Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu sizi ne ilgilendiriyor insan gibi soruyorum cevap vermek isteyen cevap verir size ucu mu dokunuyor ben anlamadım? Ayrıca her erkekle vs sevişen biri de değilim 7 yıllık sevgilim kendisi bir iki yıla da evleneceğim Allah nasip ederse birilerini yargılamak size düşmüyor hanfendi haddinizi bilin. Hasbinallah ya. Mesleğim de var ayrıca cahil okumamış değiliz. Psikoloji panik atak bunlardan bihabersiniz galiba neyse uzatmayacağım yoksa sinirleniyorum
Buraya konu açıp yazıyorsan her türlü eleştiriyi de alırsın. Cahilsin. Donla sevişip hamile kalacağını sanan insan cahildir. Ayrıca dilimizde hanfendi diye bir kelime yok, okumuş hanımefendi.
Buraya konu açıp yazıyorsan her türlü eleştiriyi de alırsın. Cahilsin. Donla sevişip hamile kalacağını sanan insan cahildir. Ayrıca dilimizde hanfendi diye bir kelime yok, okumuş hanımefendi. Aynen en iyi siz biliyorsunuz. Tdk olmuşsunuz başımıza HANFENDİ. oldu mu?????
Buraya konu açıp yazıyorsan her türlü eleştiriyi de alırsın. Cahilsin. Donla sevişip hamile kalacağını sanan insan cahildir. Ayrıca dilimizde hanfendi diye bir kelime yok, okumuş hanımefendi.
Aynen en iyisini sen biliyorsun zaten. Tdk kesildin galiba başıma ha HANFENDİ OLDU MU ? Zeka yazıyla, okumayla olsaydı bu kadar gerizekalı vasıfsız insan okuduğu halde bir halta yarardı değil mi? İster kilotla sizin tabirinizle don ister çıplak yaparım. Buraya da yazımı yazarım. Sizin gibi çirkin cümleler yazan insanlarla muhattap olmak istemiyorum mümkünse ben sorunca siz yazmayın. Ya da sizin gibi düşünceye sahipler yazmasın. Ben buraya insanca yazıyorsam seviyemi aşmıyorsam siz de aşamazsınız kininizi başka tarafa kusun.!
Aynen en iyisini sen biliyorsun zaten. Tdk kesildin galiba başıma ha HANFENDİ OLDU MU ? Zeka yazıyla, okumayla olsaydı bu kadar gerizekalı vasıfsız insan okuduğu halde bir halta yarardı değil mi? İster kilotla sizin tabirinizle don ister çıplak yaparım. Buraya da yazımı yazarım. Sizin gibi çirkin cümleler yazan insanlarla muhattap olmak istemiyorum mümkünse ben sorunca siz yazmayın. Ya da sizin gibi düşünceye sahipler yazmasın. Ben buraya insanca yazıyorsam seviyemi aşmıyorsam siz de aşamazsınız kininizi başka tarafa kusun.!