• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

sizde mi düşük yaptınız ben eylül ayında gelişim olmadığı için kürtaj yaptırdım düşük başladığından dolayı

çok geçmiş olsun bende gelişmediği için aldılar o yüzden merak ettim kullanlar fayda görmş te

bende aynı beklemedeyim inşş yükselmiştir yaa
Sen de kan mi verdin hayırlı haberler mi var inşaallah ?? Yoksa benimkini mj diyorsun yükselmiştir diye? Sanmam benimki belli canım ya geçti o artık bir dahaki aya nasip.

senin için dedim cnm benim bata daha var
20 çıktı evet düşmeye devam hafiften lekelenme basladı. Tedaviye başlamak istiyorum dedim bundan sonraki adetinde gel dedi. Ama korunmayacagim. Zaten klomenle olmuştu bu da. Nasip hersey. Senin ne zaman bat ? Tedavi var mı ?

20 çıktı evet düşmeye devam hafiften lekelenme basladı. Tedaviye başlamak istiyorum dedim bundan sonraki adetinde gel dedi. Ama korunmayacagim. Zaten klomenle olmuştu bu da. Nasip hersey. Senin ne zaman bat ? Tedavi var mı ?
bende cnm serophene klomenin muadili oluyor birde çatlatma iğnesi oldum normalde bat 11/12/2015 ama çatlatma iğnesi olunca değişior diorlar

iyi akşamlar arkadaşlar 3 ay gibi bi süre oldu sanırım yazmayalı ... walla çok özledim herkesi cicida cicida M _Marla_Singer_ frdnr frdnr F fatos napıyosunuz yeni hamileler var mı :)
ben de halen tık yok beklemedeyiz (ama büyük gelişme ilk defa bu ay gebelik testi yapmadım :)
Eveett uzun zaman olduu bende senin gibi halen hamile kalamadım ama yılmak yok dedi doktor ve tedaviye başladık bakalım sen neler yapıorsun bat ne zaman

Eveett uzun zaman olduu bende senin gibi halen hamile kalamadım ama yılmak yok dedi doktor ve tedaviye başladık bakalım sen neler yapıorsun bat ne zaman
Günaydın canım bat bugün büyük ihtimal yine hamile degilim belim kopacak gibi çünkü.. biz de başladık tedaviye sayılır adetin 3.günü çağırdı bakalım gidecez

Günaydın canım bat bugün büyük ihtimal yine hamile degilim belim kopacak gibi çünkü.. biz de başladık tedaviye sayılır adetin 3.günü çağırdı bakalım gidecez
BEL AĞRISIDA BİR BELİRTİ :) BELİRTİLELE KAFAYI YİYEN BEN :d İNŞŞ REGL OLMAZSINN GÜZEL HABERLER DUYARIZ BU ARA YOK HİÇ HAMİLE HABERİ

iyi akşamlar arkadaşlar 3 ay gibi bi süre oldu sanırım yazmayalı ... walla çok özledim herkesi cicida cicida M _Marla_Singer_ frdnr frdnr F fatos napıyosunuz yeni hamileler var mı :)
ben de halen tık yok beklemedeyiz (ama büyük gelişme ilk defa bu ay gebelik testi yapmadım :)
Sanırım adımı yanlış etiketledin ama ben hemen hissettim geldim :KK48:Epeydir bende bakamadım bu topiğe şimdi hemen bakıyorum:KK55:

Back