- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
hooşgeldin aynen öyle olmuş :) arada kopmalar oluyo ama yine toplandık :) bebiş nasıl ?Sanırım adımı yanlış etiketledin ama ben hemen hissettim geldim Epeydir bende bakamadım bu topiğe şimdi hemen bakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hooşgeldin aynen öyle olmuş :) arada kopmalar oluyo ama yine toplandık :) bebiş nasıl ?Sanırım adımı yanlış etiketledin ama ben hemen hissettim geldim Epeydir bende bakamadım bu topiğe şimdi hemen bakıyorum
hooşgeldin aynen öyle olmuş :) arada kopmalar oluyo ama yine toplandık :) bebiş nasıl ?
yaa kızlar burda hamile kalanlar arasında çatlatma iğnesile kalan olmuşmuydu
BU başlığın en güzel yanı her ay bi hamile haberi alıorduk umut oluordu şimdik oda yokCandy1Candy Fatos3458 merhaba kızlar. Evet ben de arada bakmaya çalışıyorum buraya ama çok da bakamıyorum. Ama bu başlık çok keyifliydi benim için ya
BU başlığın en güzel yanı her ay bi hamile haberi alıorduk umut oluordu şimdik oda yok
BENİMDE 7. AYA GİRİYORUM OLSUNDA 2 AYDA BEKLERİM :) TEZ VAKİTTE İNŞŞŞŞDenemenin kaçıncı ayındasın canım?Ben 1 çocuğum olmasına rağmen bu 2.ye 9 ayda ancak hamile kalabildim.Hapla korunmuştum sanırım ondan dolayı.Bol bol kuru incir ye,eşine de pekmez içirt.Bunların da etkisi oluyor.
İnşaallah canım Allah gönlüne göre versin.BENİMDE 7. AYA GİRİYORUM OLSUNDA 2 AYDA BEKLERİM :) TEZ VAKİTTE İNŞŞŞŞ
Çatlama iğnesini genelde klomen kullananlar oluyor sanırım ben klomen kullananlar topiğinde görüyorum genelde.yaa kızlar burda hamile kalanlar arasında çatlatma iğnesile kalan olmuşmuydu
hadi bakalım sağlıkla doğur inşallaah :) isim düşündünüz mü :) kızlar kuş olup uçtu galibaİyi canım çok şükür,6.ayın son haftasına girdik.@cicida O ordulu gelin birde ben sesleneyim nerdesiniz kızlar ?
aynen walla keyifli ötesi bebiş nasıl canımCandy1Candy Fatos3458 merhaba kızlar. Evet ben de arada bakmaya çalışıyorum buraya ama çok da bakamıyorum. Ama bu başlık çok keyifliydi benim için ya
o da oluuuurrr sıra bizde artık inşallaahBU başlığın en güzel yanı her ay bi hamile haberi alıorduk umut oluordu şimdik oda yok
Bebiş iyi çok şükür. Normal gidiyo her şey. Ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece dra gittik de öğrendim. İlaç kullanıyorum şimdi. İnşallah geçecek. Ona canım sıkkın biraz. Ağrı yapıyoaynen walla keyifli ötesi bebiş nasıl canım
Çok geçmiş olsun cnmmm dikkat et kendineee maydonoz ye derler ama hamilelikte bi sakınca varmıdır bilmiorumBebiş iyi çok şükür. Normal gidiyo her şey. Ama ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece dra gittik de öğrendim. İlaç kullanıyorum şimdi. İnşallah geçecek. Ona canım sıkkın biraz. Ağrı yapıyo
Evet evet evet ay hadi inşaallah güzel haberler duyalim senden canım :)Kizlar benden baska goren varmi cozgiyi
Ayyy inssss yarin kan vericem ben dayanamam :)Evet evet evet ay hadi inşaallah güzel haberler duyalim senden canım :)