aaaa nıye boyle bırsey yapıyorsun kendını daha cok uzuyorsun kı ??? Anlamadım! Ben hamıle kalsam bıle asla ve asla doguma 1-2 hafta kala alıcam ne gerekırse allah korusun ya bırsey olursa baktıkca daha cok cıldırırım .gecen gun esımle bır bebek magazasına gırdık aman yarabbım emvayi çeşiıt arabalar mama masaları emzıkler neler neler var ya neler cıkmıs :)
Kislaaaaaarrrr napiyorsunuz... benim adetime ne kadar var bilemiyorum saglam pkoluyum dengesi hic yok çünkü. .. normslde aralik sonu gibi oldum tarlusalle.... benim dunden beri inanılmaz bir bas dönmem var denge kaybı diyim ben size... hmmm esimlede bugun 5 oldu beraber olmuştuk... hamile olmus olsam bu kadar çabuk etki gösterir mi(tutmu ki dersinz bu sefer ; (( (
ayyy sorma ya hle civilde neler var nette gördüm.insanın içi tuhaf oluyo gerçekten.bide haklısın canım ya dediğin gibi dahada üzüyorum kendimi sanki
valla iyiki varsınız. .. kimseye soramadigimiz konusamadiklarimizu burda paylasiyoruz... butun forumdaki arkadaşlar iyiki varsiniz... insALLAH hepimize anne olma duygusunu nasip eder kizlaaaarrrrr.... umarum tutmustur(
Kızlar adetim biteli 10 gün oldu. Eşimle ilişkiye girdikten sonra bir gün kahverengi akıntım geldi. Acaba ne olabilir bilginiz varmı?
yumrtladın galıba canım yada yumurtan catladı...bende calısmalara devam edııın :))))
Aynen ya insan tanımadığlıyla konuşunca daha rahatlıyor sanki.kimse anlamıyor bizi.helede millet beni görünce daha bi seviyor bebeğini anlamadım gitti:)
en guzelı oyle ortamlara gırmıyceksın sekercım duymadım görmedım bılmıyorum ayagına yat bırı bırsey derse patlat lafı yuzune bosverrrr hep bız mı uzulecegız azıcık onlarda haddını bılsınler
aynen kuzum ya çok haklısın.bide bekleyen insanların böyle olması dahada şaşırtıyor beni.ne deyim rabbim inşallah bekletmezdaha da bizde eylül annesi oluruz
bakalım canım ılerleyen zamanlarda neler olacak :)))) son adet tarıhın kac?
11 aralık tatlım artık hayırlısı :)
hheehheeeyyyt benımde 12 :)
ama benim uyuşuk 3-4 gün ileri atıyoArdarda doğurak inşallahh
ya benımde aslında 28-30 gunde bır oluyorum ya 28 gelır yada en gec 30 hıc sasmaz aslında ama bakma bu ay boyle oldu zaten yarında gıdıp kan verıcem saglık ocagına ne cıkarsa artık cok stres yaptım bugun ıcım fenalarda yanııııı :) en ıyısı kurtulmak bundan allah buyuk yarın bır gıdeyımde
ayyy evet ya kan testi ver inşallah yarın burda coşarız yaa
inşaalllaaaaaaahhhhh zehracım insallah doktor pozıtıf derde oracıkda göbek atmaya baslarım :d
at valla at canım hakediyorsun o göbecikleri ammaçok sallama göbüşüPeki genelde aynı belirtilermi oluyodu adete yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?