Hamile kalmak Beraber bekleyelim Regl 6 gün

Yok iki damla geldi yınede gittim kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu eşimle kan uyuşmuyor bi ilaç yazdı bide iğne için erken değilmi sence
Yok canım erken değil bizdede kan uyuşmazlığı vardı ilk gebe kaldığımda bize yaptırmıştı onu dert etme yat dinlen bol bol Allah'ın izniyle hiçbirsey olmaz

Kızlar benim bat 23 ama dün bir kere kahve leke geldi bugünde açık pembe geldi peceteye iki üç kere acaba adet mi oluyorum yoksa yerleşme olabilir ki pede hiç birşey gelmiyor bu ay klomen kullanmıştım Dr 21 de adet olursun demişti yada gebelik olur demişti benim takvimime göre Mart 23 bat araftayim anlayacağınız bu şekilde yaşayıp hamilelik olur mu ?

Olabilir yaa test yapsana bir doktorun dediği zaman da geçmiş ama kanaman yogun değilse

İnşallah güzel haberler alırsın inşallah

Olabilir yaa test yapsana bir doktorun dediği zaman da geçmiş ama kanaman yogun değilse
Yok canım yoğun değil dün bir kere kahve geldi bugünde açık pembe geldi ikiside akıntı karışık yarın gidicem sağlık ocağına bakalım inşallah yerlesmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…