• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

canım sımdı benım anlamadıgım bırsey var yanı adetın 5 gun gectı dıme sonra ıdrarda pozıtıf cıktı gebelık. doktora ne zama gıttın ultrasonda kese mı gorunmedı kesede bebek mı yoktu yanı hanı 1 gunde ck acıl verılmıs bır karar degıl mı bu ? yanı bır hafta falan bekleyıp görenler var bebegı yada keseyı :53:

adetimin 5.gunu cumrtesiydi.testte cıktı pazar gunu sabah kanamam oldu baya.dr.bulamadık.devlet hastanesinde de pek ilgilenmedi nobetci dr.sende gebelik yok eminmisin dedi. bhcg 4000lerde cıktı.yarın bida gel diyo bana salladı başından.tabi akşamına benden ceviz buyuklugunde parca geldi.pazartesi kendi dr.ma gittim.kese vardı ama gebelik kesesi bozuk ve embriyo yok dedi.düştü büyük ihtimal..yani o kadar kanamadan sonra ben umudu kesmiştim zaten:50:
salı da kürtajla rahim temizlendi..ama hamile kalabilmen iyi bidahakine boyle olacak diye bişey yok diyo.genelde dediği cıkıyo da bidaha ne zaman gebe kalırım o mechul:43:

[Q UOTE=kahvelikurabiye;35802118]adetimin 5.gunu cumrtesiydi.testte cıktı pazar gunu sabah kanamam oldu baya.dr.bulamadık.devlet hastanesinde de pek ilgilenmedi nobetci dr.sende gebelik yok eminmisin dedi. bhcg 4000lerde cıktı.yarın bida gel diyo bana salladı başından.tabi akşamına benden ceviz buyuklugunde parca geldi.pazartesi kendi dr.ma gittim.kese vardı ama gebelik kesesi bozuk ve embriyo yok dedi.düştü büyük ihtimal..yani o kadar kanamadan sonra ben umudu kesmiştim zaten:50:
salı da kürtajla rahim temizlendi..ama hamile kalabilmen iyi bidahakine boyle olacak diye bişey yok diyo.genelde dediği cıkıyo da bidaha ne zaman gebe kalırım o mechul:43:[/QUOTE]

Gecmis olsun cnm uzuldum cok
Bende ilk dusuk yaptigimda baya cok kanamam geldi 3 haftaya yakin cocuk var ama kalp atisi Yok dendi 8 haftalikken alindi hic unutmuyom 7.ay basindaydi kurtaj oldum aradan 2 ay gecmeden bidaha hamile kaldim dicem oki kurtajdan sonra hemen hamile kaliniyor benim bildigim hayirlisi Insallah cabuk gebe kalirsin

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

hmm sımdı anladım canım .kusura bakma sana hatırlatmak ıcın bunları sormadım hanı cıdden uzuldum ALLAH bırdaha yasatmasın ınsaALLAH ıkıncısı hemen arkadan gelır

Insallah umidinizi yitirmeyin Bende cok kotu oldum agladim sizladim ama yeni umutlar besliyorum Insallah bebisler gelsin Gelecek aya insaAllah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır sıteye gırmıyorum kendımı soyutlamak ıstedım herseyden bugun bır bakayım dedım ama cokda degısıklık olmamıs hanı....eskı dostlar sızlerıde goremıyorum nelerle mesgulsunuz?

Selam kızlar nasılsınız? uzun zamandır sıteye gırmıyorum kendımı soyutlamak ıstedım herseyden bugun bır bakayım dedım ama cokda degısıklık olmamıs hanı....eskı dostlar sızlerıde goremıyorum nelerle mesgulsunuz?

Hilalcim napalım canım tatil bekleyişindeyiz. Cuma günü tatile gidiyorum herşeyden uzak olucaz . Biliyorsun eşim ezospermi hastası çıktı canlı sperm yok. Psikolojik olarak zor bir dönem geçiriyoruz. Eşimde bende çok yıprandık. BU tatilimizde hiçbirşey düşünmeden geçiricez inş. canım gelince tedaviye başlayacağız.Allahtan hayırlısı hepimiz için sen napıyorsun

bende senden farksız degılım bende zor gunler gecırıyorum mutsuz bır sekılde kendımı eve kapattım tatıl falan gzumde yok....ne olcak boyle bılmıyorum ALLAH sabır versın baska bırsey dıyemıyorum artık....

canım tanışmadık ama şimdi tanışabiliriz bende sizin gibi hamile kalmak içinm uğraşanlardanım cok istiyoruz eşimde bende bi bebeğimizin olmasını

merhaba, problem ne canım bizde ilk önce bende sanıyorduk problemi sonra doktora gittik ve azosperm ile karşılaştık sorun eşimde çıktı. Şuan onun araştırmalarındayız tedaviye başlayacağız canım ne kadarlık evlisin

merhaba, problem ne canım bizde ilk önce bende sanıyorduk problemi sonra doktora gittik ve azosperm ile karşılaştık sorun eşimde çıktı. Şuan onun araştırmalarındayız tedaviye başlayacağız canım ne kadarlık evlisin
canım ben 4 yıllık ewliyim sorun bende polikistik over var bende onun için bebeğimiz olmuyo bekliyoruz şimilik bakalım

Back