Bence hiç stres yapma yarın git kan baktır kesin net sonucu alırsın inşallah bebiş vardır canım ya bize belitilerini anlatırsınİdrarda çıkar mı ki ya
İnşallah canım yarın olsun haber veririmBence hiç stres yapma yarın git kan baktır kesin net sonucu alırsın inşallah bebiş vardır canım ya bize belitilerini anlatırsın
Ayy tabiki de haber ver canım bekliyorum güzel haberlerini inşallahİnşallah canım yarın olsun haber veririm
Yok canım dünden sonra olmadıLekelenme varmı
İyi cok şükür canmYok canım dünden sonra olmadı
Ama kaşık ağrım var ya solİyi cok şükür canm
Ne zaman kontrolün gönlünü ferah tut dinlenAma kaşık ağrım var ya sol
Ne zaman kontrolün gönlünü ferah tut dinlen
31mart canımNe zaman kontrolün gönlünü ferah tut dinlen
Hadi bakalm minnoşu görürsün31mart canım
Test sonucunuz için doktorla konuşmadınız mı? Bunu doktorunuza sorsanız daha iyi olurBenim de tsh 2.46 çıktı geçen ay adetin 3. Gününde yüksek mi acaba
İnşallah görürüm gunlerdır bişy yıyemiyorum hastalık beni maaf etti asla ağzımın tası yok midem olur bulanıyor ki inşallah bebeğim etkilenmemiştirHadi bakalm minnoşu görürsün
Allah'ın izniyle bir şey olmamıştır sen bol bol dinlen ilaçlarını düzenli alİnşallah görürüm gunlerdır bişy yıyemiyorum hastalık beni maaf etti asla ağzımın tası yok midem olur bulanıyor ki inşallah bebeğim etkilenmemiştir
Alıyorum zaten ilaç tek içebiliyorumAllah'ın izniyle bir şey olmamıştır sen bol bol dinlen ilaçlarını düzenli al
Alıyorum zaten ilaç tek içebiliyorum
Amin inşallahAllah'ın izniyle bir şey olmamıştır sen bol bol dinlen ilaçlarını düzenli al
Kızlar maalesef ben adet oldum iki gün önce bir dahaki aya artıkAyy tabiki de haber ver canım bekliyorum güzel haberlerini inşallah
Kısmet canm inşallah önümüzdeki ay kavuşursun miniğineKızlar maalesef ben adet oldum iki gün önce bir dahaki aya artık
İnşallah canım hepimiz kavusalim inşallahKısmet canm inşallah önümüzdeki ay kavuşursun miniğine
İnşallah ya Allah yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallahİnşallah canım hepimiz kavusalim inşallah
Canm nasıl oldun kontrole gittinmiAmin inşallah