Doktora sormadım onun. Yazdığı ayrı sağlık ocağından aldığım ayrı ikiside reçetesizİyi canım geçmiş olsun bende folic 1kulanıyorım sağlık ocağı aile hekimi yazdı
Doktora gorunmemiştım o zaman ama doktor da farklı bir folik asit yazdı hiç aklıma gelmedi diyemedim doktorlar fark eder mi diye
Üzerinde kaç mg yazıyor günlük ihtiyac 400 müş canmİyi canım geçmiş olsun bende folic 1kulanıyorım sağlık ocağı aile hekimi yazdı
Doktora gorunmemiştım o zaman ama doktor da farklı bir folik asit yazdı hiç aklıma gelmedi diyemedim doktorlar fark eder mi diye
İyi canım geçmiş olsun bende folic 1kulanıyorım sağlık ocağı aile hekimi yazdı
Ben hamileyım ama ortalık hastalığına yakalandım baştan aşağı vücudum ağrıyorSelam kızlar nasılsınız iyi misiniz sessiz oldu herkes hamiş olan varmı aranızdaa
Aaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitamin alBen hamileyım ama ortalık hastalığına yakalandım baştan aşağı vücudum ağrıyor
Valla meyve ıhalamur içiyorumAaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitamin al
Dikkat et hamileyken daha açıksn hastalıklaraValla meyve ıhalamur içiyorum
Kadın doğum doktorunun verdiğini kullan yinede canmSağlık ocağının verdiği aile hekimi
Kaç gündür hastaydım bakamadım buralara cok fena grip oldumAaa geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol vitamin al
Geçmiş olsunnnKaç gündür hastaydım bakamadım buralara cok fena grip oldum
Ayy inşallah güzel haberler alırısın yaa az kalmış regl geçmesini bekle bence hamike olursun da bize belirtilerini anlatırsınBu ay hep içimde olacakmış gibi bir umut var yumurtlama ve catlamadan beri beyaz kıvamlı akıntım var sol kasığımda sürekli batmalar damar atması gibi şeyler oluyor göğüslerim aşırı şişti gaz sancısı yaşıyorum sürekli uyumak istiyorum birde üstüne grip oldum 1 hastadır onla ugrasiyom inşallah bu ay güzel haberler aliriz
Teşekkürler canmGeçmiş olsunnn
İnşallah canım ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAyy inşallah güzel haberler alırısın yaa az kalmış regl geçmesini bekle bence hamike olursun da bize belirtilerini anlatırsın
Haber ver bana amaa hamiş olursan canımİnşallah canım ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah