anam karıya bak mutluluk hormonların tavan yapmıs bakıymda
kıskanma senin de olur ben de anlamadım ha sabah yataktan kalktı kalkalı böyleyim deliliğim üstümde zırzop takılıyorum hiçbişeyi kafaya takasım yok amaaaaaaaan sefam olsun :119::119::119:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam karıya bak mutluluk hormonların tavan yapmıs bakıymda
kıskanma senin de olur ben de anlamadım ha sabah yataktan kalktı kalkalı böyleyim deliliğim üstümde zırzop takılıyorum hiçbişeyi kafaya takasım yok amaaaaaaaan sefam olsun :119::119::119:
canım sımdı benım anlamadıgım bırsey var yanı adetın 5 gun gectı dıme sonra ıdrarda pozıtıf cıktı gebelık. doktora ne zama gıttın ultrasonda kese mı gorunmedı kesede bebek mı yoktu yanı hanı 1 gunde ck acıl verılmıs bır karar degıl mı bu ? yanı bır hafta falan bekleyıp görenler var bebegı yada keseyı
Selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır sıteye gırmıyorum kendımı soyutlamak ıstedım herseyden bugun bır bakayım dedım ama cokda degısıklık olmamıs hanı....eskı dostlar sızlerıde goremıyorum nelerle mesgulsunuz?
canım tanışmadık ama şimdi tanışabiliriz bende sizin gibi hamile kalmak içinm uğraşanlardanım cok istiyoruz eşimde bende bi bebeğimizin olmasınıNapıyorsunuz nerelerdesiniz seda tanışmışmıydık seninle hatırlayamadım kusruma bakma
canım tanışmadık ama şimdi tanışabiliriz bende sizin gibi hamile kalmak içinm uğraşanlardanım cok istiyoruz eşimde bende bi bebeğimizin olmasını
canım ben 4 yıllık ewliyim sorun bende polikistik over var bende onun için bebeğimiz olmuyo bekliyoruz şimilik bakalımmerhaba, problem ne canım bizde ilk önce bende sanıyorduk problemi sonra doktora gittik ve azosperm ile karşılaştık sorun eşimde çıktı. Şuan onun araştırmalarındayız tedaviye başlayacağız canım ne kadarlık evlisin