Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Gittim kese düzgün ama iki tane deği şimdilik
Ya idrar yolu enfeksiyon varmış entibiyotik verdi
Bide guatr yavaş çalışıyor bir dahılıye görün dedi
Korkma tiroid bezlerinin Yavaş çalışması herkeste oluyor ufak bi ilaçla hallediyorlar. İdrar yolu enfeksiyonu için dut kurusu kaynat iç benim enfeksiyonuö 55 di 1 e düşürdü gebelikte de kullanılıyor

Kızlar selam platformda yeniyim. Bu ay gebelik denemelerine başladık hayırlısıyla mfk yöntemi deniyorum 3-2-3-2. 6sında korunmasız ilişkim oldu 8dinde regl oldum regl bittiği gün tekrar korunmasız ilişkim oldu iki gündür sol kasığımda şiddetli ağrı var durdurmayacak kadar değil. Ara ara batma ve yanma hissi oluyo. Baş ağrısı ve arada da belime vuran bi ağrı var. Bu belirti olabilir mi

Dokundukça ağrı olan yerde elime sertlik geliyor aynı zamanda

Merhaba, ben gebe kalmadan 3 ay önce gitmiştim dahiliyeye 4,86 ydı. İlaca başladık gebelik düşündüğüm için 2,50 nin altında olmasını istiyoruz dedi. Hamile kaldıktan sonra ilacını yükselteceğiz dedi. Bebek sağlığı için çok önemliymiş. Lütfen en kısa zamanda doktora git. Şuan kadın doğumdan önce ki sırada dahiliye. Çünkü ben öğrendiğimde değerim 2970 ti bir hafta sonra doktora gittim kese göründü ama kalp atışını duyamadık, 10 gün sonra tekrar gidicez. Bu yüzden önceliğiniz lütfen dahiliyiye olsan.

Gittım bugün ilaç yazdı yarın ilaca başlıyorum

Kaç haftalık peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…