hamile kalmak için 3 senedir uğraşanlar :(((((

ahaaaaaa bu çok güzel bi haber canım umarım sağlıcakla kucağına da alırsın kan testi yaptırdın mı değerin kaçtı ve normal yolla mı oldu hani kür falan yaptın mı ay çok soru sordum ama heyecan yaptım ya lee :) hadi bakalım topiğin uğursuzluğu kırıldı artık sırasıyla büyüsün göbişler gelsin bebişler

çok çok çok tebrikler,maaşallah
benimde dün ilk aşılamam oldu,darısı bizlerin başına inşallah

saolun kızlar
allah bu yolda cabalayan herkese versin dualarım sizinle.
kan testi yaptırmadım cumartesi oğrendim. ama test saniye de kopkoyu cıktı
kür yapmadım ama 2 gun sut maydanoz buharına oturdum adet bitince.
sonra annem kızdı zarar verir diye yapmadım biada.
bol bol hurma yedim.hurma üstüne ayetel kursi okudum.balık yagı ve amway folik asiti içtim.
ama en onemlisi bol bol salavat esmaül hüsna ve sureler okudum dua ettim.
sebus tek tuple de oluyo canım kendini sıkma.bide burdan duydum Pachelbel - Canon In D Major. Best version.
diye bir musik var onu dinleyip bebegimi hayal ettim.bilinçaltı terapisiyniş.
dualarım size ve bundan sonrasına.

Insallah Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm ya Ben yeniyim selam oncelikle bol dua istiyoruz senden hamislerin Dua'lari Kabul olurmus hemen bizim gobuslerde dolsun Insallah
Almanyadan sevgilerimle

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

keyfini süremedik mutluluğumuzun.
bugün dr gittim kesenin içinde bebek yok dedi.
yarın kürtaj oluyorum.
buna da şükür napalım.

[Q UOTE=kahvelikurabiye;35758435]keyfini süremedik mutluluğumuzun.
bugün dr gittim kesenin içinde bebek yok dedi.
yarın kürtaj oluyorum.
buna da şükür napalım.[/QUOTE]

Uzuldum Canim gecmis olsun aslinda ne desem bos hakkimizda hayirlisi Insallah

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canııııım çok üzüldüm başka bi doktora daha gitseydiniz kürtaj olmadan önce ama üzülme bak hamile kalabiliyosun ya ben?
ahh sebusum profa gittim.sadece kese vardı bebiş yoktu düştü sanırım.çok parça geldi öncesinde.
dr.da bidahaki de boyle olacak diye bişey yok dedi ama korkuyorum işte.
dün kürtajla kalıntılar temizlendi.ayyy felaket bişey yaa canım çok yandı.
senin hali hazırda var bebişin tatlım inşallah tutunurlar da allah çektigin bu sıkıntıları giderir.
kendine ii bak..

kurbişim nasılsın bıtanem :) cok gecmıs olsun sımdı sebusumdan ogrendım cok uzuldum bu dunyada yıyecek lokması yokmus rabbım nasıp etmemıs ınsaALLAH bırdahakıne saglıkla bebegını alırsın kucagına. cok optum senı

saol hilalim iyiyim şimdi şükür.dün kürtajla sonlandı.
sadece 1 gün sürdü mutlulugumuz ama napalım nasibi yokmuş.
inşallah allah bundan sonra sağlıklı bebişler verir bize

saol hilalim iyiyim şimdi şükür.dün kürtajla sonlandı.
sadece 1 gün sürdü mutlulugumuz ama napalım nasibi yokmuş.
inşallah allah bundan sonra sağlıklı bebişler verir bize

canım sımdı benım anlamadıgım bırsey var yanı adetın 5 gun gectı dıme sonra ıdrarda pozıtıf cıktı gebelık. doktora ne zama gıttın ultrasonda kese mı gorunmedı kesede bebek mı yoktu yanı hanı 1 gunde ck acıl verılmıs bır karar degıl mı bu ? yanı bır hafta falan bekleyıp görenler var bebegı yada keseyı

ha haaaaaaa yakaladım yavrum seni benden habersiz yazıp kaçayımmı dedin :)

waaaaaaw çok uzun yazmışsın okurken gözlerim şaşı oldu anlaşılan gününde değilsin sen isyaaaaaaaan mı takılıyon

yk beyaaa espırı mahıyetınde oyle yazdım hanı kacıcakmıydın dedın ya :) bende yoo hanı espırı olsun dıye oyle yazdım alıngan maymnun

yk beyaaa espırı mahıyetınde oyle yazdım hanı kacıcakmıydın dedın ya :) bende yoo hanı espırı olsun dıye oyle yazdım alıngan maymnun

aman aman açıklama da yaparmış arkidişine walla şekerim ben de hiç alıncak havamda değilim zaten kız bide senin söylediğin bişeye alınırmıyım ben delü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…