canım arkadaşlarım,
bu sayfalarda günlerce yazıştık birbirimize destek olduk.
şimdi bende sevincimi sizle paylaşmak istiyorum..
adetim 5 gün gecikti vee test yaptım pozitif..
allah kucağıma da aldırır inşallahh
darısı sizlere hala buraya hamileyim diye yazabileceğimi düşünmüyordum şükürler olsun
canım arkadaşlarım,
bu sayfalarda günlerce yazıştık birbirimize destek olduk.
şimdi bende sevincimi sizle paylaşmak istiyorum..
adetim 5 gün gecikti vee test yaptım pozitif..
allah kucağıma da aldırır inşallahh
darısı sizlere hala buraya hamileyim diye yazabileceğimi düşünmüyordum şükürler olsun
keyfini süremedik mutluluğumuzun.
bugün dr gittim kesenin içinde bebek yok dedi.
yarın kürtaj oluyorum.
buna da şükür napalım.
keyfini süremedik mutluluğumuzun.
bugün dr gittim kesenin içinde bebek yok dedi.
yarın kürtaj oluyorum.
buna da şükür napalım.
ahh sebusum profa gittim.sadece kese vardı bebiş yoktu düştü sanırım.çok parça geldi öncesinde.canııııım çok üzüldüm başka bi doktora daha gitseydiniz kürtaj olmadan önce ama üzülme bak hamile kalabiliyosun ya ben?
kurbişim nasılsın bıtanem :) cok gecmıs olsun sımdı sebusumdan ogrendım cok uzuldum bu dunyada yıyecek lokması yokmus rabbım nasıp etmemıs ınsaALLAH bırdahakıne saglıkla bebegını alırsın kucagına. cok optum senı
saol hilalim iyiyim şimdi şükür.dün kürtajla sonlandı.
sadece 1 gün sürdü mutlulugumuz ama napalım nasibi yokmuş.
inşallah allah bundan sonra sağlıklı bebişler verir bize
canım sımdı benım anlamadıgım bırsey var yanı adetın 5 gun gectı dıme sonra ıdrarda pozıtıf cıktı gebelık. doktora ne zama gıttın ultrasonda kese mı gorunmedı kesede bebek mı yoktu yanı hanı 1 gunde ck acıl verılmıs bır karar degıl mı bu ? yanı bır hafta falan bekleyıp görenler var bebegı yada keseyı
ha haaaaaaa yakaladım yavrum seni benden habersiz yazıp kaçayımmı dedin :)
yooooooooooooooo
waaaaaaw çok uzun yazmışsın okurken gözlerim şaşı olduanlaşılan gününde değilsin sen isyaaaaaaaan mı takılıyon
yk beyaaa espırı mahıyetınde oyle yazdım hanı kacıcakmıydın dedın ya :) bende yoo hanı espırı olsun dıye oyle yazdım alıngan maymnun
aman aman açıklama da yaparmış arkidişinewalla şekerim ben de hiç alıncak havamda değilim zaten kız bide senin söylediğin bişeye alınırmıyım ben delü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?