Allah korusunÖyle olursa dikişsiz kilotla ilk hamile kalan diye tarihe geciceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah korusunÖyle olursa dikişsiz kilotla ilk hamile kalan diye tarihe geciceksin![]()
Cahillik bir durum olduğunu düşünmüyorum ben de farkındayım herhalde saçma olduğunun ama bir fikir bile insana destek psikolojiyi hafife almayınİyyy yani. Bazı konular mide bulandırıyor cahillik seviyesini fark etmekte cabası.
Daha dün klozetten hamile kalan kadını izledimAy Allah korusun çamaşırla hamile kalan ilk insan olurum galiba bir de ilişki yaşamadan. Aiy kafayı yedim ben vallahi
Ay dur şimdi ortalığı karistirma, millet bunu görüp görüp gelecek klozetten, musluktan, kapı kolundan hamile kalmış olabilir miyim diyeDaha dün klozetten hamile kalan kadını izledimpatronu klozete boşalmış o da wc ye gidince gebe kalmış
Ayyy nasıl kahkaha attımAy dur şimdi ortalığı karistirma, millet bunu görüp görüp gelecek klozetten, musluktan, kapı kolundan hamile kalmış olabilir miyim diye![]()
Amh değerin kaçValla bacım benim fsh ve amh değerlerim senin şu başlık kadar ilgi görmedi yemin ederim.Kimse cevap verme zahmetinde bulunmadıSiyah Palto sağolsun bilgilendirdi beni .Korkma öyle kolay değil hamile kalmak sürtünmeyle
1.5 senedir uğraşıyoruz olmuyor anacım
![]()
Amh değerin kaç
Böyle şeyleri yaparken ne hissediyorsunuz bilgisiz, cinsel cahil gençler? Biyoloji dersini dinlememiş, eli kalem tutacağına fik fik sevişen, sevişmeyi de bilmeyen ne kadar çok genç var. Diyorum ki madem yapacaksınız, adam akıllı yapın, yaparken de korunun. Yaptığınızın da arkasında durun. Sonra gelip buralarda hamile kalır mıyım diye başlık açıyorsunuz. Sorsak bakire namuslu gençlersiniz ama maşallah ellenmeyen yer kalmamış.Şizofreniye bağladım resmen wlkdkss
Amh değerin çok düşük değil canım ne zamandır gebelik planlıyorsunAmh:0.36
Fsh:13
E2:40
Lh:4
Sen istersin de yazmaz mıyım bacım![]()
Amh değerin çok düşük değil canım ne zamandır gebelik planlıyorsun
Anladım canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah1.5 yıl oldu evleneli ve ilk günden beri korunmuyoruz.Tüp bebek tedavisi için ne zamanım var ne de psikolojim hazır.Anca yaz tatilinde gidip uğraşabilirim.Öğretmenim.Acile gidip 5 dakikalık basit bir test yapacağım zaman bile müdür rapor istiyor.Canımız yerden sürünse rapor alsak bir gün adam surat yapıyor.O yüzden anca tatilde gidebilirim.Geçen yaz da çocuk fikri tam oturmamıştı kafamda .Evet doktora falan gittik ama çok üzerine düşmedim
Evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yapılıyor. Eğer aldatmazsa güvenli olup olmadığını bilirsin. Ama böyle ilişkilerde prezervatif kullanmazsanız hastalıklara açık hale gelirsiniz. En basiti de hpv yani illa duymuşsunuzdur siğiller falan.Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadım
Anladım canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahbazıları da sürtününce hamile kalacağını sanıyor işte
Bu sizi ne ilgilendiriyor insan gibi soruyorum cevap vermek isteyen cevap verir size ucu mu dokunuyor ben anlamadım? Ayrıca her erkekle vs sevişen biri de değilim 7 yıllık sevgilim kendisi bir iki yıla da evleneceğim Allah nasip ederse birilerini yargılamak size düşmüyor hanfendi haddinizi bilin. Hasbinallah ya. Mesleğim de var ayrıca cahil okumamış değiliz. Psikoloji panik atak bunlardan bihabersiniz galiba neyse uzatmayacağım yoksa sinirleniyorumBöyle şeyleri yaparken ne hissediyorsunuz bilgisiz, cinsel cahil gençler? Biyoloji dersini dinlememiş, eli kalem tutacağına fik fik sevişen, sevişmeyi de bilmeyen ne kadar çok genç var. Diyorum ki madem yapacaksınız, adam akıllı yapın, yaparken de korunun. Yaptığınızın da arkasında durun. Sonra gelip buralarda hamile kalır mıyım diye başlık açıyorsunuz. Sorsak bakire namuslu gençlersiniz ama maşallah ellenmeyen yer kalmamış.
Yok tek ilişkisi benim 7 yıllık sevgilim çok şükür o yönden bi güvensizliğim yok :)Evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yapılıyor. Eğer aldatmazsa güvenli olup olmadığını bilirsin. Ama böyle ilişkilerde prezervatif kullanmazsanız hastalıklara açık hale gelirsiniz. En basiti de hpv yani illa duymuşsunuzdur siğiller falan.
36 yaşında yazıyor profilde, 36 yaşında 7 senelik sevgiliyle dikişsiz külotla sevişmeye gerek var mı bu kadar güven içindeyken?Yok tek ilişkisi benim 7 yıllık sevgilim çok şükür o yönden bi güvensizliğim yok :)