Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

bir hafta var.Hamilelik belirtileri de adet belirtisi ile ayni ya umutlanmiyorum. Oğluma hamileyken resmen adet sancısı çekiyordum. Sadece baş dönmem vardı farklı olarak
Son günler artik sanirim senin bat a. yaptın mi hiç test ? Ben yumurtlamadan 12. Günde yaptığımda çıkmıştı silik de olsa. Merakliysan benim gibi yap yarın bi :KK66:

Herkese hayırlı kandiller anneler anne adayları dualarım tüm hamileler ve hamile kalmak isteyenler için. Ne yaşıyorsak Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Rabbim herkese kalbindekini versin inşallah.

Son günler artik sanirim senin bat a. yaptın mi hiç test ? Ben yumurtlamadan 12. Günde yaptığımda çıkmıştı silik de olsa. Merakliysan benim gibi yap yarın bi :KK66:
günüm gelmeden yapmayayim diyorum. Çünkü 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve boşa umutlandim. Aslında zor dayanıyorum
:110:

kızlar merhabalar ben hamileliğimin 6.haftasındayım iki gündür midem bulanıyor bastırmak için ne yapmalıyım yediğimi çıkarıyorum geri yardım edin lütfen

Kızlar merhaba bende kontrolüme Yılbaşından sonra gidicem çok merak ediyorum ayın sonunda kalmama rağmen adetimi 7gün geçince kese göründü inşallah büyümüştür sağlıklı birşekilde
:anneadayı:

Kızlar merhaba bende kontrolüme Yılbaşından sonra gidicem çok merak ediyorum ayın sonunda kalmama rağmen adetimi 7gün geçince kese göründü inşallah büyümüştür sağlıklı birşekilde
:anneadayı:
Oh ne güzel kese görünmüş bile sıra kalbini dinlemeye geldi desene inşaallah hadi ne güzel haberler bunlar :)

kızlar merhabalar ben hamileliğimin 6.haftasındayım iki gündür midem bulanıyor bastırmak için ne yapmalıyım yediğimi çıkarıyorum geri yardım edin lütfen
Iki gündürmü başladı canım benim daha yeni mide bulantım başlamadı endişelendim bile ama ayın sonunda kaldığım için sanırım

Arkadaslar test yaptim sabah. Çok çok silik bi çizgi var iyice bakarsan görülüyor. Adet gunum Pztesi o yüzden bekliyorum .Kan vermiyorum. Fakat adet sancısı cekiyorum resmen iki kere kimyasal gebelik yaşadım yine öyle mi diye çok korkuyorum. Rabbim devam ettirsin inşaallah. Hepimize sağlıklı bebisler versin

Arkadaslar test yaptim sabah. Çok çok silik bi çizgi var iyice bakarsan görülüyor. Adet gunum Pztesi o yüzden bekliyorum .Kan vermiyorum. Fakat adet sancısı cekiyorum resmen iki kere kimyasal gebelik yaşadım yine öyle mi diye çok korkuyorum. Rabbim devam ettirsin inşaallah. Hepimize sağlıklı bebisler versin
İnşaallah canım dua et çok dikkatbet kendine haydi güzel haberler ile. Mübarek cuma vakti duamız kabul olsun.

İnşaallah canım dua et çok dikkatbet kendine haydi güzel haberler ile. Mübarek cuma vakti duamız kabul olsun.
Amin canım çok heyecan yaptım. Oğlum okulda öğlen gidip onu alicam. Pazartesi de kan testine giderim inşallah. Allah aratmasin kimseye oğluma da zor kavuştum bu da öyle Nazlı çıktı. Mübarek günün hürmetine Rabbim isteyen herkese versin inşallah

X