Gittim kese düzgün ama iki tane değiHadi hayırlısı kuzum haber ver bana
Korkma tiroid bezlerinin Yavaş çalışması herkeste oluyor ufak bi ilaçla hallediyorlar. İdrar yolu enfeksiyonu için dut kurusu kaynat iç benim enfeksiyonuö 55 di 1 e düşürdü gebelikte de kullanılıyorGittim kese düzgün ama iki tane değişimdilik
Ya idrar yolu enfeksiyon varmış entibiyotik verdi
Bide guatr yavaş çalışıyor bir dahılıye görün dedi
Korkma tiroid bezlerinin Yavaş çalışması herkeste oluyor ufak bi ilaçla hallediyorlar. İdrar yolu enfeksiyonu için dut kurusu kaynat iç benim enfeksiyonuö 55 di 1 e düşürdü gebelikte de kullanılıyor
Dokundukça ağrı olan yerde elime sertlik geliyor aynı zamandaKızlar selam platformda yeniyim. Bu ay gebelik denemelerine başladık hayırlısıyla mfk yöntemi deniyorum 3-2-3-2. 6sında korunmasız ilişkim oldu 8dinde regl oldum regl bittiği gün tekrar korunmasız ilişkim oldu iki gündür sol kasığımda şiddetli ağrı var durdurmayacak kadar değil. Ara ara batma ve yanma hissi oluyo. Baş ağrısı ve arada da belime vuran bi ağrı var. Bu belirti olabilir mi
Tsh 5,556Korkma tiroid bezlerinin Yavaş çalışması herkeste oluyor ufak bi ilaçla hallediyorlar. İdrar yolu enfeksiyonu için dut kurusu kaynat iç benim enfeksiyonuö 55 di 1 e düşürdü gebelikte de kullanılıyor
Üzülme canm halledilr onlar sen bebeğini düşün sadece Tadını cıkar hamişliğinYa valla hem sevindim hem üzüldüm inşallah büyük bir sıkıntı olmaz
İdrar için bir ilaç yazdı dediğini de yaparm
Ne zman gideceksin dahilileye düzelir Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut cnmTsh 5,556
Yarın giderim kız 3ay önce bile düzgünmüş acaba gebelik temi arttıNe zman gideceksin dahilileye düzelir Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut cnm
Olabilr canm yatın doktorun doğru olanı söyler zatenYarın giderim kız 3ay önce bile düzgünmüş acaba gebelik temi arttı
Tamam yarın haber ederimOlabilr canm yatın doktorun doğru olanı söyler zaten
Mutlaka yaz cnmTamam yarın haber ederim
Merhaba, ben gebe kalmadan 3 ay önce gitmiştim dahiliyeye 4,86 ydı. İlaca başladık gebelik düşündüğüm için 2,50 nin altında olmasını istiyoruz dedi. Hamile kaldıktan sonra ilacını yükselteceğiz dedi. Bebek sağlığı için çok önemliymiş. Lütfen en kısa zamanda doktora git. Şuan kadın doğumdan önce ki sırada dahiliye. Çünkü ben öğrendiğimde değerim 2970 ti bir hafta sonra doktora gittim kese göründü ama kalp atışını duyamadık, 10 gün sonra tekrar gidicez. Bu yüzden önceliğiniz lütfen dahiliyiye olsan.Tsh 5,556
Gittım bugün ilaç yazdı yarın ilaca başlıyorumMerhaba, ben gebe kalmadan 3 ay önce gitmiştim dahiliyeye 4,86 ydı. İlaca başladık gebelik düşündüğüm için 2,50 nin altında olmasını istiyoruz dedi. Hamile kaldıktan sonra ilacını yükselteceğiz dedi. Bebek sağlığı için çok önemliymiş. Lütfen en kısa zamanda doktora git. Şuan kadın doğumdan önce ki sırada dahiliye. Çünkü ben öğrendiğimde değerim 2970 ti bir hafta sonra doktora gittim kese göründü ama kalp atışını duyamadık, 10 gün sonra tekrar gidicez. Bu yüzden önceliğiniz lütfen dahiliyiye olsan.
Benimki üç ay önce 3müş inşallah düzelirGittım bugün ilaç yazdı yarın ilaca başlıyorum
Kaç haftalık pekiMerhaba, ben gebe kalmadan 3 ay önce gitmiştim dahiliyeye 4,86 ydı. İlaca başladık gebelik düşündüğüm için 2,50 nin altında olmasını istiyoruz dedi. Hamile kaldıktan sonra ilacını yükselteceğiz dedi. Bebek sağlığı için çok önemliymiş. Lütfen en kısa zamanda doktora git. Şuan kadın doğumdan önce ki sırada dahiliye. Çünkü ben öğrendiğimde değerim 2970 ti bir hafta sonra doktora gittim kese göründü ama kalp atışını duyamadık, 10 gün sonra tekrar gidicez. Bu yüzden önceliğiniz lütfen dahiliyiye olsan.
5+5 şuanKaç haftalık peki
Sabah uyanır uyanmaz aç karnına, yemeklerden 2 saat önce cnm. Ben baş ucuma koyuyorum unutmamak içinGittım bugün ilaç yazdı yarın ilaca başlıyorum
Tamam öyle yapıcam sabah alıcam ilaçları eczaneden ilacinın ismi nedirSabah uyanır uyanmaz aç karnına, yemeklerden 2 saat önce cnm. Ben baş ucuma koyuyorum unutmamak için