hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

bence önce işe yumurta takibiyle başla derim bi onu denersin olmadı diğer şeylere geçersin ama inşallah onlara bile gerek kalmaz öbür aya göbüşün dolar....

ne bilim canım ya onlardanda sıkıldım iyice.tekrardan başa dönmek çokkötü. Amin inşallah dediğin gibi olur

Kizlar napiyorsunuuzzz Eurofertil tup bebek merkezini duymussundur ozellikle istanbulda yasayanlar cok iyi bir merkez,izmirde onun ayni merkezi acilmis sadece ismi su hospital...dun mesaj attim kendilerine bugun aradilar bizzat uzman doktor aradi durumumu ve mevcut tahlillerimi istedi benden coook kibar biri halden anlayan gibi biri neyse detayli gorusmek icin cagirdi beni .ustelik ilki ucretsiz dedi. Hafta ici birgun gideyim diyorum derdimi soyle uzuuunca anlatayim hem ssk anlasmasi var belki kimsenin bugune kadar goremedigi bir sorunum vardir ....ne dersiniz

çok enteresan doğrusu benim bildiğim ilk onlara bakıyolar ben nerde doktora gittiysem hep o tahlilleri istedi bence sen de yaptır olmadı söylersin ben bunları istiyorum diye buarada nerde oturuyodun canım sen hani ist. falansa ben orda bi dok.gitmiştim çok iyiydi ama malum ben aydındayım bidaha gidemedim gidip gelmek zor olacak diye

ooooooooooow hiç durma arkadaşım hemen git bilgileri al herşeyi sor emi önce illa aşılamadanmı başlanıyo yoksa direk tüple başlayabilirmiyiz benim için de sorarmısın

Bakalim yarin tekrar arayacaklar tahlil sonuclarimi doktor kayit etmek istiyormus ona gorede randevu alicam bwn bugunden basliyayim sorulari yazmaya adam en sonunda camdan atacar herhallll :)))

Bakalim yarin tekrar arayacaklar tahlil sonuclarimi doktor kayit etmek istiyormus ona gorede randevu alicam bwn bugunden basliyayim sorulari yazmaya adam en sonunda camdan atacar herhallll :)))

müşteri herzaman haklıdır misali bişeycik diyemezler arkadaşım korkma ama hakkaten aklına gelenleri yaz bence de insan unutuyo sonra... inşallah canım bakarsın burdan fayda görürsün kısmetin ne zaman nerden çıkıcağı belli olmaz senin hayrında burdan gelecektir bellimi olur.... gidersen ilk iş bana haber ver emi canım hem sen memnun kalırsan bakarsın ben de oraya giderim referansın olur bana :)

canım ben pat diye çıkarsam yanlış anlama eşimle film izliyoz ara verdik o mutfakta şimdi gelirse çıkmak zorundayım yani :)

tamam canim yazicam herseyi ama gonul buralara gerek kalmadam bwbwgim gelsin ama ben yinede bilgi sahibi olmak adina yinede sorayim herseyi.fiyatlarini vsvs.... hakkimizda hayirlisi sebusum...kuz gene mi fiiiiilllmm tirmizi noktamiiiii :)))))

Arkadaslar! Bence once ovulasyon kitleri bir kac ay denenmeli.eger yinede olmuyorsa eslerden birinde problemlemde olabilir sonra tedaviye gecilmeli.sonucta belki ciftlerde priblem yok doktor doktor gezip zaman kaybedilmemeli.sonucta illa 14.gun yumurtlanacak die bisey yok.herkesin vucudu farkli calisiyor.

canım tavsıyen ıcın tesekkurler ama bu topıkdekı arkadasların ben dahıl hepsı gereklı tum tetkıklerı yaptırmıs eşleriyle bırlıkte zaten kımının sag tupu kapalı kımının yumurtlama sorunu var kımının sebepsız ınfertılıte denılen illet var kımı o kıtlerını kullanmıs sonuca varmamıs yada doktorunda takıp altında .... klomen kullanan vs vs ....yanı bılınclı kadınlarız biz :)))))))

inşallah hayırlı gelir burası size ...ama inşallah dediğiniz gibi buralara gerek kalmadan gebe kalırız umarım.ben de izmirli olarak doktorla görüşme sonucunuzu merak ediyorum doğrusu.....yoksa ben de mi arasam şimdiden :)

ıstersen ara canım...ama ben bır gıdeyım Doktorun cılkını cıkaracagım :) ne kadar soru varsa kafamda hepsını sorucam sızlerlede paylasıcam mutlka....

herkese iyi akşamlar kızlar.
ben regl sendromunu atlattım çok şükür
her ay adetin ilk günü hülya kocyiğit gibi kendimi yatağa atar ağlarum da
yeniler hoşgeldiniz kızlar..topik kalabalıklaştı ne güzel

oh ne guzel sevindim kurabiyecim...sebus bugun hic gorunmedi ya merak ettim hasta olmasin bebisim

domuz gibiyim bebişim merak etme :) dün yemeğe misafirlerim vardı hazırlık yapmaktan zamanım olmadı girmeye bgn de keyfim yok 20lik dişim çıkıyo delircem ağrıdan sabahtan kafamı kaldıramıyom başıma vuruyo ağrısı ee ilaç da içemiyom şüpheden çekiyorum öyle.... neyse sen napıyon gerçi pazarları görünmezsin buralarda :)

ıstersen ara canım...ama ben bır gıdeyım Doktorun cılkını cıkaracagım :) ne kadar soru varsa kafamda hepsını sorucam sızlerlede paylasıcam mutlka....

teşekkür ederim.bu ay aramayayım şimdi onlar illaki bir masraf çıkartırlar bize.....benim de eşimin de tüm sağlık taramalarımız güzel çıktı,ben hsg de çekildim.biz bir süre ara vermek zorunda kaldık çalışmalara ....özellikle de film çekildikten sonra ...bu ay yoğunlaşacağız çocuğumuza :) inşallah aksilik filan olmazsa...

kızlar ayrıca bugün (19.01.2014) itibariyle BAL TARÇIN ÇÖREKOTU kürüne başlamış bulunuyorum....biraz polen de katıştıracağım ...ovulasyon kitlerinden de aldım...teey teyyy !!!verir elini bebişlerimiz inşallah hepimize kızlar !

benim bu ayki programım böyle BTÇ kürü ile başladık yola .... ya nasip ya hızır diyeyim ....

hoşgördük kahvelikurabiyecim ! topik kalabalık ama inşallah bebeklerle daha kalabalık olur :) taze kan lazım topiğe
ya kızlar şu sizin suratlardan yapamıyorum öyle özeniyorum ki sizin maskotlara

hoşgördük kahvelikurabiyecim ! topik kalabalık ama inşallah bebeklerle daha kalabalık olur :) taze kan lazım topiğe
ya kızlar şu sizin suratlardan yapamıyorum öyle özeniyorum ki sizin maskotlara

inşallah canım
bebişlerle tazelenelim.
aslında mesaj yazarken altta çıkıyor maskotlar ama?
ya da mesaj sayfasının altında diğer seçenekler çesitli seçenekler ve gülümsemeler gösterilmesin diye bir bölüm var.
orası sende işaretliyse görünmüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…