün geçti eses senin

Direnicezzzz inş. dua edin her lavoboya gidişimde kokuyorum kırmızıları görüvercem diye

aaaaaaay bilirim o duyguyu benim de bgn biara normal akıntım geldi haaah dedim bitti bu iş koştum lavaboya allahtan bişey yok... ama inşallah canım senin hiç gelmez kırmızıların nollluuuuuuuur allahııııım.....

her ayy aynı seyi yasıyorum bende..
aglaya aglayaa

Allahım dualarımızı kabul etsin kızlar benimde çok hafif akıntım var çok çok az arada geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…