• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Hayırlısı olsun canım Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine kalbinden geçeni versin inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz:nazar::nazar::nazar:
Catlatma iğnesi yaptirdim onun etkisilede cikmis olabilir inss oyle degildirde hamileyimdr kan vericem bugun sonucu yazarim canlar

Bebiş iyi çok şükür. Normal gidiyo her şey. Ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece dra gittik de öğrendim. İlaç kullanıyorum şimdi. İnşallah geçecek. Ona canım sıkkın biraz. Ağrı yapıyo :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ben de olmuştum bilirim walla çok zor allah yardımcın olsun

Ben kullandım canım günde 1 doz ile başlamıştı cevap verdi benim foliküller gebelik de oluştu çatlatma iğnesi olmadan ama kimyasal oldu maalesef..
Ayy çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymis bi dahaki aya kalırsın inşallah.. Ben de bugün başlayacam bakalım bende nolacak

Kızlar klomen kullanan var mı yarın başlıycam ben
Bende kullandim catlatma igneside oldum yumurtalar 2 tane 20mm olmustu suan bat 11 i ama hic bi belurtim yok test yapmıştım orrda evdeki idrarda cikti amma kanda dusuk cikti hayirlisi doktor 4 ay bu tedaviyi denicez sonuc alamassak degistircez dedi

Bende kullandim catlatma igneside oldum yumurtalar 2 tane 20mm olmustu suan bat 11 i ama hic bi belurtim yok test yapmıştım orrda evdeki idrarda cikti amma kanda dusuk cikti hayirlisi doktor 4 ay bu tedaviyi denicez sonuc alamassak degistircez dedi
Bu klomen işe yarar inşallah yaaa ben çok umutluyum ve içim çok rahat inşallah sen de hamilesindir bazilarinda adet geçmeyene kadar anlaşılmıyo hamilelik dua edelim hayırlı bi zamanda hamile kalalim inşallah

Bu klomen işe yarar inşallah yaaa ben çok umutluyum ve içim çok rahat inşallah sen de hamilesindir bazilarinda adet geçmeyene kadar anlaşılmıyo hamilelik dua edelim hayırlı bi zamanda hamile kalalim inşallah
Aminn cnmmm inss saglikla hepbirlikte guzel haberler veririz umudumuzu yitirmenek lazim

Aminn cnmmm inss saglikla hepbirlikte guzel haberler veririz umudumuzu yitirmenek lazim
Öyle canımmm duayla değişmeyen 3 şey vardır bunlardan biri insanin o doğum tarihi; demek ki bizim Minnoslarin zamanı var daha napalım anne olmak kolay değil bekliycez geç olsun güç olmasın :KK200::KK200:

Öyle canımmm duayla değişmeyen 3 şey vardır bunlardan biri insanin o doğum tarihi; demek ki bizim Minnoslarin zamanı var daha napalım anne olmak kolay değil bekliycez geç olsun güç olmasın :KK200::KK200:
Ne güzel düşünmüşsün canım hiç aklıma gelmemişti o. Nasip kader. İnşallah sende de ise yarar. Benim sanırım yumurta kalitesizdi ona bağlıyorum. Geç çatlamisti zaten çünkü 18inci günde filan..

Back