- 9 Ağustos 2016
- 4.493
- 6.683
- 158
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi biraz tanga gibi diye ayrıntı verdim. Vermez olsaydımKız yok komik olur mu hiç. Çook komik![]()
Kız yok komik olur mu hiç. Çook komik![]()
Yoktur. Normalde korunmazsan risk her zaman vardır ama bu şartlarda ihtimal çok çok düşük. Ben evliyim 1,5 yıl denedim ancak hamile kalabildim yani bu kadar kolay bir şey degil hamile kalmak. Eğer kalırsan da çok sanssızsındır. Umarım değilsindir. Bir dahakine mutlaka korun ki bu kadar kaygıyla uğraşma. Ayrıca hastalık hamilelikten daha çok uzebilir seniDoğru söylüyorsunuz yani çamaşırdan gelmez değil mi arkadan olması korkutuyor beni arkadan sürtündü göremedim ne olduğunu da tek bildiğim boşalmıştı olma ihtimalim yoktur değil
Teşekkür ederim regl zamanımı bekleyeceğim anlaşılan umarım bir şey olmazYoktur. Normalde korunmazsan risk her zaman vardır ama bu şartlarda ihtimal çok çok düşük. Ben evliyim 1,5 yıl denedim ancak hamile kalabildim yani bu kadar kolay bir şey degil hamile kalmak. Eğer kalırsan da çok sanssızsındır. Umarım değilsindir. Bir dahakine mutlaka korun ki bu kadar kaygıyla uğraşma. Ayrıca hastalık hamilelikten daha çok uzebilir seni
HasbinallahYa dikişli olsaydı![]()
He....Şunu bileydin. Başımıza daş yağacak.....Teşekkür ederim regl zamanımı bekleyeceğim anlaşılan umarım bir şey olmaz
Daha bir hafta var düşünüyorum sürekli ya nebleyimHe....Şunu bileydin. Başımıza daş yağacak.....![]()
Sürtüne sürtüne ateşi bulacaksınız hadi bakalımArkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?
MXMXNNXNXNBCBXXBXBXBXB OFFF PATLADIMMMKilodun dikişsiz olduğu kesin mi?
Kız git sınavlarına çalış kalmicaksın hamile falan manyakDaha bir hafta var düşünüyorum sürekli ya nebleyim
Kız git sınavlarına çalış kalmicaksın hamile falan manyak
7-8 aydır bir amuda kalkmadığım kaldı gebelik için hamile kalırsan yaz da tebrik edelimŞizofreniye bağladım resmen wlkdkss
Ay Allah korusun çamaşırla hamile kalan ilk insan olurum galiba bir de ilişki yaşamadan. Aiy kafayı yedim ben vallahi7-8 aydır bir amuda kalkmadığım kaldı gebelik için hamile kalırsan yaz da tebrik edelim![]()
Öyle olursa dikişsiz kilotla ilk hamile kalan diye tarihe geciceksinArkadaşlr biliyorum saçma ama beynimi rahatlatmak açısından size de danışmak istedim. Sevgilim ben de dikişsiz kilot varken arkamdan sürtünerek boşaldı biraz arkadan çamaşırıma boşalmış anın zevkiyle kilotta biraz arkadan tanga gibi sizce vajinama değmiş midir reglime bir hafta var hamile kalma olasılığım var mı cevaplr mısınız rica etsem?