- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
bende bu ay 4.yılımıza giirdik canım zor süreçten geçiyoruz hepimiz için zor. sorun her kimde olursa olsun sonuç olmayıncacanım ben 4 yıllık ewliyim sorun bende polikistik over var bende onun için bebeğimiz olmuyo bekliyoruz şimilik bakalım
aynen canım cok zor gerçekten Rabbim tez zamnda kucağımıza sağlıklı hayırlı bi evlat verir inşallahbende bu ay 4.yılımıza giirdik canım zor süreçten geçiyoruz hepimiz için zor. sorun her kimde olursa olsun sonuç olmayınca
canlarim hic caninizi sikmayin bende pko hstsym...evlendikden 8 sene sonra bi bebisim oldu..hic uzulmeyin moral cok onemli bir seyi nekadar kafaniza takarsiniz tam tersi olur...tam istemeyi biraktigim anda bi supriz olduaynen canım cok zor gerçekten Rabbim tez zamnda kucağımıza sağlıklı hayırlı bi evlat verir inşallah
canlarim hic caninizi sikmayin bende pko hstsym...evlendikden 8 sene sonra bi bebisim oldu..hic uzulmeyin moral cok onemli bir seyi nekadar kafaniza takarsiniz tam tersi olur...tam istemeyi biraktigim anda bi supriz oldu
hayir canim kesinlikle kullanmadim..bilindigi uzere pko kilo problemi yaratiyor kilo problemide adet duzensizligi yapiyor kisir dongu yani...evlendgmde 45 klydm sonra snra almaya basladkca adetlerim duzensizlesti dr gttgmde pko oldgmu ogrndm ama hicbirsekilde hap verselerde kullanmadm..biraz cabalarmla kilo verdktn sonra hemen hamile kaldim zaten..onemli olanda bu..pko hamilelige engel degil sadece biraz zaman..gamze merhaba. ben de pkoluyumacaba tedavi sürecinde hiç doğum kontrol hapı kullanmanı önerdi mi doktorun hamileleik için? şu an bana onu öneriyo doktorum ama emin olamıyorum ben...
kilo problemin nasil? veya adet duzenlern varmi bi sorunungamze merhaba. ben de pkoluyumacaba tedavi sürecinde hiç doğum kontrol hapı kullanmanı önerdi mi doktorun hamileleik için? şu an bana onu öneriyo doktorum ama emin olamıyorum ben...
canlarım benm de tek problem kafaya takma galiba artk takmak istemiyorum kabullencem bu durumu böyle yaşamaya alışcam bu gece rüyamda hamileleik testi yapıyodum pozitif cıkıyodu yani ne kadar cok takıyosam artk etkilenmeye başladım yani dediğim gibi zamna bırakcam bende herşeyi
48 kiloyum, zayıf sayılabilecek bi kilodayım. beslenmeme ve sporuma da özen gösteririm. adetlerim geçen yıl çok düzenleşti. şu an da biraz daha normal ama çok da normal diyemem. benim en büyük problemim çok yüksek lh düzeyi. onu düşürmek için veriliyo bana tüm bu ilaçlarkilo problemin nasil? veya adet duzenlern varmi bi sorunun
inşallah canımevet haklısın. kafamızdan atabilsek eminim başarıcaz ama... bana doktorum antidepresan yazmayı teklif etti kafan rahatlasın diye ama ben pek yanaşmadım ona da. hakkından hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım şu pko neden engel ki hamileliğe yaaaBiz de evlilikte 3. Senemizi doldurduk. Bende de pco var. Tüp bebekle hamile kalmıştım fakat haziranda kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldımşimdi tekrar tedavi göreceğiz inş..
neden engel canm biliomusun..adet duzenli olunamadigi icin yumurta catlamasi olmuyor diye biliyorum..kimi insan duzenli adet olsa bile yumurtaliklardaki overler engel oluyor iste.vs vs hersey bos güzel Allah istedimii neler oluyor..kafaniza takmayin yeterki.Allah yardımcın olsun canım şu pko neden engel ki hamileliğe yaaa
koskocaaa 8 senee hicc korunmadigim halde hamile kalamadim yaradan mevlam nasip etti 8 sene sonra bi kizim oldu turp gibi..herseyin taktir ilahisi yuce Allahtir..o istersee veriri o isterse alir..allahim az verip aratmasin cok verip azdirmasin:))neden engel canm biliomusun..adet duzenli olunamadigi icin yumurta catlamasi olmuyor diye biliyorum..kimi insan duzenli adet olsa bile yumurtaliklardaki overler engel oluyor iste.vs vs hersey bos güzel Allah istedimii neler oluyor..kafaniza takmayin yeterki.
inşallah rabbi hayırlı evlatlar nasip isteyen herkesebaalım bu ay daha adet olmadım inşallah hamileyimdir.neden engel canm biliomusun..adet duzenli olunamadigi icin yumurta catlamasi olmuyor diye biliyorum..kimi insan duzenli adet olsa bile yumurtaliklardaki overler engel oluyor iste.vs vs hersey bos güzel Allah istedimii neler oluyor..kafaniza takmayin yeterki.
kızlar bu ayda olmadı gece adet olmuşum
canım anladığım kadarı ile polikistik overın varmış benim eltimde de vardı o ilaç tedavisi ile hamile kaldı sen tedavi görüyormusun bilmiyorum ama bu bi sıkıntı değil .olur. mesela bende yumurta rezervi azdı 3 yıl uğraştım ve tüp bebek sayesinde oldu p.overda tam tersi fazla yumurta oluyo sıkma canını olur mutlaka allahın izniyle...kızlar bu ayda olmadı gece adet olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?