hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

Bit arkadasimiz ovulasyon kitinin ne oldugunu sormus.ismini yazamiorm reklama girer diye.internettten arastirabilirsiniz.alinti nasil yapilir burda bilemedigim icin ortaya yaziyorum.malum yeniyim burada

ben de aldım bu ay ,( henüz kullanmaya başlamadım ),netten almak en ekonomiği ,benim aldığım labo...... olarak geçiyor,ilk dört harfini yazdım reklama girmesin diye .....kullanmakta fayda var bence ....olasılığı artırabilir kısmen de olsa!
şunu belirtmeliyim kızlar:
ovulasyon kitlerinde çift çizgi yakalandıysa henüz ovulasyon/çatlama olmamış demektir;çift çizgiden sonra yaklaşık 24 saat sonra ovulasyon oluyor ....

ALLAHIIIIIIIIIIM İNŞALLAH hadi kızlar benim göbüşüme doğru pozitif enerjinizi yollayın bakeeem bende tutarsa sizinkileri yaparız hadi hadi iyisiniz gene bak kendimi kobay yapıyom size :))

ahhh ahhh en çok ben istiyorum nedense
hadi nan biriniz acın artık önümüzü...
kızllar bide ben gecen sene bi ruya gordum ozaman daha korunuyodum.
çevremdeki herkesin tek tek hamile kalcağı ayı sırasını gordum. iş arkadaşlarım gorumcem.. en son eltimle ben kaldık.
o ruyamda ocak ayında kalıyodu. geçenlerde dedim ya gebiş diye bu ay ögrendik..kendime geldi sıra tam emin olamadım.
ama hayal meyal bi tarih gordum. inşallah gerçek olur allahım.:18:

aslında benim rüyalarım çıkar tatlım.
geçen sene de bi arkadaşımı hamile gordum ve hiç bebek istmiyodu.
bi on gun sonra gorustuk ve anlattım seni ruyamda hamile gordum diye.
kız şok oldu öyleyim zaten dedi,kazayla olmuş
ama gelgelelim kendime bi faydam yok

bende adet oldum kızlarr inanın ne yapacağımıdüşünemez oldum.bi aşılama diyorum bi bu ay dursun diyorum yada yumurta takibi diyoruminanın kafayı yemezsem iyidir.Allahım yardım et.......Allahtan eşim benimkadar takıntılı değil.amaçok istiyorum onun baba olmasını.belli etmese oda mahrumluğunu yaşıyor.Allahımherşeyin hayırlısı

bence önce işe yumurta takibiyle başla derim bi onu denersin olmadı diğer şeylere geçersin ama inşallah onlara bile gerek kalmaz öbür aya göbüşün dolar....

arkadaşıııııım beni de rüyanda görsene hamiş olarak noluuuuuuuuuuur seninki çıkıyo madem benimkiler de çıkıyo ama foooooos :))

demi ama bizim rüyalar ters tepiyo nedense görüyoz görüyoz foooos çıkıyo :)

foos kı ne foos...gorumcen ruyasında bebek emzırmıs oy ay hamıle kalmısben doguruyorum hem normal hem sezeryan emzırıyorum sakır sakır sancılanıyorum...ohoo neler neler...

foos kı ne foos...gorumcen ruyasında bebek emzırmıs oy ay hamıle kalmısben doguruyorum hem normal hem sezeryan emzırıyorum sakır sakır sancılanıyorum...ohoo neler neler...

al benden de okadar ben de gördüm bi sürü ama yok bişey gerçi geçen gece test yapıyom silik çıkıyo gördüm dur bakalım belki bu çıkar ha :)

Selam kızlar ben yokken neler olmuş buralarda.
Rüyalar alemine dalmışsınız canım onlar bilinç altı gördüğümüz rüyalar hepimizin var fos çıkıyorlar. Ben de geçenlerde hamile olduğumu söylüyordum arkadaşlarıma ama gel gelelim gerçek hayata tık yok Allahım pazar günü gelmesin kırmızılarrrrr

günü gününe mı gelır senın kırmızılar sehercım ???

hadi bakalım sık dişini dicem olmucak ama anladın sen onu :) inşallah gelmez canım bu belirsizlik ve beklemek ne kötü bişey demi...

günü gününe mı gelır senın kırmızılar sehercım ???

hemen hemen canım en fazla 1 -2 gün geciktiği oluyor onada bazı aylar 30 bazı aylar 31 çektiği için esneme payı olcak diyorum hahaha Mantığa bak yaaa

hadi bakalım sık dişini dicem olmucak ama anladın sen onu :) inşallah gelmez canım bu belirsizlik ve beklemek ne kötü bişey demi...

Aynen canım kasıklarımdaki ağrı aynı adet olcak gibi ama hep hamile gibi hissediyorum. Psikolojimi kaybediyorum galiba

had hayırlısı canım ınsaALLAH gelmez ozaman.... ben musadenızle cıkıyorum optum senı canım konusuruz yıne

canım bugün giremedim nete sorunu cevaplayım yoksun ama ben çok kez doktora gittim özeller hastaneler baştan sağma yapıyolar yani alttan bakıp bırakıyolardı, sonra özel bi prof.dr gittim tabi o ara 3 yıl olmuştu kimse tahlil falan istememişti o bile inanamadı hiçmi tahlil yapmadılar diye o doktor tahlil yaptırdı rahim filmi falan istedi normal dedi ama sizin bahsettiginiz şeyler yapılmamış baktım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…