• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma olasılığım var mı

Sananeyaa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
11
-8
16
Sevgilimle anal sex yaptık bugün ilk defa yaptığımız için girerken zorlandı biraz hatta biraz itelerken kaydı vajinama doğru ama içeri girmedi değdi sadece boşalmasına da daha vardı 2 3 kere böyle oldu sonra göbeğime boşaldı ama ben korkuyorum vajinaya girmiş olabilir mi bir şeyler hamile kalma olasılığım var mı?

Sevgilimle anal sex yaptık bugün ilk defa yaptığımız için girerken zorlandı biraz hatta biraz itelerken kaydı vajinama doğru ama içeri girmedi değdi sadece boşalmasına da daha vardı 2 3 kere böyle oldu sonra göbeğime boşaldı ama ben korkuyorum vajinaya girmiş olabilir mi bir şeyler hamile kalma olasılığım var mı?
Evet

Vajinanıza giriş olsaydı hissedersiniz diye düşünüyorum. Burdan size girip girmediğini söyleyemeyiz. Ayrıca eğer bir ilişkiniz varsa lütfen korunun. Korunmadan ilişkiye girmeyin. Böylelikle hamile kalmaktan korkmazsınız. Ayrıca herhangi bir hastalık kapmamış olursunuz. Çünkü ters ilişki yani anal seks sırasında bir çok hastalık kapabilirsiniz. Bilginiz olsun.

Back