bence önce işe yumurta takibiyle başla derim bi onu denersin olmadı diğer şeylere geçersin ama inşallah onlara bile gerek kalmaz öbür aya göbüşün dolar....
canım bugün giremedim nete sorunu cevaplayım yoksun ama ben çok kez doktora gittim özeller hastaneler baştan sağma yapıyolar yani alttan bakıp bırakıyolardı, sonra özel bi prof.dr gittim tabi o ara 3 yıl olmuştu kimse tahlil falan istememişti o bile inanamadı hiçmi tahlil yapmadılar diye o doktor tahlil yaptırdı rahim filmi falan istedi normal dedi ama sizin bahsettiginiz şeyler yapılmamış baktım bugün
Kizlar napiyorsunuuzzz Eurofertil tup bebek merkezini duymussundur ozellikle istanbulda yasayanlar cok iyi bir merkez,izmirde onun ayni merkezi acilmis sadece ismi su hospital...dun mesaj attim kendilerine bugun aradilar bizzat uzman doktor aradi durumumu ve mevcut tahlillerimi istedi benden coook kibar biri halden anlayan gibi biri neyse detayli gorusmek icin cagirdi beni .ustelik ilki ucretsiz dedi. Hafta ici birgun gideyim diyorum derdimi soyle uzuuunca anlatayim hem ssk anlasmasi var belki kimsenin bugune kadar goremedigi bir sorunum vardir ....ne dersiniz
Bakalim yarin tekrar arayacaklar tahlil sonuclarimi doktor kayit etmek istiyormus ona gorede randevu alicam bwn bugunden basliyayim sorulari yazmaya adam en sonunda camdan atacar herhallll :)))
tamam canim yazicam herseyi ama gonul buralara gerek kalmadam bwbwgim gelsin ama ben yinede bilgi sahibi olmak adina yinede sorayim herseyi.fiyatlarini vsvs.... hakkimizda hayirlisi sebusum...kuz gene mi fiiiiilllmm tirmizi noktamiiiii :)))))
Arkadaslar! Bence once ovulasyon kitleri bir kac ay denenmeli.eger yinede olmuyorsa eslerden birinde problemlemde olabilir sonra tedaviye gecilmeli.sonucta belki ciftlerde priblem yok doktor doktor gezip zaman kaybedilmemeli.sonucta illa 14.gun yumurtlanacak die bisey yok.herkesin vucudu farkli calisiyor.
Kizlar napiyorsunuuzzz Eurofertil tup bebek merkezini duymussundur ozellikle istanbulda yasayanlar cok iyi bir merkez,izmirde onun ayni merkezi acilmis sadece ismi su hospital...dun mesaj attim kendilerine bugun aradilar bizzat uzman doktor aradi durumumu ve mevcut tahlillerimi istedi benden coook kibar biri halden anlayan gibi biri neyse detayli gorusmek icin cagirdi beni .ustelik ilki ucretsiz dedi. Hafta ici birgun gideyim diyorum derdimi soyle uzuuunca anlatayim hem ssk anlasmasi var belki kimseninbugune kadar goremedigi bir sorunum vardir ....ne dersiniz
inşallah hayırlı gelir burası size ...ama inşallah dediğiniz gibi buralara gerek kalmadan gebe kalırız umarım.ben de izmirli olarak doktorla görüşme sonucunuzu merak ediyorum doğrusu.....yoksa ben de mi arasam şimdiden :)
oh ne guzel sevindim kurabiyecim...sebus bugun hic gorunmedi ya merak ettim hasta olmasin bebisim
oh ne guzel sevindim kurabiyecim...sebus bugun hic gorunmedi ya merak ettim hasta olmasin bebisim
ıstersen ara canım...ama ben bır gıdeyım Doktorun cılkını cıkaracagım :) ne kadar soru varsa kafamda hepsını sorucam sızlerlede paylasıcam mutlka....
herkese iyi akşamlar kızlar.
ben regl sendromunu atlattım çok şükür
her ay adetin ilk günü hülya kocyiğit gibi kendimi yatağa atar ağlarum da
yeniler hoşgeldiniz kızlar..topik kalabalıklaştı ne güzel
hoşgördük kahvelikurabiyecim ! topik kalabalık ama inşallah bebeklerle daha kalabalık olur :) taze kan lazım topiğe
ya kızlar şu sizin suratlardan yapamıyorum öyle özeniyorum ki sizin maskotlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?