• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç çamaşırı varken arkadan sürtünerek boşalma

Ay Allah korusun çamaşırla hamile kalan ilk insan olurum galiba bir de ilişki yaşamadan. Aiy kafayı yedim ben vallahi
Daha dün klozetten hamile kalan kadını izledim 😂 patronu klozete boşalmış o da wc ye gidince gebe kalmış

Valla bacım benim fsh ve amh değerlerim senin şu başlık kadar ilgi görmedi yemin ederim.Kimse cevap verme zahmetinde bulunmadı 😁Siyah Palto sağolsun bilgilendirdi beni .Korkma öyle kolay değil hamile kalmak sürtünmeyle 😂1.5 senedir uğraşıyoruz olmuyor anacım 😀

Ay dur şimdi ortalığı karistirma, millet bunu görüp görüp gelecek klozetten, musluktan, kapı kolundan hamile kalmış olabilir miyim diye 😂😂
Ayyy nasıl kahkaha attım 😂😂 denizden rüzgardan hamile kalan var kız 😂😂😂

Valla bacım benim fsh ve amh değerlerim senin şu başlık kadar ilgi görmedi yemin ederim.Kimse cevap verme zahmetinde bulunmadı 😁Siyah Palto sağolsun bilgilendirdi beni .Korkma öyle kolay değil hamile kalmak sürtünmeyle 😂1.5 senedir uğraşıyoruz olmuyor anacım 😀
Amh değerin kaç

Şizofreniye bağladım resmen wlkdkss
Böyle şeyleri yaparken ne hissediyorsunuz bilgisiz, cinsel cahil gençler? Biyoloji dersini dinlememiş, eli kalem tutacağına fik fik sevişen, sevişmeyi de bilmeyen ne kadar çok genç var. Diyorum ki madem yapacaksınız, adam akıllı yapın, yaparken de korunun. Yaptığınızın da arkasında durun. Sonra gelip buralarda hamile kalır mıyım diye başlık açıyorsunuz. Sorsak bakire namuslu gençlersiniz ama maşallah ellenmeyen yer kalmamış.

1.5 yıl oldu evleneli ve ilk günden beri korunmuyoruz.Tüp bebek tedavisi için ne zamanım var ne de psikolojim hazır.Anca yaz tatilinde gidip uğraşabilirim.Öğretmenim.Acile gidip 5 dakikalık basit bir test yapacağım zaman bile müdür rapor istiyor.Canımız yerden sürünse rapor alsak bir gün adam surat yapıyor.O yüzden anca tatilde gidebilirim.Geçen yaz da çocuk fikri tam oturmamıştı kafamda .Evet doktora falan gittik ama çok üzerine düşmedim

1.5 yıl oldu evleneli ve ilk günden beri korunmuyoruz.Tüp bebek tedavisi için ne zamanım var ne de psikolojim hazır.Anca yaz tatilinde gidip uğraşabilirim.Öğretmenim.Acile gidip 5 dakikalık basit bir test yapacağım zaman bile müdür rapor istiyor.Canımız yerden sürünse rapor alsak bir gün adam surat yapıyor.O yüzden anca tatilde gidebilirim.Geçen yaz da çocuk fikri tam oturmamıştı kafamda .Evet doktora falan gittik ama çok üzerine düşmedim
Anladım canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🥰 bazıları da sürtününce hamile kalacağını sanıyor işte

Değil mi bence de mantıksız da işte kilottan belki sızmıştır diye saçma saçma düşündüm. Normal ilişkide kocandan da kapabilirsin. Bu nasıl oluyo ki ben anlmadım
Evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yapılıyor. Eğer aldatmazsa güvenli olup olmadığını bilirsin. Ama böyle ilişkilerde prezervatif kullanmazsanız hastalıklara açık hale gelirsiniz. En basiti de hpv yani illa duymuşsunuzdur siğiller falan.

Aminnn canım çok teşekkür ediyorum 🙏🥰🌸Hamile kalmak o kadar da kolay değil (sürtünmeyle)😂Allahım yarabbim

Böyle şeyleri yaparken ne hissediyorsunuz bilgisiz, cinsel cahil gençler? Biyoloji dersini dinlememiş, eli kalem tutacağına fik fik sevişen, sevişmeyi de bilmeyen ne kadar çok genç var. Diyorum ki madem yapacaksınız, adam akıllı yapın, yaparken de korunun. Yaptığınızın da arkasında durun. Sonra gelip buralarda hamile kalır mıyım diye başlık açıyorsunuz. Sorsak bakire namuslu gençlersiniz ama maşallah ellenmeyen yer kalmamış.
Bu sizi ne ilgilendiriyor insan gibi soruyorum cevap vermek isteyen cevap verir size ucu mu dokunuyor ben anlamadım? Ayrıca her erkekle vs sevişen biri de değilim 7 yıllık sevgilim kendisi bir iki yıla da evleneceğim Allah nasip ederse birilerini yargılamak size düşmüyor hanfendi haddinizi bilin. Hasbinallah ya. Mesleğim de var ayrıca cahil okumamış değiliz. Psikoloji panik atak bunlardan bihabersiniz galiba neyse uzatmayacağım yoksa sinirleniyorum

Evlenmeden önce cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yapılıyor. Eğer aldatmazsa güvenli olup olmadığını bilirsin. Ama böyle ilişkilerde prezervatif kullanmazsanız hastalıklara açık hale gelirsiniz. En basiti de hpv yani illa duymuşsunuzdur siğiller falan.
Yok tek ilişkisi benim 7 yıllık sevgilim çok şükür o yönden bi güvensizliğim yok :)

Back