- 28 Ağustos 2015
- 55
- 38
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heee ben sandim ki istemyosun canim erkekler hic yok demezler bebise canim rabbim hayrlisini versin benim bi oglum var canim 20 aylik ikinciyi dusunyoruz bizde canim kismet artik...Hayrlisi diyelim esim istiyo beklicez ne yapalim
Birşey soracağım gebelik emzirmeni engellemeyecek mi ? Ne çabuk ikinciyi istiyorsun. Rabbim gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun hakkında.Bende 2,5 aylık kızım olmasına rağmen bu ay yada önümüzdeki ay çalışmalara başlıyorum
klomen + çatlatma iğnesi + aşılama :)canım bua y sen çatlatma iğnesi kullanmışmıydın ben yanlışmı hatırlıorum
canım kan testi yap emin olmak için ilaç kullanma nolur nolmazKizlar ben 11 aralıkta adet olmustum erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Idrar yolu enfeksiyonum var ilacta kullanamiyorum cok kotuyum biraz daha bekliyim mi bu arada rahim ameliyati gecirdim dardi bebek gelismiyordu simdi deneme asamasindayiz hamile kalma ihtimalinden dolayi ilacta kullanamiyorum
canım kan testi yap emin olmak için ilaç kullanma nolur nolmaz
canım benimki 4 gün kala idrarda çıktı kan verdim o da pozitifti çok şükür sen yine de bekle canım hayırlı haberler olsunBol su iciyorum ama yanma devam ediyor biraz daha bekliyim kanda bazen yaniltiyo erken oldugu icin cikmayabilir
canım benimki 4 gün kala idrarda çıktı kan verdim o da pozitifti çok şükür sen yine de bekle canım hayırlı haberler olsun
Canim eger kasintin fln varsa trovozol krem kullan yada evde elma sirkesi varsa pamuga damlat sil kasintin fln gider zor ya idrar yolu enfeksiyonu bendede olmustu surekli oluyosa sogan suyunu tavsiye ederim bendede yogun enfeksiyon ve rahimde yara olustu iltihap yuzunden gcmis olsun canim..Tebrik ederim sizi Allahim tamamina erdirsin ins. Bakalim beklemek zor ama tam sonuc almam icin bi kac gun daha bekliyim diyorum goguslerimde cok agri var bide sol kasigimda agri hissediyorum yururken otururken. Surekli uyukluyorum gunduzleri uyku halindeyim belirtileri adetle ayirt edemiyorum sizin belirtileriniz varmi
Canim eger kasintin fln varsa trovozol krem kullan yada evde elma sirkesi varsa pamuga damlat sil kasintin fln gider zor ya idrar yolu enfeksiyonu bendede olmustu surekli oluyosa sogan suyunu tavsiye ederim bendede yogun enfeksiyon ve rahimde yara olustu iltihap yuzunden gcmis olsun canim..
Kizlarr benide aranıza alın son adet tarihim 17 aralık goguslerim de ve en cok belimde çok ağrı oluyor hiç geç kalkmam uykudan uyanamiyorum rabbim isteyen herkese versin bel ağrısı net belirtimidir benim hiç belim agrimazdi
InsallahCanim güzel haberlerini alırızAyirt etmek o kadar zor ki butun belirtileri yasayip hamile kalmadigim çok olmustur uzun zamandir cocuk istiyoruz bizde bu ay yine beklemedeyiz benimde goguslerim cok agriyo bel agrisi bende yasiyorum ama adetime 6 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ama boyle olup sonradan pozitif gorende var hayirlisi artik
yok canım bu kadar erken belırtıde olmaz yumurtlamının uzerınden 12 gun gecınce anlıolar sanırsamBenimde 2 ocak yumurtlama gunumdu bel ağrım bi sn gecmio umutlanmak istemiyorum psikolojik sanırım benimki bu kadar erken belirti verrimi ki cuma günü doktor randevum var ogun de varsa belli olmaz degilmi