- Konu Sahibi Veronika0102
-
inan bana hamile kalmak okadar kolay degil. kadinlarin yumurtlama donemi disinda hamiel kalma ihtimali yuzde 1. yumurtalama donemi disinda iliskiye girin. ve korunun. ayrica iliskiden sonra genital bolgenizi yikayn sikinti olmayacaktrHerkese merhabaa
Sizin de bildiğiniz gibi korunduğu halde hamile kaldığını söyleyen birçok kadın var. Sanırım bu yüzden korkuyorum. 5 yıllık bir ilişkim var ve şuan nişanlıyız. Birlikte olmak istediğim halde sırf bu minicik ihtimal yüzünden birlikte olmuyorum. Bu 5 senelik ilişkide 3 kez birlikte olduk prezervatifle korunarak. Korunmamiza rağmen her ilişkiden sonra hamile kalma korkusu yaşadım ve kendimi yıprattım. Tabiri caizse ya hamileysem diye yerlerde yuvarlandimO yüzden son 1 senedir hic ileri gitmedik.
Size sorum, çok mu abartıyorum? Yoksa 0 ihtimal için bu şekilde davranmak en doğrusu mu?
Prezervatif dışında bir korunma yöntemi şuan düşünmüyorum. Keşke koruma oranı %100 olsaydı
Durumumla ilgili görüşlerinizi ve deneyimlerinizi merak ediyorum sevgilerr
Kalıp kalıp derken? Zaten korunacak milyonda bir denk gelirse denk gelirKürtaj mi. Yanlışlıkla.hamile kalıp kalıp kürtaj mi.olacak bu mudur
AnladımEn basit ilaçların bile yan etkileri, ufak da olsa zararları oluyor o nedenle hap kullanma taraftarı değilim. Hormonal haplar veya iğneler kullanmak istemiyorum evlendikten sonra da. Eşim korunsun istiyorum prezervatif en sağlıklısı geliyor. Normal hayatımda da ağrı kesici bile olsa ilaç içememeye gayret eden biriyim :)
Yoo yıllardır 47 kiloyum. Hormonlarım da tıkır tıkır çalışıyor. Şu an spiral kullanıyorum ama emzirme bitince hapa dönücemHormon bozukluğu kilo alımı yapıyor mu?
Yazz 24+4Merhaba ilaç yan etki yaptı mı size iştah açması gibi eczanede satılanlardan mı aldınız yoksa sağlık ocaklarının verdiklerinden mi?
Hayır doktorum onları önermedi.Aylık yada 3 aylık iğne kullandınız mı hiç ? Yan etkileri hapa nazaran daha azmis deniliyor ama
Aaa peki sürekli mi oldu o da iyi bişey değilYazz 24+4
Tek yan etkisi vajinal kuruluk oldu onun dışında bir sorun yaşamadım
Uzun süre oldu, kayganlaştırıcı jel ile çözülen bişey olduğu için takmadım pekAaa peki sürekli mi oldu o da iyi bişey değil
Korunarak hamile kalanların yüzde doksanı korunmuyor aslında.
ilişkiden sonra doğum kontrol hapı ile korunacağını düşünenleri gördüm burda. Geri çekilme ne ki...Önce insanların geri çekilmenin bir korunma yöntemi olmadığını anlamaları lazım
Çok abartıyorsunHerkese merhabaa
Sizin de bildiğiniz gibi korunduğu halde hamile kaldığını söyleyen birçok kadın var. Sanırım bu yüzden korkuyorum. 5 yıllık bir ilişkim var ve şuan nişanlıyız. Birlikte olmak istediğim halde sırf bu minicik ihtimal yüzünden birlikte olmuyorum. Bu 5 senelik ilişkide 3 kez birlikte olduk prezervatifle korunarak. Korunmamiza rağmen her ilişkiden sonra hamile kalma korkusu yaşadım ve kendimi yıprattım. Tabiri caizse ya hamileysem diye yerlerde yuvarlandimO yüzden son 1 senedir hic ileri gitmedik.
Size sorum, çok mu abartıyorum? Yoksa 0 ihtimal için bu şekilde davranmak en doğrusu mu?
Prezervatif dışında bir korunma yöntemi şuan düşünmüyorum. Keşke koruma oranı %100 olsaydı
Durumumla ilgili görüşlerinizi ve deneyimlerinizi merak ediyorum sevgilerr
Aa spiral daha mı kötü onun takılışı aklımda soru işareti çatal muayenesi gibiyse yok katiyen taktıramam zaten ben ama ben de başka yöntemler arıyorum. Hap yahut spiral kaysa bile 2.çocuk olsa da sorun yok 1.kızım var zaten ama hapın yan etkisini istemem aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyıkUzun süre oldu, kayganlaştırıcı jel ile çözülen bişey olduğu için takmadım pek
Şimdi spiral var bu defa da tam tersi, bence bu daha kötü
3 aylık iğne ile 3. çocuğunu doğuran görümcem varAylık yada 3 aylık iğne kullandınız mı hiç ? Yan etkileri hapa nazaran daha azmis deniliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?