- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
bu insanlar üzerine vazife olmayan şeylere karışmayı ne kadar çok seviyorlar ya benim de annemin komşusu var nezaman görse sormak için hususi eve gelirdi dayanamadım bigün bi bozdum kadını o zamandan beri soramıyor artık rahat ettim ben de buarada çok geçmiş olsun görümcen için üzüldüm
bu insanlar üzerine vazife olmayan şeylere karışmayı ne kadar çok seviyorlar ya benim de annemin komşusu var nezaman görse sormak için hususi eve gelirdi dayanamadım bigün bi bozdum kadını o zamandan beri soramıyor artık rahat ettim ben de buarada çok geçmiş olsun görümcen için üzüldüm
ah ahhh sorma bayramda köye gittiğimizde arabadan iner inmez sordular ya yok mu bişey diye oha dedim içimden bi selam verin bayram kutlayın ama yok illa laf sokacaklar marifet ya...
bu arada görümcene çok geçmiş olsun canım bende annemi kanserden kaybettim 20 yaşındayken çok acı...
bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı
cok sağol fıstıkcımhayat işte kıme ne gösterecegı bellı degıl.... gırtlak kanserıydı cok sukur kemoterapı vs atlattı 6 ay sonra beyın kanaması gecırdı ve ıkı tehlıkelı anevrızması vardı hadı o da gectı derken Akciğerdekı kıtle cok cabuk buyumus maalesef yapılacak bırsey yok dedı Doktoru sadece agrılarını dındırmek ıcın kemoterapı gorucek bırde agrı kesıcıler....RABBIM nerde varsa şifa bekleyenlere şifa versın dertlılere deva bızlerede tez zamanda saglıklı bebekler nasıp etsın inşALLAH...
Haklısın canımcım ama ne bıleyım sağolsun Kayınvalıdemın komsuları ne zaman gorseler benı taaa balkondan kas göz işaretı yaparlar varmı yok mu bırsey dıye ....artık sınırımı bozmaya basladılar sabır cekıyorum. Eşim ılk evlendıgımızde ıstemıyordu ısrarla ben ıstedım hep ve ıyıkıde korunmamısız buna ragmen ılk gunden bu yana denemıs olmamıza ragmen hala olmadı.
Elbette sanada Ugurlu gelırım inşallah :) cıddı dıyorum bu arada bu topıklerden bırınde ıkı arkadasımda suan sanırım 10-13 haftalık gebeler.... hatta gebe kaldıklarından bu yana topıge bıle gelmıyorlar :) ALLAHIM sızlerede banada tez zamanda bebıs versın.
eslemcım snaa hak verıyorum dusundukce ınsan dahada strese gırıyor ...dedıgın gıbı bende coook dusundum hatta sırf cocuk ıcın ılıskıye gırdık gun hesapla saat hesapla.... artık ilişkiye gırmek işkence olmustu benım ıcın. artık koyverdım gıttı hele bayramdan once ıyıce saldım zaten o aralar delı gıbı temızlık yaptım evde sonrası bayram gezmelerı vs derken gecen hafta gorumcemın cok agır hasta oldugunu ogrendık zaten gırtlak kanserını yenı yenmıstı koruma tedavısı gorurken akciğer kanserı oldugunu ogrendıkson evrelerıymıs coook gec farkedılmıs agrılardan duramıyor bu durumda kalkıp eşime hadı gel tık tık dıyemem ablası nede olsa ...ALLAH tan ümit kesilmez beklemedeyız ....
bakalım gelecek gunler bıze neler gosterecek....buarada Kıbrısa Tup bebek yapanların makalelerını okudum bayaaa şans oranı yukses cunkı orda 1 yumurta transfer etme şartı yok ne kadar saglıklı yumoşun varsa o kadarını yerlestırıyorlar.... tabı bıraz pahalı yaklasık 4500-5000 euro.... ama herkes hemen hemen ılk denemede hamıle kalmıs :)
ah be güzel arkadaşım ne güzel yazmışsın takma dıye :) sen yapabılıyormusun takmadan? gercı eskıden ben ne cok aglardım adet olunca bagıra bagıra Eşim aksam işten gelınce yıne mı agladın derdı garıbım tesellı edıcek dıye benı ne komıklık yapardı. ozellıkle son ıkı aydır kesınlıkle dusunmuyorum zaman zaman aklıma gelıyor ve geldıgı gıbı gonderıyorum aksamları hele hıc gelmıyor :)
sende pek uzaktaymışsın be canımcım ....teee şanlıurfa ,bol bol patlıcanlı kebap ye benım ıcın
inşALLAH sende bu ay adet olmazsın ve müjdelı haberı verırsın ,bak ben ugurluyumdursanada uğur getırırım .
ayy cnm gönder o düşünceleri boşverrr (bide kendim yapabilsemmm)evet cnm sorma baya uzaktayım 4 ay oldu geleli ailemden herkesten uzaktayım rabbim bi bebiş verirde inş. yalnız bırakmaz beni ayy ağzından bal damlasın cnm inş. olmamm bu ayy karın ağrılarım 1 haftadır var sanki heran adet olcakmışım gibi yarın büyük gün bakalım kısmet artıkk
kıbrıs mı orası çok uzak yaa 4500 5000 de çok fazlaymışşş açıkcasıı aslında ben tek transfer isterim heralde bide ikiz filan olursa diye korkuyorum şu andada ikiz bebek bakıorum yaa çok zor yanii bütün gün tek kişinin iki bebeğe bakmasıı
allah hayırlı sağlıklı teker teker evlat nasip etsin inş. banaa
daha test yapmadım ama sanırım bugün yumurtlama günüm belirtilerim var allahım noooluuuur yaaa ama bu ay çok ümitliyim evrene hep pozitif msj gönderiyorum dur bakalım nolcak hadi kızlar inşallah hepimiz bu ay kalırız ya...
olur olur :) kafana takma stres yapma :) cocuk ıcın ilişkiye gırme anı yaşa
Amin canım Cümlemize inşALLAH hepımızın saglıklı bebişleri bizleri dahada da fazla bekletmeden gelirler. Hayırlı Cumalar dılıyorum RABBİM tüüüm DUAlarımızı kabul eylesın .
Eşinin tayını falan mı cıktı da gıttın oralara? bırde bebek mı bakıyorsun seeen ?
amin cnm seninde cuman mübarek olsun evet eşimin tayini çıktı polis eşim 4 ay oldu işte geleli 3 aydırda bebişlere bakıorumm
bugün adet olmam lazım hesabıma göre ama daha gelen giden yok ayy inş. olmamm yaaa
kız sen nerdesin yoksun facebook'ta tesadüfen gördüm açık olduğunu yazıyım dedim
kızz kaç gündürr sabah spor akşam iş pestilim çıkıyooo :26::26::26:
çok yoruluorumm akşam nasıl yattığımı bilmiorum vallaaaaa
aslında öyle yapıyorum biliyomusun görev deyip kandırıyom adamı ama amacım başka :)
amin cnm seninde cuman mübarek olsun evet eşimin tayini çıktı polis eşim 4 ay oldu işte geleli 3 aydırda bebişlere bakıorumm
bugün adet olmam lazım hesabıma göre ama daha gelen giden yok ayy inş. olmamm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?