Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sürekli gebelik testi mi yapıyorsunVeririm canım inşallah bakalım adete 6 gün kaladan beri test yapıyorum negatif son 3 kaldı
Daha var ama regl olmadın bu kadar stress yapmaValla dayanamıyorum bugün çıkarsa diye hep yaptım bu ay klomen kullanınca umutlandim galiba ilk idrarla bu sabah yaptım yine negatif
Ben çok çok kötüyüm hastaneye falanda gıdemedımKaç gündür hastaydım bakamadım buralara cok fena grip oldum
İnşallah bebeğim zarar görmemiştırBen çok çok kötüyüm hastaneye falanda gıdemedım
Yapmicam artık canım kendime zarar dışarı çıkıp kafa dagiticam ne geldiyse başımıza streste geliyor haklisinDaha var ama regl olmadın bu kadar stress yapma
Aynen öyle yap stres bile olmasını etkiliyor diyorlar unutmak lazım da yapamıyoruzYapmicam artık canım kendime zarar dışarı çıkıp kafa dagiticam ne geldiyse başımıza streste geliyor haklisin
Hayırdır canm nolduBen çok çok kötüyüm hastaneye falanda gıdemedım
Ortalık hastalığı valla hasteneye gittim serum verdiler idare ediyorumHayırdır canm noldu
Dikkat et kuzum Ihlamur iç bol bolOrtalık hastalığı valla hasteneye gittim serum verdiler idare ediyorum
Daha erken canm geç döllenmiş olabilr bekle adet gününüMerhabalar bayadır takip ediyorum aslında ama yeni üye oldum. Bizde 3 aydır deniyoruz. İlk ay silik gördüm sonra gitti. Şubat ayı negatif. Yumurtlama günüm 10 Mart. Öncesi gününde ve sonrasında değerlendirdik. Şuan batıma 4 gün var. Bugün prodoctor erken gebelik testi yaptım ama negatif maalesef. Böyle olupta hamile olan var mı ?
İğnenin üstünden kaç gün geçtiVeririm canım inşallah bakalım adete 6 gün kaladan beri test yapıyorum negatif son 3 kaldı
Benim de tsh 2.46 çıktı geçen ay adetin 3. Gününde yüksek mi acabaEvet, hamilelik boyunca kullanıcam. Şuan 2.48 e düştüğü için dozlarıma devam.
Umarım. Biliyorum aylardır deneyelenler var aranızda. Ben henüz 3 aydır deniyorum 2.5 yıldır evliyim. İnsan acaba neden ya olmuyo demiyo değilDaha erken canm geç döllenmiş olabilr bekle adet gününü
İğne vermedi canım 6 Mart'ta gitti Dr 1 tane yumurtam çatlamış 2 tanede 18 19 mm yumurta var bir iki güne çatlar dedi 1 hafta hergun değerlendirdik bat 22 yada 23 canım bekliyorum bakalımİğnenin üstünden kaç gün geçti
Az önce iki damla kahve rengi kan geldi neden acaba çok korkuyorumDikkat et kuzum Ihlamur iç bol bol
Bebeğin yerleşiyordr canm . Sancım varmı rengi kırmızıya dönerse git mutlaka doktoraAz önce iki damla kahve rengi kan geldi neden acaba çok korkuyorum
Yok iki damla geldi yınede gittim kan uyuşmazlığı iğnesi vurdu eşimle kan uyuşmuyor bi ilaç yazdı bide iğne için erken değilmi senceBebeğin yerleşiyordr canm . Sancım varmı rengi kırmızıya dönerse git mutlaka doktora