Benımde 4+5 bende kese gözüktü on gün sonra tekrar gideceğim5+5 şuan
Senin kullandığın nedirTamam öyle yapıcam sabah alıcam ilaçları eczaneden ilacinın ismi nedir
Levotiron 25 mgTamam öyle yapıcam sabah alıcam ilaçları eczaneden ilacinın ismi nedir
Kilo aldırıp yada verdirirmi bizden önce bebeğin sağlığı önemli tabikiLevotiron 25 mg
Düştümü hiç pekiLevotiron 25 mg
Evet şuan 2,48Düştümü hiç peki
Hayır kiloya etkisi yok. Bebeğin zihin gelişimi ve omurilik gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi doktor.Kilo aldırıp yada verdirirmi bizden önce bebeğin sağlığı önemli tabiki
Merhaba bende bu ilacı kullanıyorum gebelik düşündüğümüz için, bugün tsh a bakılacak ilaç yenilemesi yapacak.Levotiron 25 mg
Hala ilaca devam ediyorsun değilmiEvet şuan 2,48
Hayır, gice 12 den sonra birşey yemeden aç karnına gidiyoruzMerhaba bende bu ilacı kullanıyorum gebelik düşündüğümüz için, bugün tsh a bakılacak ilaç yenilemesi yapacak.
Tahlil vermeye giderken ilacı içiyor muyuz
Evet, hamilelik boyunca kullanıcam. Şuan 2.48 e düştüğü için dozlarıma devam.Hala ilaca devam ediyorsun değilmi
Gittim ilaç aldım aynısı içtim şimdiLevotiron 25 mg
Ne zamandır kullanıyorsun çok soru sordum yaEvet, hamilelik boyunca kullanıcam. Şuan 2.48 e düştüğü için dozlarıma devam.
Sonuçların çıktımı canımMutlaka yaz cnm
Söylemiştim 3 aydır kullanıyorum. Dokrorunun söylediği şekilde kullanırsınNe zamandır kullanıyorsun çok soru sordum ya
Hastanedeyz canm 1.30 daSonuçların çıktımı canım
Yumurtlama döneminde olabilrmisinDokundukça ağrı olan yerde elime sertlik geliyor aynı zamanda
TmmHastanedeyz canm 1.30 da
Canm ilaç başlattı 1 ay kullanacam haftada 2 gün kullanılıyor sadece . Diğer hormonlarda sıkıntı yokmuş . Folik asidi değiştirdi benim kullandığım 5 mg mış cok düşük dedi 400 mg verdi
İyi canım geçmiş olsun bende folic 1kulanıyorım sağlık ocağı aile hekimi yazdıCanm ilaç başlattı 1 ay kullanacam haftada 2 gün kullanılıyor sadece . Diğer hormonlarda sıkıntı yokmuş . Folik asidi değiştirdi benim kullandığım 5 mg mış cok düşük dedi 400 mg verdi