hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

arkadaşlar bende bugün kan tahlili yaptırdım doktorumun aramasını bekliyorum çokda heveslenmek istemiyorum bilemiyrm çok degişik hissediyrm kendimi

hakkın ne hayırlıysa Rabbım onu nasıp etsın sana ınsaALLH ....umarım ıstedıgın haberı alırsın :)

merhaba canım benım 4-5 gun oldu gecelı ....

ayy hadiinşallah canım ya.yaptırabilirsen kan testi yaptır.inan bende her an korkuyorum adet olacam diye bu gün yada yarın olurum.ama arada sarı beyaz akıntı geliyor.o bile umutlandırmaya yetiyor.allahıminşallah hamileyizdir.belirtin varmı

bende korktugum ıcın yapamıyorum kımseyede dıyemoyorum yıne husrana ugrayınca mılletın dılıne dusmekten ıcımde tut tut nereye kadar sabah o kadar moralım bozuldu kı eşimi işe yolladım durduk yere aglama krızıne gırdım ama nasılll gozlerım sısdı sonra kalktım sankı aglayan ben degılmısım gıbı yıkadım yuzumu kahvaltımı yaptım ....kafayı yedım artık .
belırtım hıc yok desem yerıdır yanı hıc kalmadıgım ıcın nasıl bırsey oluyor bılemıyorum sadece yumurtlama gunumden bu yana hep kasıklarım agrıdı hergun her dakıka sonra gectı bır ara göğüslerim şişdi acıdı o da gectı bugun ara ara kasık agrım var bazen basım donuyor ayaga kalkınca yada yataktan kalkınca bazen bulantım oluyor ozellıkle aksam yemekten sonra ....tabıkı bunların hepsı psıkolojıkde olabılır .....
benım 5-6 ay once 15 gun gecıkmem oldu yumurtam 27mm olmus ve catlamamısdı sımdı aynı sey olur dıye cok korkuyorum

canım ya inşallah vardır.bende bi kaç gündür ağlama krizlerine giryorum.dudağımda uçuklamış stresten.3 yıldır istiyoruz ama şu günler nedense bende dayanamıyorum.bide hamile haberi aldım daha duygusallaştım.nedeyim canım rabbim verirse olur keşke elimizden gelse bişeyler.

ınsaALLAH zehracım ınan bu aralar bu mutlu haberı alamaya o kadar cok ıhtıyacım var kı Eşiminde canı cok sıkkın boyle bır haberle ne kadar cok mutlu olur dusundukce benım ıcımde kelebekler ucusuyor bızde 4 yıldır ıstıyoruz hıc korundmadık ama rabbım nasıp etmedı .ınsallah bebegım suan ıcımde buyumek ıcın ugrasıyordur :) Sen ne zaman test yapıcaksın yada beklıycenmı daha

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benimde 1 haftadır felan sol kasığımda beni yürütmeyen bir ağrı var.adetime 1 hafta var sağ tarafıma yattığımda solumdan birşey zorluyor sanki soluma yatınca rahatım.1 sene önce eşimin trentilin kullanmasıyla hamile kaldım ama düştü.eşimin sperm kalitesi biraz düşüktü 2 aydır hap kullanıyor.bilemiyorum

inşallah canım ya valla gerçekten insanın içi tuhaf oluyo düşündükçe.bide yelek örüyorum ya örerken bile öpüyorum allahım diyoruminşallah bebek kokar bu yelek.valla testide yapmayı istemiyorum açıkçası çünkü buna hazır değilim.evde depresyona giriyorum tek çizgi çıkınca.bakalım bi kaç gün geçerse hastaneye gideim belki.aslında adetim düzenli değil ama göğüs ağrım 10 gün devam edince adetimoluyo.9 gündüe ağrıyor.olursa yarın olacak

bebek yeleği mi örüyorsun canım?

Bende bir hamile haberi aldım kızlar İnsan hem seviniyor hem burkuluor. Benim neden olmuyor die. benimle aynı anda evlenen ve benden sonra evlenen bütün çiftlerin ya bebekleri oldu yada şuan hamileler. onları ve beni tanıyan ortak insanlar halen birşeyin yok mu ne zaman yapıcan yap artık diyince öyle üzülüyorum ki szler gibi yanlız kaldığımda hemen ağlamaya başlıyorum hiç olmicak gibi. Kızlar birde benim bebeğimin olmadığını sizlerden başka kimse bilmiyor. Eşim ve ben aramızda yani herkese düşünmüyoruz henüz erken falan diyoruz oysa o kadar çok istiyoruz ki

hosgeldın canım.... gecmıs olsun oncelıkle ama demekkı senın hakkında hayırlı olan buymus benım doktorum bır keresınde erkegın spermı kalıtelı degılse yumurtayı saglıklı dölleyemıyormus o yuzde dusuk olabılıyormus dedı... ınsallah hersey yoluna gırerde bıran once ozursuz saglıklı bebeklere gebe kalırsın

kasık ağrısı bir belirti olabilir canım yormakendini.banada arada giriyor.ayakta özellikle.adetin geçsin test yap

ah canım ah benle evlenenler 2. Yi doğurdu ama diyorum benimiçinde böylesi hayırlı belki.ama pes etmek yok...

oyle demek zorunda kalıyoruz cunkı bızlerı maalesef bunu cekenler anlıyor (((

teşekkür ederim amin inşallah.ben de hep bebek yelekleri örüyorum kimselere göstermeden :) her gören aa bişey mi var diye sorular soruyor hayır demekten sıkıldım artık o yüzden kimseye göstermiyorum.

evet canım bi hevesle başladım.

aaaa nıye boyle bırsey yapıyorsun kendını daha cok uzuyorsun kı ??? anlamadım! ben hamıle kalsam bıle asla ve asla doguma 1-2 hafta kala alıcam ne gerekırse ALLAH korusun ya bırsey olursa baktıkca daha cok cıldırırım .gecen gun esımle bır bebek magazasına gırdık aman yarabbım emvayi çeşiıt arabalar mama masaları emzıkler neler neler var ya neler cıkmıs :)

Kislaaaaaarrrr napiyorsunuz... benim adetime ne kadar var bilemiyorum saglam pkoluyum dengesi hic yok çünkü. .. normslde aralik sonu gibi oldum tarlusalle.... benim dunden beri inanılmaz bir bas dönmem var denge kaybı diyim ben size... hmmm esimlede bugun 5 oldu beraber olmuştuk... hamile olmus olsam bu kadar çabuk etki gösterir mi (tutmu ki dersinz bu sefer ; (( (

Canım tamamen psikolojiktir. bu kadar çabuk tutması olası imkansız değil tutmasına tutmuştur inşallah ama belirtileri için çok erken bence çalışmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…