Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

AKŞAMA EŞİME SÖYLEYİP ÖZELE KONTROLE GİDİCEM BACILAR EŞİME NASIL SÖYLİCEM BİLMİYORUM :)
Ben o kadar plan yapmıştım şöyle söylerim bunu yaparım derdim hep ama malesef heyecandan ses tonumdan anladı sende bisi var gelince öğrenirim nasılsa dedi Gelince benim yüzümde gulucukler tabi :) elini uzat dedim testi verdim hamilesin dedi sarildim doğaçlama oldu yani :-)

Bugün aşılamam oldu canım yatıyorum öyle çok zor geçti halen ağrım devam ediyo sen de ne var ne yok
gecmis olsun canisi..rabim gonlune gore versin..bende iste augustosta dusuk yaptim..hemde igne vuruldum yumurtalik catlasin diye tutu ama ne oldu sonra bilemiyom..uc aydan beri folik acit aliyorum. bu hafta artik ins calismalara baslicez..artik hayirlisi diyom olursa olmasa de..olup sonra uzulmektense..zamani gelince olur artik..

gecmis olsun canisi..rabim gonlune gore versin..bende iste augustosta dusuk yaptim..hemde igne vuruldum yumurtalik catlasin diye tutu ama ne oldu sonra bilemiyom..uc aydan beri folik acit aliyorum. bu hafta artik ins calismalara baslicez..artik hayirlisi diyom olursa olmasa de..olup sonra uzulmektense..zamani gelince olur artik..
Çok üzüldüm canım rabbim hayırlı bi zamanda versin inşallah ben de klomen+ çatlatma iğnesi oldum bakalım bekleyecez iki hafta rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Anladım canım çünkü genelde onu takip ile verirler kendin takio etmek istiyorsan ovulasyon testi kullan derim net olur kafan çatladığı gün ile ilgili :KK66:
aslinda dogru o hic aklima gelmedi adet olursam bu ay hemen alicam ovulasyon testlerinden insallah gerek kalmaz ya canim hadi hayrlisi insallahh :KK54:

İyi akşamlar herkese. Benim 4 yaşını bitirmiş bi kuzum var .ona kardes düşünüyoruz ama olmuyor Oğlumda 2 senelik bi bekleyiş sonrası gelmişti. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Inşallah bu ay ben de kalırım

hayirli olsun canim sag salim kucagina alirsin insallah :KK37::anneadayı:canim hamilelik belirtilerini yazarmisin..
Yumurtlama tarihimden beri aşırı ağrı çektim kasık bel bacak ağrısı kramplar hatta adet olucamda üşüttüm falan sandım adet günüm geldi Ogün yine aşırı Sancı Ağrı günüm geçti 2gün test Yaptım çıkmadı çok çok silikti herhalde yok dedim hep adet belirtileri yaşadım açıkçası ama beni şüphelendiren iki şey sık idrara Çıkma bide baş Dönmesi oldu

İyi akşamlar herkese. Benim 4 yaşını bitirmiş bi kuzum var .ona kardes düşünüyoruz ama olmuyor Oğlumda 2 senelik bi bekleyiş sonrası gelmişti. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Inşallah bu ay ben de kalırım
İnşaallah hayırlısı olsun. Kav gün kaldı bat a ??

Kizlar nihayet 7 gunun sonunda hastalandim ve yari tup bebege basliyorum insallah hersey guzel gecer hepimiz bebelerimize kavusuruz
ben negatif iki aşılama sonrası tup bebeğe geçeceğim ay hamile olduğumu ogrenmistim.ilaclarimiz bile hazırdı. Rabbim inşallah sana bana ve tum bekleyenlere nasip eder☝

X